قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید من پسری 24 ساله هستم که تاریخ 1-2-92 باید به سربازی برم و واریکوسل چپ دارم و دکتر بهم گفت درجه واریکوسلت متوسطه.میخواستم بدونم اگر تا هفته دیگه عمل کنم برای رفتن به سربازی یا در حین خدمت برام مشکلی پیش نمیاد؟ باتشکر
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.واریکوسل متوسط در فرد مجرد نیاز به عمل ندارد ولی اگر شدید باشد و عمل کنید تا اول اردیبهشت بهبود کامل پیدا کرده و مشکلی نخواهید داشت.  [ 1392-01-03 19:30:21 ]
سوال : سلام من میخواستم بدونم ph=5 و امورف اوره زیاد در ادرار کودک یک ساله که تازه سنگ 1.7 میلی رو دفع کرده خطر ناکه بقیه نتیجه هم به این صورته random urine creatine=52————random urine calcium =11.0 random urine citrat=4.4———random urine oxalate=4.1 crystal=amorphus urate=many عفونت ادراری نداشته . در ازمایس قبلی کلسیم . اگزالات دفع کرده بوده. در حال حاضر دارو نمیخوره. ممنون میشم بفرمایید نیاز به دارو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مستعد سنگ سازیه دوباره ست با توجه به آزمایش و کلا در چه وضعیتی هست. باتشکر
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.این PH ادرار و وجود کریستالهای اورات آمورف در ادرار طبیعی است.فرزند شما نیاز به دارو ندارد واگر واقعا سنگ دفع کرده باشد فقط پیگیری با آزمایش و سونوگرافی کافی است.نمی توان گفت مستعد سنگ سازی است چون نمی توان گفت واقعا سنگ داشته است چون سنگ 1.7 میلیمتری که سونوگرافی گزارش کند قابل اعتماد نیست و ممکن است سنگ نباشد و چربی های داخل کلیه اشتباها سنگ گزارش شده باشد.  [ 1392-01-03 19:07:10 ]
سوال : با سلام 39 ساله هستم نزدیک یک سال است که علائم پروستاتیت مزمن مقاوم به درمان دارم یک بار سیستوسکوپی کردم که در شرح عمل آن عبارت مجرای پروستاتیک خونریز وملتهب است درج شده انواع آنتی بیوتیکها ( مثل سفیکسیم , آزیترومایسین , داکسی سایکلین , سیپرو وافلوکساسین ,کوترموکسازول ,...) آلفا بلوکرها , داروهای گیاهی والتهابی را مصرف نموده ام به نظر شما یافته سیستوسکوپی چه چیزی را نشان می دهد؟ومن برای درمان خود چکار کنم؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.سیستوسکوپی اقدامی تشخیصی است و در مورد شما برای رد سایر علل (مثلا رد کردن تنگی مجرا و ..) بوده است و کسی که علائم ادراری طولانی مدت دارد باید سیستوسکوپی شود.در مورد شما باید انواع ضد التهابها و آلفا بلوکر ها را امتحان کرد.شاید برخی از دارو ها بهتر جواب بدهند.در هر حال به جز دارو فکر نمی کنم بتوان کار دیگری کرد.  [ 1392-01-03 18:58:58 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید 24 ساله و مجرد هستم چند ماه پیش عمل واریکوسل کردم بیضه هام از نظر شکل ظاهری نرمال نیستند آیا برای همیشه این طور میمانند؟مرسی
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.البته معاینه لازم است .  [ 1392-01-03 18:53:38 ]
سوال : سلام من 42 سالم ده ساله فشارخون دارم دارو مصرف میکنم خیلی زود ارزا میشم دارو کاپتریل 25 و لواستتاتین 10 و تری فلوعورازین1 نه ماه مصرف میکنم
پاسخ : با درود و تبریک سال نو . اگرزمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه است برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-03 18:50:21 ]
سوال : با سلام من پسري 17 ساله هستم كه 2 ماه كه پس از ادرار قطره هاي ادرارم بيرون مياد يعني تمام ادرارم نمياد و قسمتي از ادرارم پس از ادرار مي ايد لطفا چه كار كنم با تشكر
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.خروج چند قطره ادرار پس از اتمام ادرارکردن، کاملا طبیعی است و از نظر شرعی هم اگر بعد از ادرار کردن استبرا کرده باشید و بعد از آن چند قطره ادرار خارج شود مشکلی ندارد و حکم ادرار ندارد. علت خروج این چند قطره این است که مانند شیری که به آن یک شیلنگ وصل باشد و با بستن کامل شیر مقداری آب در شیلنگ می ماند، در مورد ادرار هم وقتی ادرار تمام شده و اسفنکتر خروجی مثانه بسته می شود، مقدار کمی ادرار در مجرا می ماند .با استبرا فقط قسمتی از مجرا که در دسترس شماست فشرده می شود و ادرار آن خارج می شود ولی قسمتی از مجرا هم داخل لگن است که شما به آن دسترسی ندارید و مقداری ادرار در آن باقی می ماند.این مقدار کم ادرار چند دقیقه بعد هنگام ایستادن یا خم شدن از مجرا خارج می شود و این یک پدیده طبیعی است.البته اگر در حد چند قطره باشد آنچه که گفته شد صحیح است و اگر بیشتر باشد باید بررسی (سونوگرافی و سنجش ادرار باقیمانده)و درمان شود.  [ 1392-01-03 18:44:25 ]
سوال : سلام. 8 ماه قبل عفونته ناف داشتم.عمل کردم.امپول 4 تا جنتومایسین 12 تا پینیسیلین تزریق کردم در مدنی که بستری بودم انتی بیوتیک وریدی زدن بعد از ترخیص هم یک هفته سفیکسیم خوردم.20 روز بعد از عمل به اورلوژیست مراجعه کردم چون اپیدیدم متورم بود در گزارش سونو امده که افزایش ضخامت اپیدیدم دیده شده.دکتر انتی بیوتیک نداد.گفت قبلا مصرف کردی لازم نیست.واریکوسل گرید دو چپ هم دارم وقتی بیضم میاد پایین هنوز هم اپیددیمم متورم به نظر میاد.هنوز هم عفونت دارم؟طب اصلا ندارم.لطفا راهنمایی کنید
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.عفونت اپیدیدیم معمولا همراه با تب و سفتی و درد و تورم اپیدیدیم است.بنابراین فکر نمی کنم عفونت داشته باشید و با پزشک شما موافقم که آنتی بیوتیک لازم نیست.ولی همانطور که می دانید در چنین مواردی بدون معاینه نمی توان هیچ اظهار نظر دقیقی کرد.  [ 1392-01-03 18:27:55 ]
سوال : سلام من عمل هیدروسل انجام دادم حدود 4ماه پیش و قبلا فوتسال بازی می کردم 2 سوال داشتن 1. از کی می تونم دوباره فوتسال بازی کنم؟ 2 . اگه میتونم بازی کنم چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.با توجه به اینکه عمل شما 4 ماه قبل بوده ،هیچ محدودیتی برای ورزش و فوتبال ندارید و نکته خاصی را هم لازم نیست که رعایت کنید(تاریخ سوال:15 اسفند 91)  [ 1392-01-03 14:12:03 ]
سوال : سلام دکتر من چند وقته با خوندن مطالبی درباره سرطان بیضه نگران شدم و چون قبلاً توجهی نداشتم الان نمی دونم بیضه عادی چطوری باید باشه بیضه هام از نظر شکل اشکالی ندارن و هیچ توده سفتی هم مشاهد نکردم فقط می خوام بدونم سفتی بیضه در چه حد باید باشه؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.اگر بیضه مبتلا به سرطان شود یا به طور بارزی کل بیضه سفت و نسبت به سمت مقابل بزرگتر می شود و یا یک توده سفت مثلا به اندازه فندق یا بزرگتر در آن لمس می شود.  [ 1392-01-03 14:10:27 ]
سوال : سلام اقای قراعتی من پسری 21 ساله هستم که گاهی رگ های بیضه چپم از زیر پوست معلوم است و قابل لمس (اکثرا در حالت ایستاده) و پیش دکتر نرفتم ومیخواستم بدونم واریکسل باعث پایین امدن سطح تستستورون میشود و زیرا من بدنسازی انجام میدهم
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.واریکوسل موجب پایین آمدن تستسترون نمی شود.باید از نظر وجود واریکوسل معاینه شوید.  [ 1392-01-03 14:08:32 ]
سوال : سلام من درباره اندازه بیضه هایم نگرانم ،ایا کوچک هستند؟حداقل اندازه بیضه چقدر است؟سونوگرافی رفتم نتیجه: بیضه راست به ابعاد 38x19mm بیضه چپ به ابعاد 41x19mm می باشد.اکوژنیسته پارانشیم هر دوبیضه هموژن و یکنواخت است و تصویر mass یا ضایعه cystic در بیضه ها مشهود نیست.اپدیدیم دو طرف دارای اندازه و شکل طبیعی است.ضایعه پاتولوژیک دیده نشد.دیلاتاسیون شبکه وریدی pampniform هر دو سمت به دیامتر تقریبی 3mm دیده شد.در اسکروتوم ضایعه پاتولوژیک اختصاصی در حد حساسیت سونوگرافیک روئیت نشد.هیدروسل مشهود نیست.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.اندازه بیضه های شما طبیعی است. در مورد واریکوسل(واریس اطراف بیضه ها) که در سونوگرافی ذکر شده معاینه لازم است.  [ 1392-01-03 14:07:13 ]
سوال : ضمن عرض سلام کبودی زیر چشم که بعد از انزال مکرر بوجود میاد دلیل چی هست ؟ من زمانی که چند روز مکرر انزال داشته باشم این مسئله برام مشهود میشه ممنون
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.انزال مکرر باعث کبودی زیر چشم نمی شود و این را به خود تلقین می کنید.  [ 1392-01-03 14:05:39 ]
سوال : سلام من پسری 19 ساله ام حدود 6 ماه پیش مشکلی برام پیش اومد که هنگام ادرار مثانه رو طور کامل تخلیه نمیشد و نیاز به زور بود و پس از زور هم میشه گفت تقریبا نیمی از ادرار باقی میموند و خالی نمیشد و چند دقیقه بعد باز احساس ادرار میومد و باید به دستشویی مراجعه میکردم گاهی هم سوزشی احساس میشد کشت ادرار هم که انجام دادم گفتند توش خون بوده و الان 2.3 ماهیه که پس از نشستن بعد از دستشویی چند قطره نا خود آگاه خارج میشه من چاقی شدید هم دارم 180 کیلو وزن دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی (با سنجش ادرار باقیمانده) و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-03 14:04:25 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید بنده 33 ساله هستم و دارای یک فرزند دچار انزال زودرس هستم به محض دخول در حد چند ثانیه انزال میشوم گاهی هنگام پیشنوازی هم همین مشکل پیش می اید پزشک قرص فلوکستین تجویز نمودند بدلیل عوارضی که در بروشور ذکر شده بود مصرف نکردم لطفا راهنمایی نمائید دچار مشکل در رابطه مان شد ه ایم ضمنا دچار واریکوسل نیز میباشم اما پزشک پسشما چه داروی پیشنهاد میکنید از ازمایش منی گفتند فعلا نیازی به جراحی نیست ایا بعمل نکردن عارضه ای ندارد و باعث کوچک شدن بیضه نمی شود با تشکر فراوان
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.1- اگر مدت رسیدن به انزال در شما اینقدر کم است مبتلا به انزال زودرس هستیدوالبته نگران نباشید چون بسیاری از مردان مبتلا به این حالت هستند.می توانید برای درمان به یکی ازهمکاران ارولوژیست مراجعه فرمایید.فلوگستین هم یکی از دارو هایی است که در این رابطه موثر است اما بهترین دارو برای این مقصود نیست.ضمنا اگر بروشور هر دارویی را بخوانید با تعداد زیادی از عوارض روبرو می شوید ولی این بدین معنی است که در «برخی» از افراد(نه همه) ممکن است «برخی» از این عوارض(نه همه) ایجاد شود نه اینکه همه دچار همه این عوارض می شوند.ضمنا با خواندن بروشور به خود تلقین هم خواهید کرد که دچار چنین عوارضی شده اید.بنابراین توصیه می شود بدون خواندن بروشور ، دارو را مصرف کنید. 2-در مورد واریکوسل معاینه لازم است.البته چون شما بچه دار شده اید به احتمال زیاد نیاز به اقدامی در این مورد نخواهید داشت.  [ 1392-01-03 14:02:47 ]
سوال : سلام آیا بعد از نزدیکی و انزال آلت رو پاک کنیم و دوباره وارد کنیم امکان حاملگی هستش. من وقتی آلتم رو داخل میکنم حدود 20 ثانیه بیشتر نمیشه که انزال صورت میگیره چکار کنم تا زمان بیشتری طول بکشه. با تشکر از شما.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.1- بله.احتمال حاملگی هست هرچند این احتمال کم است. 2-چون زمان رسیدن به انزال در شما کمتر از 2 دقیقه است مبتلا به انزال زودرس هستید که این هم در مردان بسیار شایع است و درمان دارویی دارد.البته برای رسیدن همسرتان به ارگاسم از روشهای دیگری غیر از تماس الت با واژن می توانید استفاده کنید.  [ 1392-01-03 13:55:16 ]
سوال : سلام آقاي دكتر.من 40سالمه و حدود 8ساله ازدواج كردم به علت مشكل انسداد روده همسرم تخمدانهاي ايشان غيرفعال شد همه جارفتيم وهمه عملي ازجمله ivfانجام داديم ولي تا حالا موفق نشديم بچه دار بشيم . منم مشكلي ندارم تازگيها از قرص اركتو استفاده ميكنم آيا در ميزان اسپرم و حركت اون اثري داره ؟درضمن راهي براي بچه دار شدن ما هست ؟متشكر
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.1-اکتو تاثیری بر تعداد و حرکت اسپرمها ندارد. 2- در این مورد نمی توانم قضاوتی کنم چون دقیقا نمی دانم مشکل شما چیست.انسداد روده منجر به نارسایی تخمدان نمی شود و باید دانست دقیقا مشکل از شما ست یا همسرتان یا هر دو؟و اگر از شما باشد آگاهی از آزمایش اسپرم شما و معاینه(داشتن واریکوسل و ...) مهم است.  [ 1392-01-03 13:53:28 ]
سوال : سلام . من در بیضه سمت چپ واریکوسل درجه 1 دارم . می خواستم بدونم مصرف قرص های آرژنین مکمل بدنسازی ممکنه موجب تشدید آن شود . همینطور در سونوگرافی 2میلی لیتر مایع آزاد یا هیدروسل در بیضه سمت راست داشتم که دکترم گفته چیز مهمی نیست ولی توی اینترنت خواندم که هیدروسل دلیل عفونت بیضه و سرطان می تواند باشد . حالا باید برای این موضوع چکار کنم ؟؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.1- خیر.موجب تشدید آن نمی شود. 2- عفونت بیضه باعث علائم شدیدی می شود که شما ندارید و سرطان بیضه هم در سونوگرافی معلوم می شود که شما سونوگرافی شده اید و چنین تشخیصی برای شما مطرح نیست.بنابراین هیدروسل اندک شما هم نیاز به اقدامی ندارد.  [ 1392-01-03 10:28:58 ]
سوال : سلام دكترجان خوب هستيد؟دكترميخواستم بدونم تست اروديناميك چيه؟ميشه درموردش توضيح بديند؟درد داره؟ 2.سنگ بايدچه اندازه اي باشدكه براي دفع آن نياز به داروياحتي سنگ شكن باشد؟من سنگ3ميليمتردارم دكتربهم گفت بروسنگ شكن !به نظرشماجاي تعجب نيست؟؟؟ممنون...;-);-)
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.1-در این تست سوند باریکی به داخل مثانه فرستاده شده و سنسورهای سر این سوند وقایع مثانه و اسفنکتر را ثبت کرده و نشان می دهند که علت بی اختیاری ادراری یا سایر مشکلات ادرار کردن در کجاست. 2-سنگ 3 میلیمتری اگر در کلیه باشد نیاز به دارو یا سنگ شکن ندارد و حتی اگر سالها در آنجا بماند هیچ خطری ندارد. اما اگر در حالب باشد و درد و علائم شدید ایجاد کرده باشد یا بیش از یک ماه در حالب مانده باشد و دفع نشده باشد ممکن است نیاز به دارو یا حتی سنگ شکن داشته باشد.  [ 1392-01-03 10:26:32 ]
سوال : سلام / 20سالمه.حدود3ماه يش بيضه سمت چپم دردداشت با معاينه پزشک گفتن واريکسله.انجام آزمايش اسپرم گفتن مشکلي نداره امااگه دردداشت بايد چراحي بشه.اون موقع دردم کم شده بود ودردي نداشتم.25روز پيش عمل زيبايي بيني انجام دادم اما قبل عمل زيبايي دردم شروع شده بود وچون این مدتدرحال استراحت بودم دردم کمه اما بيضم درد داره .بيضه سمت چپم رو که نگاه ميکنم يکم بالاتر از بيضه سمت راست رفته وبادست که لمس ميکنم حس ميکنم کوچيکترشده/ اوضاعم نگران کننده است؟آيا با وجود اينکه 25روزاز جراحي زيبايي گذشته ميتونم جراحي واريکسل رو انجام بدم؟دکتر زيباييم گفته تا 2ماه ديگه صبر کن اما ميترسم وضعم بدتربشه؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.البته واریکوسل را به خاطر درد آن عمل نمی کنند چون اولا هیچ وقت باعث درد شدید نمی شود و ثانیا با عمل ممکن است درد بهبود نیابد.چون مجرد هستید فقط به شرطی عمل واریکوسل لازم است که درجه 3 (شدید) باشد.و اگر چنین باشد عمل اخیر بینی مانعی برای عمل واریکوسل نیست.  [ 1392-01-03 10:21:07 ]
سوال : سلام ، من با نصرف یک قرص سیتالوپرام 40 ، که 8 ساعت پیش مصرف کردم ؛ الان احساس بی میلی و ناتوانی جنسی دارم ، میخواستم ببینم ممکنه مصرف یک عدد از این قرص واقعا من رو ناتوان از لحاظ جنسی کرده باشه ؟ یا بعد از از بین رفتن دوز دارو این مشکل حل میشه ؟ احساس بیحسی دارم خیلی نگرانم لطفا کمک کنید
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.خیر.یک عدد قرص سیتالوپرام منجر به چنین عارضه ای نمی شود.این دارو به تدریج و پس از 2 تا 3 هفته مصرف اثرش به اوج می رسد.(تاریخ سوال 11 اسفند 91)  [ 1392-01-03 10:00:38 ]
سوال : سلام اقای دکتر من واریکوسل سمت چپ گرید ۲ دارم همچنین اسپرماتوسل ۸م.م و ۷ ماه قبل التهاب اپیدیدم هم دداشتم که به خاطر دوچرخه سواری زور زدن زیاد بوده.شنیدم واریکوسل ممکنه باعث اتروقی بیضه بشه.به غیر از عمل جراحی چه نکاتی را رعایت کنم که احتمال اتروقی بیضه کمتر بشه.ورزش و پو‌شیدن لباس های رنگ روشن کمکی میکنه؟۲۲ساله هستم.لطفا راهنمایی کنید که چه کارکنم.عارضم خدمتون که دوسال قبل تستسترون خونم ۱۴ بوده.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.واریکوسل درجه دو منجر به اتروفی بیضه نمی شود.واریکوسلهای شدید و طولانی مدت در برخی موارد ممکن است منجر به اتروفی بیضه شوند که برای پیشگیری از این اتروفی فقط عمل واریکوسل موثر است و اقدام دیگری لازم و موثر نیست. اگر واریکوسل وجود داشته باشد ورزش یا پوشیدن لباسهای روشن نیز نمی تواند از عوارض آن جلوگیری کند.اسپرماتوسل با این سایز هیچ عارضه ای ندارد و نیاز به عمل هم ندارد.  [ 1392-01-03 09:59:48 ]
سوال : سلام.اگر از همکاراتون کسی رو در مشهد میشناسید که مورده اطمینان باشند معرفی کنید
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. در مشهد می توانید به آقای دکتر آهنیان (متخصص ارولوژی و فوق تخصص اندویورولوژی) مراجعه فرمایید: مشهد-خیابان احمد آباد-عارف 2-ساختمان سپهر-طبقه همکف-تلفن 8447132  [ 1392-01-03 09:59:11 ]
سوال : سلام به جامعه پزشکان.بنده پسری26ساله هستم که در زمان کودکی عمل فتق انجام دادم.اما چند سالی هست که فهمیدم آلت تناسلی ام نسبت به اندازه ای که باید باشد نیست وکوچکتر است.و بخاطر کم رویی نتوانستم به کسی مراجعه کنم.از شما درخوست میکنم مرا راهنمایی کنید که آیا میتوانم عمل کنم و به حالت اولیه برگردم؟من واقعا زجر میکشم.حتی بخاطر این مشکل نامزدیمو بهم زدم.ترخدا اگه راه حلی هست(حتی پیوند)من رو راهنمایی کنید.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی. این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است.ضمنا طول آلت ارتباطی با عمل قبلی فتق ندارد.  [ 1392-01-03 09:50:59 ]
سوال : سلام،آلت تناسلی من در حالت نعوظ 12 سانتیمتر هست اما در حالت شل حتی 3 سانتیمتر میشه،میدونم الان میگین از نظر پزشکی مشکلی ندارم،اما خوب یا بد الان دیگه فقط مسئله پزشکی مطرح نیست و مسائل دیگه ای هم مطرحه،بهرحال من تصمیم دارم هر طور شده افزایش سایز آلت تناسلی داشته باشم و حداقل به 15 سانتیمتر برسم،آیا اینکار شدنیه ؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو و معذرت به خاطر تاخیر در پاسخگویی.همانطورکه خودتان هم فرموده اید سایز آلت شما طبیعی است و اصرار شما بر افزودن آن بی دلیل است و اگر هم بخواهید چنین کنید راهی برای این کار وجود ندارد و همانطور که بارها در جواب پرسش خوانندگان گفته ام داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند .  [ 1392-01-03 09:50:26 ]
سوال : ضمنن سلام و تشکر از جوابتون میخواستم ببینم راه حل مشکلم چی هست؟
پاسخ : با سلام. تبریک سال نو.دارو یا غذایی در این مورد خاص تاثیری ندارند و این یک پدیده طبیعی است که باید با آن کنار آمد.خود به خود برطرف خواهد شد و خود به خود هم ایجاد خواهد شد و گاهی خود به خود برای همیشه بهبود می یابد.  [ 1392-01-03 09:49:47 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences