قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام..من در ناحیه بالای آلت دچار تعدادی دونه های گوشتی ریز شدم..به پزشک ک مراجعه کردم به من محلول ریوانول و پماد تریامسینولون دادن که هیچ تاثیری نداشت...من میخام قبل از فریز یا لیزر شانشمو برای درمان بادارو بازهم امتحان کنم...میشه یه دارو بهم معرفی کنین ؟ کمکم کنید خاهش
پاسخ : با درود.معاینه لازم است.ممکن است به زگیل تناسلی مبتلا باشید.به متخصص پوست مراجعه فرمایید.اگر در اصفهان هستید می توانم از همکاران متخصص پوست به شما معرفی کنم.  [ 1391-09-24 13:51:51 ]
سوال : سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید من واریکوسل دارم آزمایش اسپرم دادم که به شرح زیر است semen volome : 2.60 semen ph: 8.00 sperm count: 77.22 motile sperms: 21.74 progressive sperm: 18.26 round cell: 0.68 wbc density: 0-1 normal morphology: 60.00 liquefaction: 30 min at 37.0 c color and smell: gray;opaque viscidity: normal agglutination: none aggregation: none rapid progressive: 3.04 slow progressive: 15.22 non progressive: 3.48 immotile: 78.26 vcl: 5.79 vsl: 2.38 vap: 3.41 mad: 6.85 alh: 0.36 bcf: 0.81 lin: 9.27 wob: 13.53 str: 14.51
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست ولی در حد قابل مشاهده به نظر می رسد تعداد و شکل اسپرمها طبیعی است ولی حرکت اسپرمها کمتر از حد طبیعی است.معاینه و بررسی بیشتر لازم است.  [ 1391-09-24 13:49:47 ]
سوال : چه کاربایدکرد که انزال زود انجام نشود. آیا اسپری یاقرص مثلامتادون می توان استفاده کرد
پاسخ : با سلام.برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود.درمان دارویی این عارضه با دارو های خوراکی یا موضعی امکان پذیر است و اسپری لیدوکایین یکی از دارو های موضعی است.البته معایب و مزایای خاص خود را دارد.قرص متادون برای این منظور توصیه نمی شود.  [ 1391-09-24 13:40:37 ]
سوال : ضمنا در ادامه سوال قبل در نتيجه سونوگرافي آمده است: ابعاد بيضه ها در حد طبيعي راست 42*27 ميليمتر وچپ 27*41 و اكوپاترن آنها نرمال مي باشد. ضخامت و اكوپاترن اپيديديم دوطرف نرمال مي باشد. ميزان مايع داخل بورس نرمال است. كالبر عروق وريدي هردو بيضه بخصوص چپ و مانوروالسالوا مختصر افزايش يافته راست 3 و چپ 4 ميليمتر .و varicocele دوطرفه مطرح است. ممنون
پاسخ : با سلام.همانطور که قبلا گفته شد ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی.معاینه لازم است.  [ 1391-09-24 13:36:48 ]
سوال : با سلام ، من حدود 40 سال دارم و دارای انزال زود رس می باشم . خواهشمند است دارویی که بتواند در این زمینه بهبود ایجاد نماید را اعلام فرمائید . با تشکر
پاسخ : سلام.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1391-09-17 18:37:45 ]
سوال : با سلام و عرض ارادت خدمت دکتر عزیز، در طرفین پوست بیضه هایم خال های قهوه ای تیره شبیه خون مردگی ایجاد شده است خواستم بدانم مشکل خاصی است؟ممکن است دانه های چربی باشد؟با تشکر فراوان از محبت های بی دریغ شما.
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-09-17 18:36:49 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر دکتر من بیضه سمت راستم از بیضه سمت چپم بزرگتره و بعضی اوقات درد داره میخواستم ببینم مشکل من چیه؟ لطف راهنمایی کنید
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-09-17 18:36:06 ]
سوال : با سلام من به علت واریکوسل درجه 2 آزمایش اسپرم دادم آیا امکان بچه دار شدن من هست abstinence..... 3d volume.... 2.5ml color&appearance...gray viscosity....normal(drop by dop) liquifaction time....30 ph....7.8 sperm count(alive sperm)...29mil/ml sperm motility,total...33% rapid progressive;class a 14% proressive;class b... 12% non-progressive;class c 7% normal morphology....20% motilespermconcentration....9.5 mil/ml functionalspermconcentration...2.9mil/ml sperm motilityindex(acrozom)79 all alive sperm(deliverd)....72.5mil allsperm alive and dead...90mil wbc...........3-4 rbc...........0-1
پاسخ : با سلام.به علت به هم ریختگی فونت نوشته ها، قضاوت صحیح امکان پذیر نیست ولی در حد قابل مشاهده به نظر می رسد تعداد اسپرمها طبیعی ولی حرکت آنها کمی کمتر از طبیعی است .در هر صورت احتمال باروری شما زیاد است و لی نمی توان بر حسب فقط یک آزمایش قضاوت کرد.  [ 1391-09-17 18:35:13 ]
سوال : سلام من مدت زیادی دچار ورم کم پروستات هستم و چندیدن بار پزشکان برای من دارو تجویز کردند اما پس از مصرف انها نتیجه ای در برنداشت!!! ایا راه درمانی وجود دارد؟ ( من 22ساله هستم و حدود 4سال دچار این بیماری هستم)
پاسخ : با سلام.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن (ورم پروستات)بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.آنتی بیوتیکها، آلفا بلوکرها ، ضدالتهابها و داروهای گیاهی برای درمان این بیماری به کار می روند.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.در گذشته گفته می شد که تخلیۀ مکرر مایع منی می تواند حتی باعث بهبود پروستاتیت شود ولی امروزه اثبات شده چنین تاثیری ندارد.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است.  [ 1391-09-17 18:31:37 ]
سوال : با عرض سلام خدمت آقای دکتر میزان هورمون های LHوFsh در مردانی که به دلیل اوریون دچار ناباروری شده اند چگونه است و با مردانی که فقط به دلیل کمبود این هورمون ها نابارور شده اند چه تفاوتی دارند؟ با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.اگر اوریون منجر به درگیری بیضه ها و کوچک شدن هر دو بیضه شده باشد FSH بالا می رود.ولی در کسانی که به علت مشکل هیپوفیزی دچار ناباروری شده باشند این هورمون کم است.  [ 1391-09-17 13:36:27 ]
سوال : سلام.حدود پنج سال هست که این بیماری رو دارم.طی این پنج سال دردهایی در ناحیه زیر شکم داشتم و دردهایی هم در بیضی سمت چپ.حالا بعد5سال که حدود24سال سن دارم قسط ازدواج دارم.شاید هرچند ماه درد کوچیکی در ناحیه بیضه سمت چپ پیدا میکنم اما خودش خوب میشه.الان سایز توده بزرگتر شده.چندین بار تو خواب جنب شدم.اندازه بیضه چپم تغییری نکرده و همان حالت لغزشی و سفتی داره.انتهای رگ که به بیضه وصله دست میزنم سفه..آیا درمان فقط با جراحی حل میشود؟آیا ازدواج کنم بچه دار میشم؟مجردم.بهترین راه درمان و عمل چیه؟با لمس کردن توده تقریبا درد ندارم مثل رگ میمونه.آیا هر دکتری قابلیت عمل کردن داره؟با تامین اجتماعی عمل میشه
پاسخ : با سلام. بدون معاینه و بررسی بیشتر اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-09-17 13:33:44 ]
سوال : سلام دکتر من سوزش هنگام مدفوع دارم.یه بار یک کرم ریز در مدفوع دیدم که سفید رنگ بود.بعد از آن شروع کردم به خوردن قرص انگل اما فایده نکرد یعنی سوزش هنوز هم باقیست. تبصره:این سوزش برای همیشه نیست گاهی اوقات شدت میگیره و حتی مدتی بعد از مدفوع کردن هنوز سوزش ادامه داره.شدت سوزش آنقدر بالاست که باید چند لحظه روی پا بایستی تا سوزش بیفته. در ضمن هنگام ادرار کردن انتهای سر آلتم(داخل لوله ادرار)احساس سوزش و درد میکنم میخواستم بدونم که آیا مشکل از غده پروستات نیست؟آیا من کرم روده یا انگل ندارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ : با درود.سوزش مدفوع و احتمال انگل یا بیماری روده ای در حیطه تخصص من نیست.در مورد سوزش ادرار نیز معاینه و شاید آزمایش ادرار و سونوگرافی لازم است تا بتوان قضاوت دقیقی کرد.  [ 1391-09-17 13:31:39 ]
سوال : ببخشيد.من تقريبا بيضه هام يك دستو پر ميكنه.ايا از نوع شديدشه يانه؟ منظورم هيدروسله.خيلي ممنون از زحماتتون.
پاسخ : با درود.برای تعیین شدت هیدروسل باید معاینه شوید.  [ 1391-09-17 13:29:31 ]
سوال : با سلام و احترام.اینجانب به تازگی متاهل شده ام هنگام دخول آلتم از حالت نعوظ خارج می شود و میل جنسی ام به شدت کاهش می یابد (دخول انجام نمی شود) چه باید کنم؟
پاسخ : با سلام.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس شغلی یا به هر دلیل دیگر،خستگی و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند.کم شدن توانایی نعوظ نیز علاوه بر علل روحی و روانی می تواند به علت بالا بودن فشار خون یا چربی خون یا بیماری قند و کم کاری تیرویید و مصرف برخی داروها (از جمله همین رانیتیدین که باعث افزایش پرولاکتین میشود) باشد.اگر قبلا نعوظ خوبی داشته اید و یا اگر نعوظ در خواب دارید ولی در بیداری نعوظ خوبی ندارید ،به دلایل روحی-روانی است و مشکل جسمی ندارید.در هر صورت برای تشخیص علت نیاز به معاینه،شرح حال کاملتر و گاهی آزمایش هست که با مراجعه به پزشک این کارها انجام می شود.  [ 1391-09-17 13:28:15 ]
سوال : سلام جناب آقای دکترآیا غلظت یا رقیق بودن منی تاثیری در باروری مردان دارد؟اگر تاثیر دارد کدامیک برای باروری بهتر است غلیظ بون منی یارقیق بودن آن؟
پاسخ : بادرود.به خودی خود اهمیتی نداردو از ظاهر مایع منی نمی توان در مورد کیفیت اسپرم سازی قضاوت کرد اما در زوجهای نابارور ممکن است اهمیت پیدا کند که در این صورت درمان لازم است.  [ 1391-09-17 13:22:17 ]
سوال : سلام آقاي دكتر من و همسرم بيش از يك سال است كه براي بارداري اقدام كرده‌ايم؛ اما، نتيجه‌بخش نبوده. پس از انجام سونوگرافي مشخص شد كه بنده واريكوسل دارم. ضمنا عكس رنگي از رحم همسرم مورد مشكوكي را نشان نداد الا بلند بودن لوله رحم. آيا پس از عمل جراحي مشكل ناباروري حل مي‌شود؟ متشكرم
پاسخ : با درود.1-ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. 2-اگر در معاینه واقعا واریکوسل داشته باشید باید عمل شوید.البته شانس بهبود آزمایش حدود 50 درصد و شانس بچه دار شدن 30 درصد است آن هم به شرطی که بچه دار نشدن شما فقط به دلیل واریکوسل باشد ودلایل دیگری در کار نباشد.  [ 1391-09-17 13:16:27 ]
سوال : پیرو سوال 10201601 اینجانب. بله در خواب نعوظ دارم.. قبلا هم نعوظ خوبی داشتم. ولی اخیرا این مشکل سراغم اومده که یا نعوظ خوبی ندارم یا اگه هم نعوظ ایجاد بشه پایداری نداره.... اقای دکتر خدا خیرت بده که مشاوره میدید.. سعی میکنم به یه ارولوژیست مراجعه کنم . شاید.
پاسخ : با درود.همانطور که قبلا گفته شد،اگر قبلا نعوظ خوبی داشته اید و یا اگر در خواب نعوظ دارید ولی در بیداری نعوظ خوبی ندارید ،به دلایل روحی-روانی است و مشکل جسمی ندارید.در هر صورت برای تشخیص علت نیاز به معاینه،شرح حال کاملتر و گاهی آزمایش هست که با مراجعه به پزشک این کارها انجام می شود.  [ 1391-09-17 13:14:13 ]
سوال : با سلام جناب اقای دکتر پسری 26 ساله هستم دود یک سال ونیم هستش که استمنا نمیکنم و از 15 سالگی استمنا میکردماواخر وقتی که استمنا میکردم فرداش تو پاهام و کمرم حساس درد میکردم و سر درد هم میگرفتم با گذشت یک ونیم سال و ترک استمنا هنوزم شبا که جنب میشم فرداش همین مشکل رو دارم ازتون قبلا که سوال کردم گفتین ربطی به استمنا نداره این دردها گفتتون رو قبول دارم که این دردها بر اثر استمنا ایجاد نشده ولی با هر بار انزال این دردها رو دارم به نظرتون راهی هست که مشکل رو پیدا کنم ؟ممکنه از پروتاتم باشه یا بیضه هام؟ ممنونم
پاسخ : با درود.ارتباطی با انزال ندارد.مربوط به پروستات یا بیضه ها هم نیست.نگران نباشید.نیاز به درمان ندارد.  [ 1391-09-17 13:11:12 ]
سوال : با سلام و درود فراوان خدمت شما بنده جوانی 30ساله ومتاهل هستم که اون مایع لزجی که فبل از انزال باید خارج بشه را تا بحال ندیدم که ازم خارج بشه دلیلش چیه و آیا برای باروری مشکل سازه؟سوال دوم بنده دچار زودانزالی هستم چه دارویی تجویز میکنید؟با کمال تشکر.
پاسخ : با درود.1-مهم نیست.نگران نباشید.2-چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1391-09-17 13:09:35 ]
سوال : با سلام.ایا مردان از سن 40 سال ببعد می تونن قدرت باروری همانند دوره جوانی داشته باش؟ اگر کم میشه ایا خیلی چشمگیره؟به فرض که از سایر جهات سالم باشن؟ایا در میزان اسپرم قدرت جهش ان کاهش دارن یا در نعوظ و انزال؟ با تشکر
پاسخ : با درود.مردان اگر بیماری خاصی مثل دیابت و سایر بیماریهایی موثر بر توان جنسی را نداشته باشند از نظر توانایی جنسی و توانایی باروری تا سنین بالا(بسیار بالاتر از 40 سالگی) هم طبیعی هستند.  [ 1391-09-11 13:24:47 ]
سوال : با سلام اینجانب هفته گذشته عمل واریکوسل یکطرفه(چپ) داشتم خوشبختانه با موفقیت انجام شد سه روز بعد از عمل پزشک جراح و متخصص ناباروری مردان برای من قرص جوشان بنام fluimucil 600 / acetylcysteine به تعداد صد عدد تجویز نمود تا هر شب یک عدد از آنها را بعد از حل شدن میل کنم اما با تحقیقی که کردم متوجه شدم این قرص برای بیماریهای تنفسی میباشد و برخلاف نظر پزشک که گفته بود داروی تقویتی است اصلا کاربرد تقویتی ندارد خواهشمند است من را راهنمایی فرمایید آیا این دارو برای درمان عمل واریکوسل کاربردی دارد یا شاید پزشک احتمالا اشتباه کرده و تجویز اشتباه داده با تشکر
پاسخ : با درود.نه اشتباهی رخ نداده و کاملا درست است.این دارو در بیماریهای تنفسی کاربرد دارد ولی یکی از کاربردهای جدید آن در بیمارانی است که ناباروند و تحرک اسپرم آنها کمتر از حد طبیعی است و منجر به افزایش حرکت اسپرم می شود.  [ 1391-09-11 13:22:38 ]
سوال : سلام آقای دکتر. من هفته ای دوبار رابطه جنسی داشتم. تا اینکه 2 ماه پیش دیدم قسمت زیر شکمم درد داره رفتم سونو گرافی کلیه/پروستات/بیضه دادم که دکتر گفت هیچ مشکلی ندارم. ولی بازم دیدم درد دارم خودم حدود دو هفته هست که رابطه جنسی رو کنار گذاشتم دیدم درد زیر شکمم خوب شد ولی الان دو روز هستش کمی تحریک میشم بیضه هام درد میگیره و میرم دستشویی بعد از دفع ادرار بلند میشم کمی مایع منی ازم خارج میشه که همراه با تکه های لذج هستش. مشکلم چیه؟ ممنونم.
پاسخ : با سلام.این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند که بخشی از ترکیبات تشکیل دهندۀ مایع منی در آنها ذخیره می شود و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.  [ 1391-09-11 13:16:42 ]
سوال : با سلام پیرو پاسخ شما جواب بنده از لحاظ مصرف متادون پاسخ نداده شده لطفا پاسخ دهید با تشکر
پاسخ : با درود.خیر.این مشکلات ارتباطی با متادون ندارن.البته مواد مخدر کلا می توانند درجاتی از اشکالات ادراری از قبیل علائم انسدادی ادراری بدهند اما در شما نمی توان همه این علائم را به متادون نسبت داد.  [ 1391-09-11 13:15:36 ]
سوال : سلام.من بيماريم هيدروسل است عمل كردم ولي فرقي نكرد.ايا شامل معافيت پزشكي ميشود؟مرسي
پاسخ : با درود.هیدروسل شدید معافیت از خدمت دارد.  [ 1391-09-11 13:12:50 ]
سوال : سلام 40ساله و دچار زود انزالی.چند ماه پیش دچار گرفتگی ناگهانی رگ و سکته قلبی شده و تحت آنژیوپلاستی قرار گرفتم.دارای فشارخون کنترل شده با لوزارتن و املودیپین و دیابت نوع دو با مصرف متفورمین میباشم.همچنین داروهای نیتروکاردین ومتورال و آ اس آ و آتورواستاتین مصرف میکنم. میخواستم نظرتان را در خصوص نوع درمان خصوصا مصرف سیتالوپرام بدونم.
پاسخ : با درود.انزال زودرس درمان دارویی داردو سیتالوپرام نیز یکی از این داروهاست و در شما منعی ندارد.  [ 1391-09-11 13:11:04 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences