قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام جناب دکتر.هنگام نعوظ بیضه راستم پایین تره خودم فکر می کنم دلیلش چسبیدن کیسه بیضه سمت چپم به آلتم هست ولی کیسه بیضه راستم مثل بیضه چپم به آلت نچسبیده.مشکل خاصی هست؟
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1391-10-08 20:13:53 ]
سوال : با سلام جناب دکتر.بیضه راست من بالا می آید و به محض اینکه دوباره نگاهش می کنم سر جایش قرار میگیرد.صبح ها هم تا ساعت 12 کیسه بیضه ام سفت می شود بعد شروع به شل شدن می کند.آیا مشکلی دارم؟
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید.طبیعی هستید.نگران نباشید.  [ 1391-10-08 20:12:25 ]
سوال : باسلام وسپاس اقای دکتر میشه اطفا درباره مضرات لیدوکایین توضیح بدین واینکه ایا اگر تداخل مصرف پیدا نشود قرص سیتالوپرا م اشکالی تدارد
پاسخ : با درود1- لیدوکایین با کاهش حس انتقالی از آلت به مغز باعث کاهش ایمالسهای ارسالی از مغز به آلت برای حفظ نعوظ می شود وممکن است موجب اختلال نعوظ شود.ممکن است اختلال انزال برطرف و اختلال نعوظ ایجاد شود.عیب دیگر آن اینست که با بی حس کردن مخاط واژن طرف مقابل ،موجب کاهش لذت جنسی و به تاخیر افتادن یا عدم ارگاسم در زن می شود.بنابراین باید بلافاصله قبل از نزدیکی از روی الت شسته شود 2- خیر.اشکالی ندارد و مفید نیز هست.  [ 1391-10-08 20:09:48 ]
سوال : سلام تقریبا 15 سال پیش ضربه شدیدی به بیضه هام وارد شد که تا مدتی باعث باد کردن بیضه هام میشد به دکتر که مراجعه کردم جراحی رو در اون سن صلاح ندونستن و من هم دیگه اقدامی نکردم الان نزدیک به 6 سالی هست که روی بیضه هام چیز هایی شبیه بادکنک به بیضه هام چسبیده که با کوچکترین برخورد درد میگیره و گاهی در حالت عادی شروع به تیر کشیدن میکنه این ها چی هستن و لازم هست که اقدامی کنم یا نه و فکر می کنم چون ضربه قبل از رسیدنم به سن بلوغ بوده در سایز هم تاثیر گذاشته سوال دیگه هم که داشتم در مورد قرص sx هست که در صورت استفاده چه تاثیری داره و از تبلیغات پوچ بگذریم به جز جراحی راهی برای افزایش سایز هست
پاسخ : با سلام. 1- بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.2-این قرص به علت دارا بودن یوهیمبین در افزایش معوظ ممکن است تا حدی موثر باشد.3-این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند .  [ 1391-10-08 20:03:29 ]
سوال : با سلام من 5 سال پیش عمل واریکوسل داشتم(الان 26 سالمه) و درجه 3 بود. و الان برای خدمت سربازی اقدام کردم. رفتم پیش دکتر که ببینم میتونم معاف بشم عود کرده یا نه. آزمایش واریکوسل به این صورت است: بیضه ها با حجم حدود 10 سی سی با پارانشیم نرمال. واریکوسل خفیف در سمت چپ با قطر حداکثر 2/3 میلیمتر که با مانوروالسالوا تا 2/5 میرسد. الان میخوام بدونم اگه برم سربازی عود نکنه یا نزنه جایی از بدنم مشکل پیدا کنه. با تشکر
پاسخ : با سلام.در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.البته ممکن است بتوانید با همین سونوگرافی معاف شوید ولی این سونوگرافی دلیل بر عود نیست.زور زدن نیز باعث عود آن نمی شود و مشکلی برای جایی از بدنتان ایجاد نمی کند.  [ 1391-10-08 20:00:51 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما خواهشا من را راهنمایی فرمایید.من پسری 20 ساله هستم که به علت گاها درد خفیفی در اطراف ناحیه تناسلی سمت چپم داشتم که با مراجعه به دکتر در سونوگرافی بیضه معلوم شد که همه ی قسمت ها به جز عروق واریکوئید دیلاته که حداکثر اندازه سمت راست 2/6م.م و سمت چپ 3/9م.م سالم میباشد که در نتیجه دارای واریکوسل گرید 1 سمت راست و گرید 2 سمت چپ هستم..به نظر شما نیاز به جراحی دارم یا نه؟وایا این مقدار واریکوسل اسپرم های بدنم را تخریب میکند یا نه؟و ایا خودارضایی یا نزدیکی باعث افزایش واریکوسل میشود؟ با تشکر
پاسخ : با درود.1-ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی.بنابراین بدون معینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟ 2-خود ارضایی ارتباطی با ایجاد یا تشدید واریکوسل ندارد.  [ 1391-10-08 19:57:43 ]
سوال : سلام اقای دکتر.ایا اسپرماتوسل 8 م.م میتونه جلوی انتقال اسپرم رو بگیره؟ در صورت بر داشتن اسپرماتوسل چه مشکلی پیش میاد؟اون بیضه کلا بی استفاده میشه؟یا فقط جلوی انتقال اسپرم گرفته میشه؟ایا با برداشتن اسپرماتوسل اون بیضه دیگه تستسرون تولید نمیکنه؟
پاسخ : با درود.اسپرماتوسل با این سایز هیچ مشکلی ایجاد نمی کند و نیاز به عمل ندارد.در صورت عمل ،ممکن است به اپیدیدیم شما آسیب وارد شود که در این صورت انتقال اسپرم از این بیضه به داخل مایع منی متوقف می شود ولی بر روی هورمون سازی(تستسترون) تاثیری ندارد جون همرمون مستقیما از بیضه وارد خون می شود نه از واز و اپیدیدیم.  [ 1391-10-08 19:54:24 ]
سوال : سلام در کلیه راستم یک کیست در قسمت تحتانی به سایز 12 میلی متری دارم و کلیه ام سنگ ساز است و دارای 29 سال سن می باشم آیا این کیست برایم مشکل ساز نمی شود ؟در این سن وجود این کیست نشانه ای از سرطان نمی باشد؟8 ماه آینده استخدامی نظام دارم مشکلی ایجاد نمی کند ؟ با تشکر
پاسخ : با درود.این کیستها در بسیاری از افراد طبیعی وجود دارند و خطری ندارن و سرطانی هم نمی شوند.برای استخدام شما نیز مشکلی ایجاد نمی کنند.نگران نباشید.  [ 1391-10-08 19:50:46 ]
سوال : با سلام خسته نباشید . -1 - من مدتهاست برای رفع زود انزالی و ایجاد نعوذ طولانی تر از قرص پاور ویاگرا ( حدود یکساعت قبل از نزدیکی ) استفاده میکنم لطفا در مورد عوارض کوتاه مدت و بلند مدت آن توضیح دهید . -2 - برای این مشکل من آیا قرص بهتری هست ؟
پاسخ : با درود.1-این دارو برای افزایش قدرت و مدت نعوظ است و برای زود انزالی نیست.در موقع مصرف ممکن است سردرد،گرگرفتگی،قرمزی چشمها و گونه ها ،درد کمر یا مفاصل ، عوارض گوارشی و ...ایجاد کند ولی این عوارض اغلب خفیف و گذرا هستند.در بیمارانی که فشار خون خیلی بالا(بالای 17) یا خیلی پایین(زیر 9) دارند و کسانی که برخی داروهای قلبی(مثل نیترو گلیسیرین و نیترو کانتین) را استفاده می کنند ممنوع است.در کل داروی مطمئن و کم عارضه ایست.2 - برای انزال زودرس دارو هست.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1391-10-08 19:48:41 ]
سوال : سلام خسته نباشید سوال من درباره پروستاتیت وازدواج است. می خواستم بدونم باوجود داشتن بیماری پروستاتیت من می تونم ازدواج کنم ؟ من زیر نظر پزشک دارو مصرف میکنم ولی تاثیر انچنانی نداشته. واینکه این بیماری برای من یا طرف مقابل در اثر نزدیکی در پی خواهد داشت؟ _چه نکاتی را می شود رعایت کرد تا مشکلی ایجاد نکند؟ جواب درست به این سوالات کمک زیادی به من خواهد. با تشکر
پاسخ : با درود.هیچ مشکلی برای زناشویی یا باروری ایجاد نمی کند.در گذشته گفته می شد ازدواج و نزدیکی به دفعات زیاد باعث بهبودی پروستاتیت مزمن می شود ولی امروزه اثبات شده که چنین نیست.البته پروستاتیت مزمن بیماری خطرناکی نیست.  [ 1391-10-08 19:43:05 ]
سوال : سلام فرزند پسر 13 ماهه دارم که 3ماه است بدلیل نارسایی کلیه در منزل دیالیز میشود.اولین سوالم اینه که با توجه به اینکه کراتینین از بدو ورود به منزل تا کنون از 5به 1.3رسیده ولی اوره 125است آیا امیدی به بهبود ایشان وعدم نیاز به پیوند هست؟وزن کودکم 7ونیم است چه موادغذایی نباید به ایشان بدهم؟داروهای مصرفی آمیلودیپین .پروپرانولول.کاربامازپین(یکبار بدلیل فشاربالا تشنج کرد فعلا عکس سر نرمال اما پزشک مغز واعصاب گفتند ادامه دهیم)
پاسخ : بادرود.سوالاتی که پرسیده اید در حیطه کار متخصصین نفرولوژی اطفال(متخصصین داخلی کلیه ) است و در حیطه کار من نیست.من ارولوژیست(جراح کلیه) هستم و عمل پیوند کلیه را انجام می دهم .تصمیم در مورد نیاز به عمل یا تنظیم داروهای بیماران با متخصصین نفرولوژی است.  [ 1391-10-08 19:40:05 ]
سوال : درود . بنده مدتی قبل با خانمی که عفت اخلاقی نداشت نزدیکی جنسی داشتم از راه مقعد و البته مسابل پیشگیرانه را رعایت کردم و همزمان از دو عدد کاندوم روی هم استفاده نمودم . راستش چون آدم وسواسی هستم به شدت ترس برم داشته . بعد حدود سه ماه و ده روز از نزدیکی ، به آزمایشگاه رفتم و آزمایش اچ ای وی الایزا دادم که منفی بود . آیا پاسخ این آزمایش با توجه به زمان انجام آن (100 روز ) معتبر میباشد ؟ از انجایی که روی کتف و سینه هایم کمی جوش زده میترسم . ممنون از محبتتان . با مهر
پاسخ : با درود.بله معتبر است.مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1391-10-08 19:37:16 ]
سوال : جناب آقای دکتر سلام .بنده ۲۴ ساله هستم. مدت چهار روز است که دچار اختلال نعوظ شدم تا قبل از آن هیچ مشکلی نداشتم دلیل این اختلال ناگهانی چیست؟ صبحها هم دیگر نعوظ ندارم احساس می کنم بیضه هایم نیز اکثر اوقات بیش از حد شل و آویزان شده و آلتم نیز سرد شده است. آیا این موارد با هم مربوطند؟ لطفا به من کمک کنید دارم از اضطراب می میرم. بی نهایت ممنونم.
پاسخ : سلام. با این شرح حال به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. شل و آویزان بودن بیضه ها و سردی آلت نیز طبیعی هستند.  [ 1391-10-08 19:36:01 ]
سوال : باسلام من بسری 21ساله ام از16 سالگی خود ارضایی داشتم اکنون مایع سفیدرنگ منی سفت شده قدری دیرانزالی دارم وشبهامهتلم نمیشم وموهای سرم هم نازک شده ایاطبیعیه یابایدکارخاصی انجام بدم
پاسخ : سلام. مشکلی ندارید.نگران نباشید.  [ 1391-10-08 19:34:17 ]
سوال : سلام من عمل واریکوسل بیضه چپ انجهم داده ام که پس از 7 روز درد داشتم که با مراجعه به پزشک عنوان نمودند عفونت دارم و انتی بیوتیک سیپروفلوکساسین تجویز نمودند که الان 3 روز است که مصرف مینمایم ولی هنوز درد شدیدی دارم که از قبل از عمل بیشتر است ایا علت درد عفونت است ویا ممکن است چیز دیگری باشد به هر حال نظر شما چیست و اینکه این درد تا چه زمانی ادامه داردسپاسگزارم
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-10-08 19:31:29 ]
سوال : با سلام خدمت شما دکتر عزیز خواستم بدانم بهترین دارویی که شما برای دفع سنگ کلیه به اقطار 3و 4 میلیمتر هستند که تعداد آن 6 تا در دو کلیه هستند چه دارویی پیشنهاد می کنید که بدون درد و راحت دفع شود مقدار مصرف و میزان آن چقدر باشد ؟ اگر گیاه دارویی هم بود مشکلی نیست یک سوال دیگه شما برای کاهش درد و بهبود درد شدید هنگام دفع سنگ چه دارویی پیشنهاد می کنید چه قرصی یا چه شیافی ... در هنگام درد شدید دفع سنگ چه راهکار ی برای کاهش آن پیشنهاد می کنید در ضمن نوجوانی 18 ساله هستم با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.دانستن جنس سنگهامهم است ولی به طور کلی در چنین مواردی استفاده از پودر سیترات پتاسیم مفید است(روزی 10 گرم در چهار لیوان آب که در 4 نوبت خورده می شود).در هنگام درد شدید که علامتی از ورود سنگ به حالب است از داروهایی برای گشاد کردن حالب(تامسولوسین و تئوفیلین و ..) و شیاف دیکلوفناک برای بهبود درد استفاده می شود.دارو های گیاهی مثل قطره سنکل هم ممکن است موثر باشند ولی اثبات شده نیست.برای پیشگیری از ساخته شدم سنگهای جدید و عدم رشد سنگهای قبلی رعایت رژیم غذایی بسیار مهم است.برای آگاهی از توصیه های غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحه اصلی همین سایت(www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.  [ 1391-10-08 19:29:59 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد من 43 سال سن دارم 3 سال نازايي داشتم كه يك بار آي وي اف كردم نگرفت بعد مشخص شد شوهرم واريكو سل سمت چپ دارد كه عمل كرد 6 ماه بعد طبيعي باردار شدم ولي در 4 ماهگي بچه در شكمم مرد و سقط كردم الان 4 ماه است سقط كردم ولي جلو گيري نداشتم و باردار هم نشدم آقاي دكتر با توجه به اينكه آزمايش اسپرم شوهرم خوب است و خودم هم مشكل باروري ندارم چرا باردار نشده ام آيا امكان بارداري بطور طبيعي برام وجود داره لطفآراهنماييي فرمائيد .ممنونم
پاسخ : با درود.اگر قاعدگی های شما منظم و سونوگرافی رحم و تخمدانها طبیعی بوده است،با توجه به اینکه یک بار به طور طبیعی باردار شده اید احتمال بارداری مجدد زیاد است ولی با توجه به سن شما استفاده از روشهای کمکی باروری مثل آی.وی.اف یا آی.یو.آی توصیه می شود.  [ 1391-10-08 19:16:01 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید.من 29 سالمه وقتی 2 هفته پیش سونو گرفتم فهمیدم به جای 2 بیضه 4بیضه دارم .دکتر گفت 2 بیضه در بالا گیر کرده و پایین نیومده میخواستم بدونم این مشکلی واسه اروریم و سلامتیم پیش نمیاره؟؟
پاسخ : با درود.چنین چیزی بسیار بسیار نادر است.دیدن سونوگرافی و معاینه لازم است.  [ 1391-10-08 19:11:06 ]
سوال : سلام و مهر پسری 23 ساله ام قبل از ازدواج برای درمان زود انزالی بطور کامل چند مدت وقت لازم است انزال بنده زیر 1 دقیقه است با درمان دارویی میتوان مدت انزال رو تا چه اندازه بالا برد ؟ فلوکستین موثر تر است یا سرترالین ؟ (لطفا این مورد رو حتما جواب بدین) روانپزشک مراجعه کنم یا دکتر اورولوژی ؟ ممنونم . با مهر . یا علی
پاسخ : با درود.1- از شروع درمان تا رسیدن به اثر مناسب 2 تا 3 هفته وقت لازم است هرچند از همان روزهای اول اثر دارو پدیدار می شود.2- سرترالین 3-متخصصین روانپزشکی تکنیکهای عملی و متخصصین ارولوژی درو را در این رابطه تجویز می کنند و کار آنها مکمل یکدیگر است.  [ 1391-10-08 19:09:41 ]
سوال : با سلام مردي44ساله هستم که تا به حال چند بار سنگ کليه ازجنس اگزالات دفع کرده ام.دکتر مربوطه قرص الوپورينول 100(روزانه 1 قرص) ويک چارم قرص هيدروکلروتيازيد50ميلي تجويز کرد که 1سالي خوردم و حدود يک سال است که ديگر قرص نمي خورم.جديدا ازمايشم کراتينين 1.3mg/dlواوره 47mg/dlرانشان ميدهد و2سنگ حدود 3ميل نيز دارم.با توجه به مقادير کراتينين که در مرز است و اوره که کمي بالاتر است نگران شده ام.لطفا راهنمايي بفرمائيد.ايا گوشت را کاملا قطع کنم؟مصرف قرص را دوباره شروع کنم؟ با تشکر
پاسخ : با درود.زیاده روی در مصرف گوشت(چه سفید و چه قرمز) ساخته شدن همه انواع سنگهای ادراری را می افزاید ولی به ویژه ساخته شدن سنگهای اسید اوریکی را اضافه می کند.بنابراین در مصرف گوشت زیاده روی نکنید.سنگهایی با این سایز نیاز به سنگ شکنی ندارند.اصلاح رژیم غذایی و مصرف پودر سیترات پتاسیم توصیه می شود.ولی در وضعیت فعلی شما، ادامه داروهای ذکر شده لزومی ندارد.  [ 1391-10-04 01:19:38 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید ایا داروی لووکسین روی حرکت اسپرم ها تاثیر دارد؟
پاسخ : با درود.خیر.  [ 1391-10-04 01:18:34 ]
سوال : سلام . دکتر یه سوال . بنده 17 سالمه و به حاطر تورشن بیضه بیضه سمت پ م را برداشتم . ححالا بیضه سمت راستم با توجه به سونو گرافی 42 میلیلمتر هست . بنده چون بیضه مو برداشتم چند درصد میل جنسی کنمتری دارم ؟ ایا این بیضه سالم 42 میلیمتری میتواند به بندازه ی یک فرد 2 بیضه سالم هورمون و اسپرم ترشح کند
پاسخ : با درود.وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است.  [ 1391-10-04 01:17:22 ]
سوال : ایا استفاده از هندزفری بلوتوث برای کاهش اثرات زیانبار موبایل در باروری که در سایتتون ذکر کردین مفیده؟ یا امواج رادیویی اون هم بخودی خود مضرند؟
پاسخ : با درود.نزدیک بودن موبایل به بیضه باعث اثرات سوئی بر تعداد و حرکت اسپرمها می شود و هندز فری باعث کاهش این اثرات می شود.البته اینکه خود هندز فری هم برای بدن مضر است اثبات نشده ولی چون دور از بیضه است بر اسپرم سازی تاثیری نخواهد داشت.  [ 1391-10-04 01:16:24 ]
سوال : با سلام دریک مرد طبیعی وسالم پس از انزال چه مدت زمانی لازم است تا فرد بتواند آماده رابطه جنسی مجدد شود ؟ با تشکر
پاسخ : با درود. قانونی در این مورد وجود ندارد و بسته به شرایط روحی و روانی و وضعیت هورمونهای جنسی و ... در افراد مختلف دفعات و فواصل آن متفاوت است و حتی در یک فرد نیز در زمانهای مختلف متفاوت است. بعد از یک بار انزال مرد دچار یک دوره تحریک ناپذیری(Refractory period) می شود که ممکن است چند دقیقه تا حتی چند روز طول بکشد که در این مدت نعوظ و انزال مجدد رخ نمی دهد.  [ 1391-10-04 01:15:27 ]
سوال : با سلام خدمت شما و تشکر به خاطر پاسخ به سوال قبلی اگه ممکنه به این سوال هم پاسخ دهید آیا مصرف مکمل ورزشی کراتین مونوهیدرات برای من که به دلیل مشکل کمبود هورمون های lh,fshدچار آتروفی بیضه شده ام و تحت درمان با آمپول های hmg , hcg هستم در روند درمان من مشکل ایجاد میکند و برای من ضرر دارد؟
پاسخ : با درود.براین مشکل شما تاثیری ندارد.  [ 1391-10-04 01:14:09 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences