قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام من 30 ساله هستم در 17 سالگی کمرم را عمل کردم از مجاری ادرار هیچ حسی ندارم اما الان سوند به داخل نمیرود اما میتوانم با کمی زور ادرارم را تخلیه کنم الان نگران نرفتن سوند هستم و کلی هم استرس دارم نرفتن سوند دلیلش چیست
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.متوجه نشدم که آیا همیشه سوند می زده اید یا الان اقدام کرده اید؟در هر صورت اگر قبلا سوند می زده اید و لان عبور نمی کند ممکن است به علت تنگی مجرا باشد و نباید سوند را زیاد فشار دهید چون مجرا آسیب میبیند و کار بسیار سخت تر می شود و باید در اتاق عمل و زیر دید مستقیم با سیستوسکوپ سوند گذاشت. (تاریخ سوال 26 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:17:00 ]
سوال : سلام علیکم پیشاپیش عید نوروز مبارک سوالم این بود که من قبلا نزدیک به 5 یا6 سال خود ارضاعی داشتم و حدودا دو ماه است که این کار را انجام نمیدهم و انشاالله نخواهم داد و مشکلم این است که جنب نمی شوم و موقع ادرار بعضی اوقات از من منی خارج می شود و مطمئن هستم منی است .حالا میخواهم بهم بگید مشکل چیه و درمانش چه جوره و آیا جنب نشدم برا همون کار است و اشکال داره.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.جنب نشدن ربطی به آن موضئع ندارد و طبیعی است و جای نگرانی نیست.و اما در مورد ترشحات مذکور: این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است و حکم منی هم ندارد .(تاریخ سوال 26 اسفند 91)  [ 1392-01-06 20:15:52 ]
سوال : سلام پسر 21 ساله ام از وقتی که یادم میاد وقتی نعوظ داشتم آلتم کج بوده فک کنم مادرزادی باشه ایا فقط با عمل انحراف ازبین میره?و مشکلی برا آینده ک بچه دار شم به وجود نمیاره?
پاسخ : با درود و تبریک سال نو. در اکثر مردان آلت در حالت نعوظ کمی به یک سمت(اکثرا چپ) منحرف است و به طور طبیعی مردان بسیار کمی هستند که آلت آنها در حالت نعوظ کاملا مستقیم باشد. بنابراین کجی آلت اگر کم باشد طبیعی است و نیاز به عمل ندارد.ولی اگر کجی زیاد باشد به طوری که مانع نزدیکی شود (تقریبا بیش از 30 درجه) نیاز به عمل دارد.در غیر این صورت عمل توصیه نمی شود چون عوارض احتمالی آن بیش از منافع آن است  [ 1392-01-06 20:13:56 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید اقای دکتر من چند وقتیه به علت استمنای مکرر و زیاد (3 سال پیش)الان گودی کمر بسیار زیادی پیدا کرده ام که این موضوع روی من تاثیر روحی زیادی گذاشته در ضمن میل جنسی ام هر 1 ماه دارم با این توصیفات می خواستم بپرسم راه درمانی وجود دارد هم برای رفع قودی کمر و هم برای افزایش میل جنسی یکی از دوستان قرص ویاگرا رو به من پیشنهاد کرد که من ترجیح دادم شما راهنماییم کنید در ازمایش اسپرم و سونوگرافی همه چی طبیعی بود. با تشکر
پاسخ : با درود.ارتباطی بین گودی کمر و استمنا وجود ندارد.ویاگرا برای افزایش توانایی نعوظ (سفت شدن آلت) است و تاثیری بر میل جنسی ندارد. کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند.در هر حال ابتدا باید دانست سن شما چقدر است؟مجرد هستید یا متاهل؟و شرح حال دقیقتر لازم است.  [ 1392-01-06 20:13:00 ]
سوال : با سلام پسری 22 ساله هستم زیر چشمام سیاه است و زمانی که اسپرم از بدنم خارج میشه این سیاهی بیشتر نمایان میشود.بطوریکه به محض بیرون رفتن تمامی دوستان بلافاصله بعد از دیدن من میگویند مگه س***ص داشتی باز ؟ آیا این سیاهی ربطی به خروج اسپرم دارد ؟ و اگه دارد چیکار باید کرد ؟ ضمن اینه هم نزد دکتر متخصص کلیه و مجاری ادرار رفتم و هم متخصص پوست و هر دو گفتند که هیچ ربطی به خروج اسپرم نداره ولی من به این موضوع که بعد از خروج اسپرم این سیاهی بسیار بیشتر میشود شک ندارم.چرا که از کوچکی همینطور بوده و بسیار مشهود اسا این موضوع از لحاظ روحی من رو دپرس کرده و تو رو خدا راهنمایی کنید با سپاس
پاسخ : با درود.همانطور که سایر همکاران هم به شما گفته اند، سیاهی زیر چشم هیچ ارتباطی به خروج اسپرم ندارد و می تواند فامیلی باشد.در هر صورت طبیعی است و نیاز به هیچ اقدامی ندارد.  [ 1392-01-06 20:12:21 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر محترم.سوال1: آخر هر با ادرار کردن باید حتما یک فشار کوچکی داده شود تا ادرار کاملا خالی شود(نظرتون؟)سوال 2:هر روزصبح قبل از دستشویی رفتن شکم بنده یک حالتی مثل اینکه نوشابه خورده باشم هست یا مثل سفت شدن شکم (دقیقا نمیدونم که چی بگم)چرا این طوری هستم؟
پاسخ : با درود 1- می تواند طبیعی باشد 2- درست متوجه نشدم علامت شما چیست و وقتی نوشابه می خورید چطور می شوید!  [ 1392-01-06 20:11:20 ]
سوال : سلام اقای دکتر.من بچهگی سابقه ی فتق داشتم اما عمل نکردم دکتر گفت خوب مشیه و شده.علاوه بر اون واریکوسل گرید دو هم دارم.در 8 ماه پیش در سونو التهاب اپدیدیم و اسپرماتوسل دیده شده.خیلی اهله ورزشم موقعی ورزشایی مثل شنای سوئدی و وقتی که زیاد بارفیکس میرم مختصر درددی در اطراف بیضه حس میکنم که با استراحت خوب میشه.1به علت واریکوسله؟2.تا چه حد ورزش کنم که مشکلی پیش نیاد.شنا سوئدی ,بارفیکس و دوچرخه سواری برای من مجازه؟و بلند کردن اجسام 20 .30 کیلو.چه ورزشایی میتونم انجام بده که احتمال پاره شدن فتقو کمتر کنه
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.در هر صورت اگر فتق وجود داشته باشد باید عمل شودو خود به خود خوب نمی شود. واریکوسل هم ممکن است دردهای خفیفی ایجاد کند ولی درد شدیدی نمی دهد و اگر واقعا درجه دو باشد نیاز به عمل ندارد.ضمنا طبق آمار سایت این سوال صد وبیست و یکم شماست و ظاهرا هنوز مشکلات شما پایان ندارد.  [ 1392-01-06 20:10:44 ]
سوال : سلام دکتر من17سالمه که3یا4ساله خود ارضایی میکنم .اوایل که خود ارضایی هام شدید بود باعث شد پوست روی آلتم زخم بشه وخیلی میسوخت ولی با این وضع باز هم خودارضایی میکردم.تا کم کم پوست روی آلتم تیره شد و کنده شد وبه جای آن پوست جدید به وجود آمد بعد از این جریان وقتی خود ارضایی میکنم دیگه هیچ احساس لذتی نمیکنم!!!در ضمن یه جایی خوندم خودارضایی مدتوم وخشن باعث از بین رفتن بافت روی آلت میشود !!آیا این قابل درمانه ؟؟آبا میتونم بعد ها رابطه خوبی باهمسرم داشته باشم؟؟؟؟لطفا کمکم کنید!!!راستی زود انزالی هم دارم
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-06 20:10:09 ]
سوال : با سلام من ٦٥ساله هستم ازمايش خون اوره ٥٠ ميلى را نشان ميدهد وقتى ٤٨ ساعت قبل گوشت نخورم ٣٥ميلى ميشود مقدار كراتينين ١/٢است ايا كليه من مشكلى دارد؟ لطفاً راهنمايي فرماييد .
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو.اگر کراتینین یک و دو دهم است طبیعی است ولی اگر دو و یک دهم باشد غیر طبیعی است و نیاز به بررسی و درمان دارد.بالا رفتن مختصر کراتینین با خوردن مقدار زیاد گوشت می تواند طبیعی باشد.  [ 1392-01-04 14:24:08 ]
سوال : با سلام آقای دکتر بنده یک هفته است که بعد از تب و لرز برجستگی در بیضه ها مشاهده نمودم و بعد از مراجعه به پزشک دارویCIPROFLOXACIN 500 تجویز نمود و این مدت نسبتا تورم کم شده است لارم به ذکر است که برج 8 به جنابعالی مراجعه نمودم و یک سنوگرافی از قسمت پروستات که نتیجه آن را به نظرتان می رسانم مثانه جدار صاف و منظم با ضخامت نرمال داست و فاقد سنگ بود پرستات ابعاد 45*40*34 میلیمتر و حجم 32 سی سی داشت اکوی پروستات در حد نرمال بود خواهشمند است نسبت به نگرانی اینجانب راجع به بزرگی پروستات نظر جنابعالی را خواهانم در صورت نیاز شنبه 23/12/91 مراجعه نمایم جهت معاینه
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو.با این شرح حال به نظر می رسد مبتلا به عفونت اپیدیدیم(اپیدیدیمیت) هستید و درمانش همان دارویی است که پزشکتان تجویز نمو ده اندو باید حداقل 10 روز ادامه یابد.حجم پروستات شما اندکی بیش از طبیعی است البته دانستن سن شما لازم است چون همه مردها از 40 سالگی دچار درجاتی از بزرگی پروستات می شوند و بزرگ شدن پروستات به خودی خود مهم نیست.بلکه علائم آن مهم است. اگر علائمی نداشته باشید،هرچقدر هم که پروستات بزرگ باشد اهمیتی ندارد و دارو یا عمل نیاز ندارد.  [ 1392-01-04 14:15:48 ]
سوال : سلام من یک فرزند 9 ساله پسر دارم 11 سال است ازدواج کردم در سالهای 88و 90 اقدام به بارداری مجدد کرد که هر دو بار با سقط جنین و عدم تشکیل قلب مواحه شدم بعد از آزمایش متوجه شدم همسرم واریکوسل دارد و با کمبود اسپرم مواجه هست . بنا به گفته دکتر تغییر شکل اسپرم موجب سقط های مکرر شده همسر من امروز عمل واریکوسل خواهد ایا شکل اسپرم بعد از عمل به حالت طببیعی برخواهد گشت و آیا واقعا وجود واریکوسل و تغییر شکل اسپرم باعث سقط جنین من شده است ؟ لطفا راهنمایی فرمایید با سپاس
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.ارتباط بین واریکوسل و سقط جنین یا عدم تشکیل قلب جنین در برخی مقالات مطرح شده ولی هنوز به طور قطعی اثبات نشده است .در هر صورت اگر کسی واریکوسل همراه با ناباروری و تغییرات آزمایش اسپرم داشته باشد با عمل واریکوسل شانس بهبود آزمایش حدود 50 درصد و شانس بچه دار شدن 30 درصد است آن هم به شرطی که بچه دار نشدن شما فقط به دلیل واریکوسل باشد ودلایل دیگری در کار نباشد.(تاریخ سوال 23 اسفند 91)  [ 1392-01-04 14:12:27 ]
سوال : سلام جناب دکتر من جوانی 26 ساله و مجرد هستم.از ابتدا التم در حالت نعوظ خمیدگی رو پایین داشته.دلیلش چیه و اینکه ایا قابل درمانه؟ضمنا نعوظ کامل هم ندارم و زود انزال هم هستم.متاسفانه از نوجوانی استمنا داشتم...لطفا کمکم کنید ممنون
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.مشکلاتی که ذکر کرده اید ارتباطی با استمنا ندارد.خمیدگی آلت به سمت پایین که به آن کوردی گفته می شود معمولا مادرزادی است و به علت تفاوت رشد بافتهای قسمت زیرین و بالایی آلت به وجود می آید و در بیشتر موارد با جابجایی اندک سوراخ مجرا به سمت پایین (هیپوسپادیاس) همراه است.کجی آلت اگر کم باشد نیاز به عمل ندارد.ولی اگر کجی زیاد باشد به طوری که مانع نزدیکی شود (تقریبا بیش از 30 درجه) نیاز به عمل دارد.در غیر این صورت عمل توصیه نمی شود .  [ 1392-01-04 14:07:53 ]
سوال : ضمن عرض سلام پسری 30 ساله هستم .من چند سالی هست یک مشکلی دارم که من رو رنج میده .زمانی که حدودا 15 سال داشتم موقع ادرار دچار سوزش ودرد عجیبی در قفسه سینه و بالای قلبم میشدم که بعد از تخلیه مثانه این درد به تدریج از بین میرفت من متخصص قلب رفتم گفتن ربطی به قلب نداره . الان چند سال هست که موقع ادرار این مشکل رو ندارم ولی زمانی که اجابت مزاج داشته باشم قبل از تخلیه گاهی دچار درد های بسیار شدیدی در کتف چپم میشم و گاهی حالت تنگی نفس هم به من دست میده البته اگر دچار یبوست بشم این قضیه شدت پیدا میکنه .به دلیل شغلی که دارم اغلب تحرک ندارم و مشکل اضطراب هم دارم
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید.  [ 1392-01-04 14:03:37 ]
سوال : سلام.پسری 25 ساله و14ماهه ازدواج کردم.از رابطه جنسی اصلا لذتی ندارم فقط یه ذره هنگام خروج منی.خانواده خوبی دارم.به گفته متخصص از نظر اندازه آلت،نعوظ و زمان انزال خوبه.4بار به متخصص مراجعه کردم. یه قرص مولتی ویتامین و ویتامین E تجویز کردن.دکتر دوم جین سینا و دکتر سوم گفت چون رابطه جنسی رو تا قبل از ازدواج تو ذهنت سرکوب کردی باعث این مشکل شده. دو ماه پیش هم به یه متخصص مراجعه کردم و آزمایش تستوسترون دادم. LH 14.9 بوده که نرمال 1-12 FSH 3 بوده که نرمالش 1-12 تستوسترون 5.67 بوده که نرمالش 1.34 - 6.5 تستوسترون آزاد هم 31.3 که نرمالش بین 4-34 یه آمپول تستوسترون تجویز کردن که زدم.ولی هیچ تاثیری
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید. با این حال بهتر است در صورتی که هنوز با این موضوع مشکل دارید به متخصص اعصاب وروان مراجعه فرمایید چون مشکل جسمی ندارید و این مشکل شما در حیطه کار من نیست.  [ 1392-01-04 14:02:32 ]
سوال : سلام.من در دوران بچگی آلتم 2سوراخ داشته است.والدینم از روی دلسوزی من را پیش دکتر برده ودکتر از روی اشتباه یا نه نمیدانم میگوید باید عمل شود. { در شیراز}من از 15 سالگی متوجه شدم دارد روی آن باز میشودولی از روی کم رویی به والدینم چیزی نگفتم.حالا من 27 ساله هستم و روی آلتم بازشده {البته فقط روی آن و بقیه نه}.به دکتر مراجعه نکرده ام .میدانم که باید عمل شود.حالا سوالم این است که آیا بعد ازعمل دوباره باز میشود؟ {بسیار نگران هستم و دچار سردر گمی در زندگی شده ام} آیا من میتوانم ازدواج کنم؟با تشکر من را راهنمایی کنید.
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست ولی اکثر این موارد با عمل خوب شده و عود نمی کند و مشکلی هم برای ازدواج و بچه دارشدن نخواهید داشت.  [ 1392-01-04 01:29:07 ]
سوال : با سلام مادر من 19/12/91 عمل نفرکتومی انجام دادند و از درد شدیدی رنج می برند دستور شما در این زمینه چیست؟
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.از قرص یا شیاف استامینوفن می توانند استفاده کنند .اگر دردشان شدید باشد می توانند از سایر مسکنها مثل شیاف دیکلوفناک هم استفاده کنند ولی بهتر است در اولین فرصت مصرف آن را قطع کنند.  [ 1392-01-04 01:25:29 ]
سوال : با سلام مادرم 46 ساله در تاریخ 19/12/91 پیش خودتون عمل نفرکنومی انجام دادند می خواستم ببینم رژیم غذایی ایشون چی می تونه باشه؟ ممنون از لطفتون
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.چندان رژیم متفاوتی لازم نیست ولی چون فقط یک کلیه دارند بهتر است گوشت(چه سفید و چه قرمز)کمتر مصرف کنند،نمک و غذاهای شور کمتر استفاده کنند و از مصرف مسکنها خودداری کنند و در صورت نیاز مبرم به مسکن از استامینوفن(با یا بدون کدئین) استفاده کنند.چون سابقه سنگ سازی در کلیه مقابل داشته اند بهتر است مایعات بیشتر مصرف کنند و مواردی که در بیماران سنگ ساز لازم است را رعایت فرمایند.برای آگاهی از توصیه های غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحه اصلی همین سایت(www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-04 01:20:42 ]
سوال : باسلام.خسته نباشید.من مشکل مثانه عصبی دارم.و اخرین بار سیستوسکپی شدم و گفتن ک در هالبم کاتتر هالب قرار دارند. کاتتر هالب چیست و ایا این بیماری درمان دارد؟ باتشکر
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.در مورد مشکل مثانه شما نمی توانم بدون یک شرح حال کامل از علائم و دیدن بقیه مدارک شما قضاوتی کنم.و اما در مورد کاتتر حالب:لوله باریکی است که یک سر آن در کلیه و سر دیگر آن در مثانه قرار می گیرد و راه کلیه به مثانه را برقرار میکند.  [ 1392-01-04 01:14:01 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر ارجمند پسری 18 ساله هستم در سونوگرافی احیر گزارش شده ((اکو و ابعاد کلیه ها نرمال است.)) ((طول کلیه راست 106م.م و طول کلیه چپ 96م.ماست)) خواستم ببینم ابعاد پروستات برای این سن طبیعی است ؟ آیا امکان دارد در آینده خطر آفرین شود؟ نیاز به اقدامی است > با تشکرات فراوان و عرض خسته نباشید
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.ابعاد پروستات را ننوشته اید.کلیه هایتان طبیعی هستند.حجم طبیعی پروستات در سن شما حدود 20 سی سی است.  [ 1392-01-04 01:08:08 ]
سوال : سلام پسر،مجرد،مذهبى 22ساله،دانشجوو 1-2بارخوداضايى به شکل سهوی،داراى طول آلت درنعوظ15سانت،قطربيضه5سانت كه حدوداهر7-8 روزيكبار محتلم ميشم(گاهی2روز پشت سرهم،گاهی20-30روز)تا2سال قبل حدوداسالی3باربیضه هام دردمیگرفت وازدردراه رفتن برام مشکل بود.2ساله شبهاوقت خواب بیضه هاموبیرون ازران2پا قرارمی دهم(به پهلوکه میخوابم آویزان وبیضه آزاده)ودردهاسالی1الی2بار،یاصفرشد!من قبلابیضه هایموبین ران های2پامی گذاشتم(طبعا تحت فشار) واجبه نزددکتر بروم وچکاپ تناسلی بدم؟آخه خجالتیم! بهتره2باره مثل دفعات قبل بخوابم وبمحض برگشت دردنزدپزشک بروم؟ ارتباطی بین نحوه خوابیدن ودردهست؟وآیاایناباواریکوسل ارتباط داره؟
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو.به نظر نمی رسد که مشکل مهمی داشته باشید.ارتباطی هم با واریکوسل ندارد.  [ 1392-01-04 01:05:48 ]
سوال : سلام ممنونم که صبورانه به سوالات بنده حقیر پاسخ می دهید یک سوال دیگه داشتم برفرض داشتن واریکوسل(یک درصد) آیا راهی هست که مضرات آن را کاهش داد؟مثلا رعایت کردن عدم فشار به بیضه یا خنک کردن آن یا.. هرچی بازهم سپاسگزارم
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.واریکوسلهای خفیف اهمیتی ندارند.ولی اگر شدید باشد تنها اقدام مفید برای کاهش مضرات آن عمل است و دارو یا اقدام دیگری مفید نیست.  [ 1392-01-04 01:04:01 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من سوال قبلیم را با کد پیگیری 40111619فرستادم امکان ارسال پیوست نداشت .اکنون مشخصات آنالیز اسپرم همسرم را مینویسم لطفا اظهار نظر نمایید مشکلی برای بارداری نیست و اگر هست تا چه حداست؟ volume: 5 appearance:normal liquefaction:normal viscosity:normal ph: 7.5 wbc: normal concent :25 prog.motile:29 norrm.morphology:19 M.S.C:7.2 F.S.C:2.5 sperm motility index:72 all sperm: 125 motile sperm 36 funce.sperm:12.5
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست ولی در حد قابل مشاهده به نظر می رسد تعداد و حرکت اسپرمها طبیعی است ولی حرکت اسپرمهای با شکل طبیعی کمتر از حد طبیعی است.البته بهتر است کل آزمایش را اسکن کرده و به آدرس ایمیلم بفرستید.ضمنا نمی توان فقط از روی یک آزمایش اسپرم قضاوت درستی کرد.  [ 1392-01-03 20:54:27 ]
سوال : سلام من خیلی وقته خودارضایی میکنم و الان تصمیم به ترک گرفتم چند ساله که بیضم بزرگ شده!یعنی بیضه چپم دوبرابر شده تقریبا!یه چیزایی هست انگار بیضه لهیدس!پرسیدم گفتن به خاطر خودارضایی زیاده.چطوری میشه بدون دکتر رفتن درمان کرد؟لطفا سریع جواب بدید(اینم بگم این ماده اضافی که چسبیده به بیضه تقریبا نرم هستش)
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.چیزی که کنار بیضه لمس می کنید احتمالا اپیدیدیم است و از ضمائم طبیعی بیضه است.کسی هم که آن راهنمایی را به شما کرده اشتباه گفته است و حتما اطلاعی در این زمینه نداشته و اصلا پزشک نبوده اند.  [ 1392-01-03 20:50:44 ]
سوال : با سلام و درود دکتر جان 20 سالمه اخیرا مشکلی پیدا کردم که دچار مشکل شدم نزدیکی داشتم که موجب بیماری میکروبی شد مراجعه کردم به دکتر و قرص افلوکسیر برام تجویز کرد راستی ازم یک ماده چسبناک خارج میشه منی نیست زیاد هم خارج میشه
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.ممکن است به سوزاک یا بیماری دیگری مبتلا شده باشید.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-03 20:48:25 ]
سوال : با سلام من 29 ساله ام متاسفانه دچار مشکل عدم نعوظ بودم با مراجعه به ارولوژی داروهای تجویز شد مثل یوهمبین و ویتامین e و.. متاسفانه اثر چندانی نداشت . از داروهای مثل سیلندنافیل استفاده کردم خوب جواب داد ولی گرفتگی شدید عضلات گردن وسردرد مانع استفاده می شود مدتی از ال کارنتین استفاده کرد واقع اثر خوبی داشت ولی باز مشکل هست از وگادول نیز استفاده کردم خوبه ولی به علت داشتن ترامادول ترسیدم استفاده کنم به هرحال راه حل مناسبی پیدا نکردم اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید . ضمناً میخواستم بدانم قرص مثل وگادول روی نطفه تاثیر خواهد گذاشت ؟ باتشکر از زحمات شما
پاسخ : با درود و تبریک سال نو.می توانید از تادالافیل 10 میلی گرم استفاده کنید.عوارض آن با سیلدنافیل کمی متفاوت است و معمولا با ادامه مصرف برطرف می شود.اگر هم عارضه داد می توان دوز آن را کمتر کرد.وگادول تاثیر منفی بر نطفه ندارد.  [ 1392-01-03 20:46:50 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences