قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام خدمت اقای دکتر و با تشکر از اینکه برای جواب به سوالات وقت میذارین! اقای دکتر پسر بچه ای وقتی به دنیا اومده بود بیضه هایش پایین نیومده بوده که در سن 8 ماهگی تحت عمل جراحی قرار گرفت الان حدود 2 ماه و نیم از عملش میگذره ولی هنوز بیضه هایش پایین نیومده و کیسه بیضه هایش خالیست حالا اقای دکتر سوالم اینه که اصلا بیضه هاش پایین میاد یا نه؟ اگه پایین میاد تا کی باید منتظر بمونیم؟ کار دیگه ای هست که نکرده باشیم و در این رابطه بتونه کمک کنه و ما انجام بدیم؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بیضه های نزول نکرده ای که خود به خود پایین می آیند ،این کار را اکثرا در سه ماه اول بعد از تولد انجام می دهند و پس از آن احتمال پایین آمدن بیضه ها به صورت خود به خود کم است.ولی تا یک سالگی باید صبر کرد و اگر تا این سن پایین نیامدند باید با جراحی آنها را پایین آورد.شما چون جراحی کرده اید فعلا نیاز به اقدام دیگری ندارید و فقط وقتی پسرتان به یک سالگی رسیدند باید مجددا معاینه و در صورت لزوم سونوگرافی شوند و بر اساس آن تصمیم گیری شود.(تاریخ سوال:1 اسفند 91)  [ 1392-01-01 12:53:49 ]
سوال : با عرض سلام و روز بخیر . من 17 سال دارم و آلت تناسلی ام در حالت نعوظ 10 cm است که کوچک به نظر میرسد . آیا راه درمانی دارد ؟ میتوانم آدرس و شماره تلفن مطبتان را داشته باشم ؟ ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است.آدرس مطب:اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس-ساختمان آژند-طبقه سوم-واحد 32 تلفن 2240906  [ 1392-01-01 12:50:49 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر قراءتی، پدرم 85 ساله هست، بعد از آزمایش سونوگرافی سایز پرستات 3،6*6،3 سانتیمتر اعلام شد و 647 سی سی ادرار داخل مسانه باقی مانده بود چون 2 دو روز قبل از آزمایش دچار درد در مسانه و اطراف مسانه شده بود و ادرار بطور قطره قطره و تقریبا مداوم خارج میشود البته قبلا هم تکرار دفعات ادرار وجود داشت اما در هنگام ادرار سوزش نداشت و یا مسانه اش درد نمی کرد. سوالم اینه که: 1. آیا اندازه پرستات غیر طبیعی است 2. آیا با دارو میشه که مشکل کامل تخلیه نشدن مسانه رو حل کرد یا باید از سوند استفاده کرد؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1-بله بزرگ است. 2- با این حجم بسیار بالای ادرار باقیمانده باید سوند گذاشت و دارو هم شروع کرد و اگر بعد از چند روز مصرف دارو و خروج سوند باز هم ادرار باقیمانده اینقدر زیاد بود ممکن است نیاز به عمل پروستات داشته باشند.البته آگاهی از سایر بیماریهایی که موجب این حالت می شوند(مثل دیابت) هم مهم است.  [ 1392-01-01 12:48:04 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. پسری هستم 25 ساله مجرد،مشکل skin bridge دارم(چسبیدگی پوست به سر آلت)میخواستم بدونم درمان به چه صورت است؟آیا مشکل میباشد و نیاز به بیهوشی دارد ؟با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.درمان آن آسان و با یک عمل ساده قابل انجام است.اگر فقط از یک یا دو محل چسبیده باشد با بیحسی موضعی قابل انجام است اما اگر از محلهای متعددی چسبیده باشد بهتر است از یک بیهوشی عمومی کوتاه استفاده شود.البته همین موارد نیز با بیحسی موضعی قابل عمل هستند.  [ 1392-01-01 09:32:43 ]
سوال : سلام خسته نباشید.اقای دکتر 4ساله خودارضایی کردم.22سالمه.الان بادیدن کوچکترین صحنه اندامم نعوظ میشه.و اگه نعوظم زمانش طولانی شه بعد از برگشتن به حالت کوچکی بیضه هام ورگهای اطراف بیضه هام درد شدیدی پیدا میکنه. ک این درد حتی ب بالای اندامم هم میرسه .رگهای بیضم باد میکنه و سفت میشه. مشکلم چیه؟ ایا واریکوسل دارم؟؟خواهشا راهنماییم کنید
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.موارد بالا هیچکدام دلیل بر واریکوسل نیستند و می توانند طبیعی باشند.بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-01 09:29:35 ]
سوال : سلامو درود. اقای دکتر خیلی زود انزالم. ایا راه طبیعی ب دور از دارو و اسپری وجود داره؟راهنماییم کنید.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود.یکی از این روشها تکنیک start-stop است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کنید و این کار را چند بار تکرار کنید .به مرور این کار باعث افزایش کنترل بر انزال خواهد شد.روش دیگر تکنیک squizing است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کرده و به مدت یک دقیقه سر آلت را بین دو انگشت شست و اشاره بفشارید و دوباره کار را شروع کنید.برای گاهی بیشتر از جزئیات این روشها و دانستن سایر روشهای غیر دارویی ،با همکاران روانپزشک مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 1 اسفند 91)  [ 1392-01-01 09:25:38 ]
سوال : سلام اقای دکتر من یه سوال داشتم من اندام تناسلیم تو حالت بچگی مونده در حالت نعوظ حدود 8 سانتی متر است به نظر شما به چه دکتری مراجعه کنم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-01 09:18:31 ]
سوال : سلام خدمت جناب دکتر من 18سال دارم؛و آلت تناسلیم و بیضه هام هیچگونه رشدی نداشته؛و کوچک است؛من واقعا درمیان دوستانم سختم هست؛راه حل این مشکل چیست؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-01 09:17:35 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید بنده 24ساله و بنا به دلایلی مجبور به انجام عمل وازکتومی هستم عوارض ومعایب این عمل چیست و ایا جنابعالی توصیه میکنید این عمل را؟ باتشکر.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .وازکتومی عوارضی ندارد و روش بسیار مناسبی برای پیشگیری از بارداری است.اگرچه قابل برگشت است ولی برگشت آن(عمل وازو وازوستومی) مشکل و پرهزینه است و همیشه هم منجر به باز شدن لوله ها نمی شود.بنابراین باید فرض را بر این گذاشت که غیر قابل برگشت است.بنابراین در سن شما (اگر مجرد هستید و بچه ندارید) تصمیم عاقلانه ای نیست.  [ 1392-01-01 09:13:48 ]
سوال : ایا مصرف قرص اریکتو بعد استعمال تریاک مضر هست
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خیر.با هم تداخلی ندارند.  [ 1392-01-01 09:04:54 ]
سوال : سلام 19سالمه بخاطر کوچک بودن بیضه سمت چپم به دکتر رفتم دکتر برام سونوگرافی نوشت جواب سونوگرافیم به این شرحه: بیضه سمت راست به ابعاد47*24م.م دارای اکوی طبیعی میباشد _بیضه سمت چپ به ابعاد28*13م.م کوچک و اتروفیک است _اپی دیدیم سمت راست سایز و اکوی نرمال دارد _ضایعه فضاگیر solid یاcystic در پارانشیم بیضه ها دیده نشد _هیدروسل دیده نشد.واریکوسل در حد خفیف در مجاورت هر دو بیضه دیده میشود بطوریکه قطر وریدهای شبکه پمپنیفرم در حالت مانوروالسالوا در حدود3الی3.5م.م میباشد سوالم اینه که ایا بعدها برام مشکلی پیش نمیاد برای بچه دار شدن.. سوال دیگم اینه از خدمت سربازی معاف هستم بنظرتون ممنون و سپاسگذار
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . 1-وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است. 2-خیر.اتروفی یک طرفه بیضه یا واریکوسل خفیف و متوسط باعث معافی نمی شوند.(تاریخ سوال:29 بهمن 91)  [ 1392-01-01 09:03:42 ]
سوال : باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما , من نوجوانی 18ساله هستم و حدوده 13 ساله که به دیابت نوع 1 مبتلا هستم , احساس میکنم دستگاه تناسلی ام رشد چندانی نداشته به طوریکه آندازه آلتم در حالت شل حدود 5 سانتیمتر میباشد و در حالت نعوذ حدود 9 سانتی متر است , قطر آن هم حدود 3.5 سانتی متر است . قدم هم 167 سانتی متر و وزنم 61 کیلوگرم است . آیا این سایز آلت نرمال است ؟ و اگر نیست راه حل درمان چیست ؟ در ضمن آیا مصرف انسولین ( به مدت 13 سال ) روی اسپرم و یا کلا روی دستگاه تناسلی تاثیری دارد ؟ با سپاس و درود فراوان
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .سایز آلت شما طبیعی است.انسولین روی اسپرم یا سایز آلت تاثیر نمی گذارد اما خود بیماری دیابت در دراز مدت باعث کم شدن توانایی جنسی(توانایی نعوظ) می شود.  [ 1392-01-01 09:01:11 ]
سوال : باسلام مردی 38 ساله هستم مدت هفت ماه نزدیکی نکردم یه مشکلی برام پیش اومده که رنج میبرم طوری که خانمم برای همین مسئله می خواد ازمن جدا شده ومن خیلی ناراحتم قبلا هم به شما پیام دادم که شما فرمودید ازقرص سیتالوپرام وهمزمان قبل ازنزدیکی ازقرص تادالافیل استفاده کردم وحالا حدود دوهفته است کهازاین قرصها استفاده میکنم ولی متاسفانه قبل از نزدیکی التم راست میشه ولی هنگام نزدیکی التم کامل می خوابد ونمیتوام دخول انجام بدم به طوری هنگونه تمایل جنسی ندارد ازشما جناب اقای دکتر خواهش میکنم اگه قرص یادارویی برای تقویت میل جنسی هست برای من پیشنهاد کنید قیمت داروها برام مهم نیست خیلی سپاس گزارم
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند.کم شدن توانایی نعوظ نیز علاوه بر علل روحی و روانی می تواند به علت بالا بودن فشار خون یا چربی خون یا بیماری قند و کم کاری تیرویید و مصرف برخی داروها و اختلالات هورمونی باشد.با شرح حال کوتاه شما نمی توان قضاوت دقیقی کرد اما به نظر می رسد از نظر جسمی سالم هستید و بیشتر باید به دنبال علل روحی و روانی گشت.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-01 08:57:39 ]
سوال : سلم دکتر تازه گی ادرارم آخراش با قطره قطره آمدن ادرار و زور زدن برای تخلیه ادرار پیش میاد و اینکه زود به زود به دستسشویی میرم برای ادرار باتشکر از همکاری شما
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-01 08:54:28 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر مدتی است در هنگام انزال موادی ژلاتینی شکل و زردرنگ در مایع منی میبینم آیا خطرناک است
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .طبیعی هستید.نگران نباشید.  [ 1392-01-01 08:53:02 ]
سوال : سلام تورو خدا التماستون می کنم جواب سوال منو بدید من واریکوسل گرید 3 دارم و در حالت ایستاده این توده رگ کاملا مشخص است در ضمن درد زیادی هم دارم. اما گاهی اوقات این توده رگها ناپدید میشن مثلا هنگامی که من برای انجام معاینات به کمیسیون پزشکی (برای معافیت از سربازی) مراجعه کردم از این واریکوسل اصلا خبری نبود. من درخواست معاینه مجدد را دادم، چکار کنم بازم این مشکل بوجود نیاد و بیماریم مشخص بشه. چکارهایی انجاد بدم .من حتی موقع رانندگی در جاهای شلوغ که مجبورم از کلاچ زیاد استفاده کنم احساس درد در ناحیه بیضه و کشاله ران میکنم.ممنون از زحماتتون.
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اگر قبل از معاینه در محیط گرم(کنار بخاری یا شوفاژ) قرار گیرید و هنگام معاینه نفس عمیقی کشیده و آن را حبس کنید تا فشار داخل شکم بالا برود شدت واریکوسل بیشتر نشان داده خواهد شد.  [ 1392-01-01 08:52:18 ]
سوال : سلام/48 ساله هستم حدود 3 سال از قرص تحریک کنننده مثل سیلدنافیل استفاده میکنم/آلتم شق و پر خون آنچنان نمی شود/آیا مصرف این دارو ممکن است اثر به مرور زمان کمرنگتر شود؟خواهشمند است در صورت امکان تجویز کنید/سپاسگزارم
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اثر آن کم نمی شود ولی اثر بخشی این دارو بر حسب مارک و کارخانه سازنده بسیار متفاوت است.اگر از دوز 50 میلیگرم استفاده می کرده اید از 100 میلیگرمی استفاده کنید.نوع هندی آن بهتر از ایرانی است ولی انواع آمریکایی آن گاهی تقلبیهستند و امریکایی نیستند و اثر کمی دارند.اگر با سیلدنافیل جواب نگرفتید از تادالافیل استفاده کنید و اگر از این هم جواب نگرفتید به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 28 بهمن 91)  [ 1392-01-01 08:49:03 ]
سوال : سلام آقای دکتر من پسری 22 ساله هستم وقتی در حالت خوابیده آلت نعوظ یافته ام را به سمت پایین می کشم یکی از بیضه هایم به بالا رفته و گیر می کند سپس با اندک فشار به زیر شکم بیضه به کیسه بر میگردد . مشکل چیست و راه حل آن را از شما خواستارم با احترام
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . مشکلی ندارید.طبیعی است.  [ 1392-01-01 00:22:53 ]
سوال : سلام آقای دکتر میخووام یه جواب یه آزمایش هورمونی رو براتون بفرستم به خدا قسم خیلی واسم مهمه ازش اسکن گرفتم ولی نمی تونم بفرستم میشه واستون ایمیل کنم اگه میشه خواهش میکنم در پاسخ به این سوال ایمیلتون رو بفرستید ممنون میشم
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .m.gharaati@yahoo.com  [ 1392-01-01 00:21:38 ]
سوال : با سلام 
از 15 تا 18 سالگي خودارضايي ميكردم بعد از آن ترك كردم ولي مدت ٦ سال است كه مني همراه ادرار از من خارج مي شود چند تا دكتر هم رفتم يكيش تشخيص عفونت مجاري ادرار رو داد كه بعد از مصرف دارو درست نشد و تا الان اين قضيه ادامه داره،ممكنه مشكل از پروستات باشه؟
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است و نیاز به دارو ندارد و ربطی هم به خود ارضایی ندارد.  [ 1392-01-01 00:20:30 ]
سوال : سلام خسته نباشد. مرد 38 ساله متاهل دارای فرزند . دارای در در مقعد البته بدون خارش خونریزی زخم میباشد یبوست ندارم . احساس میکنم درد در قسمت خارجی مقعد یا روده بزرگ است و هنکامی که عضله مقعد را جمع میکنم درد ان تا بیضه راست کشیده میشو. هنکام دفع هم به همینصورت و لی درد شدید نیست ملایم است حتی هنگام دفع . بیضه چپم مادر زادی سقوط نکرده ومن هم هنوز اقدامی نکرده ام و داخل کیسه فقط بیضه راستم است مرتبه دوم است که این درد رامیگیرم مرتبه اول ده روز پیش بود که بعد از سه روز خوب شد تشکر
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .درد مقعد درحیطه تخصص من نیست و باید به متخصص جراحی عمومی مراجعه فرمایید.اما در مورد بیضه نزول نکرده چپ باید برای پایین آوردن یا برداشتن آن اقدام کرد چون بیضه نزول نکرده در معرض ابتلا به سرطان است.(تاریخ سوال 28 بهمن 91)  [ 1392-01-01 00:17:57 ]
سوال : (ادامه از پیام قبلی) بعد از حدود 10 روز خوب شدم و قرصها رو هم تا آخر خوردم ولی آزمایش انجام ندادم. حالا احساس میکنم مشکل برگشته. سوزش خیلی زیادی دارم. شبها قبل از خواب میرم دستشویی ولی صبح تنها چیزی که منو بیدار میکنه فشار شدید ادرار هستش. حجم کمی داره و رنگش خیلی زرده. آقای دکتر تشخیص شما چیست؟ با تشکر
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی . نام آن قرص قهوه ای رنگ فنازوپریدیدن و آن قرص سفید سیپروفلوکساسین بوده است و برای عفونت ادراری تجویز می شوند.و اما در مورد مشکل فعلی،آزمایش ادرار لازم است.در صورت وجود عفونت ادراری،علاوه بر دارو سونوگرافی هم لازم است.(تاریخ سوال 27 بهمن 91)  [ 1392-01-01 00:12:45 ]
سوال : با سلام. پسری هستم 20 ساله که 6 سال است خود ارضایی میکنم.حدود 3 ساله چشمانم حالت خود رو از دست داده و زیبایی سابق رو نداره و خیلی ریز شده و حدود یک ساله بعد از خود ارضایی چشم درد میگیرم. آیا در نا باروری من تاثیر داره؟در صورت ترک حالت چهره ام برمیگرده و در آینده به عارضه ای دچار و یا کور نمیشوم؟
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .هیچ ارتباطی بین خود ارضایی با کم شدن دید چشمها و کوری و ریز شدن چشمها و ناباروری وجود ندارد.  [ 1392-01-01 00:09:26 ]
سوال : سلام. من مدتی خود ارضایی میکردم و اواخرش زیاد شده بود (روزی دو بار) اما حدودا سه هفته اس کنار گذاشتم ... البته قبلاً هم دوره هایی شده بود که برای مدتی خود ارضایی نکردم ... تو این مدت اصلا جنب نشدم ... آیا این مسئله نگران کننده اس؟ با اینکه خیلی تحریک میشم منتها اصلاً جنب نشدم این مدت ...
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1391-12-30 23:47:50 ]
سوال : ممنون از سایت خوبتون. اگه میشه به من کمک کنید سلام من یه پسر22ساله هستم دیسک کمر دارم و خودم احساس میکنم انضالم خیلی خیلی زودرس شده به طوری که هنوز به حالت نعوض نرسیده ارضا میشم خواستم بپرسم من باید چکار کنم با این وضعیتم.... آیا احتمال داره از دیسک کمرم باشه یا نه چون قبلا خودارضایی میکردم ایجوری شدم .....
پاسخ : با سلام و تبریک سال نو وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .انزال زودرس شما ارتباطی به خودارضایی یا دیسک کمر ندارد.تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از یک تا دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.(تاریخ سوال 26 بهمن 91)  [ 1391-12-30 23:46:30 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences