قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام دكترعزيز-اميدوارم جواب سوال منوخيلي زودبدين،من تو2تاكليه هام سنگ دارم-چندروزه سنگ هاي2طرف جابه جاميشه وخيلىدرد داره فكركنم ميخواد دفع بشه-لطفاقرصىتجويزكنيدكه سنگم نيادبخداامتحاناي دانشگام شروع شده وقت ندارم اگه سنگم بياداز دردنميتونم درس بخونم
پاسخ : با درود.دارو و یا اقدامی وجود ندارد که از دفع سنگ جلوگیری کند.ضمنا اگر بخواهد سنگ دفع شود درد بسیار شدید(مثل دردهای زایمانی) و یک طرفه همراه با تهوع و استفراغ ایجاد می شود که اگر کسی یک بار آن را تجربه کرده باشد آن را با هیچ دردی اشتباه نمی گیرد.بنابراین بسیار بعید است که دردهای مبهم و دوطرفه پهلو ها که در شما وجود دارند مربوط به دفع سنگ باشند.ضمنا تا وقتی که سنگها در خود کلیه هستند و به داخل حالب جابجا نشده اند موجب درد نمی شوند.  [ 1391-10-15 11:08:24 ]
سوال : سلام دكترعزيز من2تاسوال دارم كه هيچ ربطي ب هم نداره:1.فولنس چيه؟pvrچيه؟درهردوي كليه هاي من فولنس وجودداردوpvr:42كه بيشترازحداكثرنرمال است؟(مشكلي دارم)؟2.فلوشيپ چيه؟شمافلوشيپ فوق تخصص اينديعني چه؟لطفامسخره نكنيدميدونم سوالام ربطي به هم نداشت;-)
پاسخ : با درود.1-فولنس یعنی اینکه ادرار کمی در کلیهباقی مانده و با تاخیر عبور می کند که می تواند طبیعی یا غیر طبیعی باشد و گاهی در اثر خوردن آب زیاد برای انجام سونوگرافی و پر بودن بیش از حد مثانه در هنگام سونوگرافی رخ می دهد و گاهی هم به علت برخی بیماریها مثل برگشت ادرار از مثانه به کلیه و ...PVRیعنی ادرار باقیمانده در مثانه پس از پایان ادرار کردن که اگر بیش از 15 سیس سی باشد غیر طبیعی است اما در برخی شرایط ،مقادیر بالاتر از این هم می تواند طبیعی و یا غیر طبیعی اما قابل قبول باشد.2-فلوشیپ و فوق تخصص تقریبا هم معنی هستند .بعضی از رشته ها مثل داخلی،جراحی عمومی و تخصص اطفال که رشته های عمومی تری هستند فوق تخصص دارند که مدت تحصیل تخصص 4 سال و فوق تخصص 2 سال است.مثلا فوق تخصصهای ریه،خون،روماتولوژی،گوارش و غیره فوق تخصصهای رشته داخلی هستند.اما برخی رشته ها مثل چشم،ارتوپدی،ارولوژی و چند رشته دیگر ،خودشان رشته هایی هستند که از جراحی منشعب شده اند(یا تخصص قلب که از داخلی منشعب شده) و فوق تخصصی محسوب می شوند در گذشته زیر مجموعه جراحی عمومی بوده اند.برای در این رشته ها ادامه تحصیل عبارت فوق تخصص به کار نمی رود بلکه کلمه فلوشیپ به کار می رود که به معنای «ادامه» است و مدت آن هم در رشته ارولوژی یک و نیم تا دو سال است.فلوشیپها ادامه تخصص در رشته هایی هستند که خودشان از تخصصهای عمومی تری منشعب شده اند.بنابراین فلوشیپ فوق تخصصی یک جورهایی مثل کلمه «سنگ سیاه حجرالاسود» است که تکرار یک کلمه است.  [ 1391-10-15 10:53:05 ]
سوال : باسلام اقای دکترمن21سالمه دکتربنظرم جهندگی منیم نسبت به قبل کم شده وسوراخ سرالتم گشادشده ایاطبیعیه یاخیر
پاسخ : با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. جهندگی منی مهم نیست.برای باروری ،حرکت تک تک اسپرمهاست که مهم است.  [ 1391-10-14 19:06:17 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. با تشکر از اینکه به سوالم جواب دادید با کد پیگیری 84011821. یک سوال دیگه داشتم من تو اون متن اعداد پس و پیش شده بود و درستش به این صورت بود. واریکوسل چپ با قطر حداکثر 2روی3 و با مانوروالسالوا به 2روی 5 میرسد. با این سونوگرافی می تونم معاف بشم؟ با تشکر
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است ؟واریکوسل درجه 3(شدید)معافیت دارد.  [ 1391-10-14 18:56:48 ]
سوال : با سلام.من نوزاد پسری 1 ماهه دارم بیضه هاش پایین نیومده باید تا کی صبر کنم و الان میتونم اونو ختنه کنم یا اول بیضه ها پایین بیاد بعد این کار رو انجام بدم.و تا کی صبر کنم تا طبیعی پایین ؟ممنون
پاسخ : با درود.بیضه های نزول نکرده ای که خود به خود پایین می آیند ،این کار را اکثرا در سه ماه اول بعد از تولد انجام می دهند و پس از آن احتمال پایین آمدن بیضه ها به صورت خود به خود کم است.ولی تا یک سالگی باید صبر کرد و اگر تا این سن پایین نیامدند باید با جراحی آنها را پایین آورد.جراحی را نباید تا بیش از یک سالگی به تاخیر انداخت چون ممکن است آسیب دائمی بیضه ایجاد شود.می توانید ختنه را انجام دهید ویا صبر کنید تا اگر بیضه پایین نیامد در همان زمان عمل ،ختنه نیز همزمان انجام شود.  [ 1391-10-14 18:52:28 ]
سوال : آقای دکتر ممنون که جوابمو دادین شوهرم دوباره آزمایش داده حرکت آ+ب 50 شده وحرکت آ ،13 % شده تعداد هم 32 میلیون در هر میلی ولی مورفولوژی 4% .اول 6 بود حالا رسیده به 4. من 26 سالمه و شوهرم 31 تا حالا 3 بار آی یو آی کردیم که یکبارش مثبت شد ولی دجار سقط فراموش شده در هفته 8 شدم. بعضی ها می گن شاید به خاطر ضعیف بودن شکل اسپرم ها باشه.نمی دونم این نظر چقدر درسته. به خاطر همین می خوایم میکرو کنیم 3 ساله که اقدام کردیم برا بارداری. ولی به صورت طبیعی تا حالا باردار نشدم. الانم بهش گرمیجات میدم مثل دارچین و زنجبیل و عسل و خرما ارده....اینا نتیجشو بهتر کرده.باز هم ممنون
پاسخ : با درود.تعداد و حرکت اسپرمهای ایشان طبیعی است و همانطور که گفته اید تعداد اسپرمهای با شکل طبیعی کم است و ناباروری را شاید بتوان به این مشکل نسبت داد ولی سقط را نمی توان به طور قطعی به این مشکل نسبت داد.غذاهای ذکر شده هم نمی توان با قطعیت گفت که تاثیر مفیدی بر شکل اسپرمها یا حرکت آنها داشته باشند.میکرو اقدام مناسبی است ولی چون سن شما زیاد نیست و بسیار جوان هستید می توان تا چند سال دیگر هم آن را به تعویق انداخت و فعلا بارداری طبیعی یا آی یو آی را امتحان کرد.  [ 1391-10-14 14:15:07 ]
سوال : میشه بگید چرا میخواید استمنا رو کاری کاملا بی ضرر و فقط نهی شده در دین نشون بدین؟ مگه برای فهمیدن عوارض استمنا راهی مطمین تر از تجربه ی شخصی هم وجود داره؟ چرا میخواین واقعیت رو انکار کنین؟ پس این همه سوال که تو سایت شما و ده ها سایت دیگه پرسیده میشه و جوونا از تجربه های خودشون میگن نه از اونایی که شنیدن یا خوندن به خاطر چیه؟به نظر شما اونایی که استمنا میکنن و میگن دچار انزال زودرس شدن و مثل گذشته قدرت نعوظ ندارن به خاطر چیه؟ دردی که در کمر احساس میکنن چه علتی داره؟ نگین به خاطر احساس گناه و حرام بودن این کار تو دینه که علاوه برسوادتون شخصیتتون رو هم زیر سوال میبرین. واقعا متاسفم!
پاسخ : با درود.برای آگاهی شما ،باید بدانید که در میان روشهای تحقیق علمی تجربه شخصی هیچ ارزشی ندارد و فقط در صورتی می توان یافته ای را قبول کرد که در جمعیتی با تعداد کافی نتایج مشابهی دیده شود و تحقیق علمی اصولی دارد که برای رسیدن به نتیجه قابل تعمیم باید بر طبق آنها عمل شود.و ملاک اظهار نظر در محیط علمی و دانشگاهی مقالات معتبری هستند که توسط افراد معتبر و با روش درست و در دانشگاههای معتبر انجام شده و در مجلات معتبر چاپ شده باشند.و این موضوع که مورد بحث شماست موضوع فراگیری است که در مورد آن تحقیق زیادی نیز شده است و نتایج آن منتشر شده است.من هم به عنوان کسی که در دانشگاه تدریس می کنم و عضو مرکز تحقیقات دانشگاه هستم «موظف» و مجبورم که حقایق علمی را بیان کنم نه آنچه که منطبق بر سلیقه شما یا حتی خودم است.سواد و شخصیت یک استاد دانشگاه زمانی زیر سوال می رود که برای حفظ موقعیت یا محبوبیتش ،بر طبق سلیقه عوام یا بر طبق سلیقه خودش حرف بزند نه بر طبق موازین علمی.توجه شما را به این نکته جلب می کنم که گالیله به خاطر اینکه بر طبق موازین علمی به این نتیجه رسید که زمین گرد است موجب خشم مردم و کلیسا شد و حتی تا پای سوزانده شدن پیش رفت چون آنچه که می گفت با نظر عامه مردم و ارباب دین و حتی به اصطلاح دانشمندان آن زمان مخالف بود و مسطح بودن زمین تابویی بود که کسی تصور غلط بودن آن را نمی کرد ولی اکنون از هر بچه دبستانی هم که بپرسید زمین گرد است یا مسطح جواب خواهد داد گرد.این موضوع پیش پا افتاده امروزی در گذشته نه چندان دور چنان تابویی بود که صحبت کردن در مورد درستی آن می توانست موجب مرگ شخص شود.در مورد موضوع مورد بحث شما نیز همین گونه است.عقیده شما محترم است ولی آن چه که من گفته ام حقیقت علمی است و ممکن است خلاف عقیده نظر خودم هم باشد و به همین دلیل در کنار ذکر حقیقت علمی،نظر شخصی خودم را هم آورده ام که با توجه به نهی دینی توصیه به ترک آن می شود.ولی ناچارم حقیقت علمی را بیاورم.اگر این به مذاق من یا شما خوش نیاید مشکل از من و شماست.در هر صورت چنانچه شما تحقیق علمی معتبری در این زمینه دارید خوشحال می شوم که آن را برای من ارسال کنید تا نتایج آن در اختیار عموم قرار گیرد.ضمنا در همین سایت جای بحث در این مورد باز است.البته بهتر است لحن خودتان را هم اصلاح فرمایید تا جای ادامه بحث باشد.  [ 1391-10-14 08:37:42 ]
سوال : باسلام وخسته نباشی من 39سال سن دارم باتوجه به اینکه 3سال مشکل تورم پروستات دارم آیا انجام عمل جراحی امکان بهبودی کامل را داردوچه تاثیری برمیل جنسی ویاتوانایی جنسی داردوراه حل رفع ضخمات جداره مثانه چگونه است که بتوان از فلج شدن آن جلوگیری نمود باتشکر از شما دکتر
پاسخ : با درود.در سن شما عمل پروستات اصلا برای این منظور انجام نمی شود.ورم پروستات یا پروستاتیت مزمن با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ می دهد کاملا متفاوت است و درمان آن نیز دارویی است نه جراحی.  [ 1391-10-14 08:12:07 ]
سوال : دکتر . من یک بیضه دارم . فقط 1 میلیمتر . دوستام توی دبیرستان همشون 2 بیضه دارن . میخوام اول بدونم چقدر میل جنسی کمتری نسبت به اونا دارم . اخه یکی بیضه ام بر داشته شده .
پاسخ : با درود.وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است.  [ 1391-10-14 08:08:16 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید، مطالبتونو خوندم عالیه ممنون. سه تاسوال دارم 1)میخواهم قطر الت تناسلیمو افزایش بدم ممنون میشم راهنماییم کنید؟ 2)من خیلی زودانزالم یرای درمان زودانزالیم چیکار کنم؟ 3)نعوظ کامل ندارم برای رسیدن به نعوظ کامل چیکارکنم؟
پاسخ : باسلام.1-این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن).2-تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از یک تا دو دقیقه بود برای درمان اقدام فرمایید.چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.3-اختلال نعوظ هم درمان دارویی دارد.  [ 1391-10-14 08:06:21 ]
سوال : دکتر سلام . ازتون اخوهش میکنم تمنا ممیکنم اگر ممنکه شبی به چندتا سوالم گاسخ بدین قبل ازا نیکه بدرین
پاسخ : با درود.به علت مشغله کاری فراوان در روزهای کاری هفته زود از خانه خارج شده و شب دیروقت برمی گردم و زمان و توانی برای پاسخگویی ندارم و فقط در روزهای تعطیل می توانم سوالها را پاسخ دهم.به همین دلیل حدود 10 روز در پاسخگویی تاخیر دارم که از این بابت عذرخواهی می کنم.  [ 1391-10-14 08:01:43 ]
سوال : سلام من 29 سالمه .بعد از عمل واریکوسل متوجه توده ی سفتی در پایین بیضه چپم شدم (البته اول فکر میکردم سرطان هست ) دکتر میگه خونهایی است که بعد از جراحی در وریدهای بسته شده جمع شده و برای درمانش آنتی بیوتیک داده ، لطفا در مورد این مشکل توضیح بفرمایید و آیا با آنتی بیوتیک درمان خواهد شد ؟ آیا مشکلی برای اسپرم و باروری به وجود خواهد آورد ؟
پاسخ : با درود.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .ولی با توجه به این شرح حال به نظر می رسد همان چیزی که پزشکتان گفته اند درست است و جای نگرانی نیست.این حالت با داروی ضد التهاب و صبر کردن بهبود می یابد و هیچ خطری هم برای اسپرم سازی و آینده شما ندارد.  [ 1391-10-14 07:58:04 ]
سوال : با سلام چگونه می توان استمناع را ترک کرد؟با تشکر
پاسخ : با درود.پاسخ به این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصصین روانپزشکی مشورت بفرمایید.  [ 1391-10-14 07:54:56 ]
سوال : با سلام و درود خدمت آقای دکتر آقای دکتر من چند وقت پيش به پزشک مراجعه کردم که ايشون تشخيص دادن که بنده واريکوسل دارم و واسه تشخيص درجه 2 يا 3 بودن اون واسه بنده سونو گرافی نوشتند بنده سونو گرافی رو انجام دادم و مشخص شد که واريکوسل از درجه 3 هستش سؤالی که داشتم اينه که تشخيص درجه واريکوسل سليقه اي هست يا يه سری علامت داره که وقتی آنها مشاهده بشه درجه اون معلوم ميشه ؟! منظورم اينه که آيا امکان داره سونو گرافی که من رفتم و واريکوسل درجه 3 تشخيص دادند،جای ديگه تشخيص چيزه ديگه بدهند يا مثلاً تشخيص بدهند که از درجه 2 هست ؟ واسه معافيت سربازی ميخواستم جواب اين سؤال رو بدونم با تشکر يا حق
پاسخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. و برای نعاینه قوانینی وجود دارد که تعیین درجه واریکوسل سلیقه ای نباشد و در تمام دنیا یکسان باشد.مثلا واریکوسلی که در حالت ایستاده و بدون زور زدن قابل مشاهده باشد در تمام دنیا درجه 3 محسوب می شود.ولی برای معافیت از خدمت کاملا سلیقه ای عمل می شود و بستگی به این دارد که پزشک کمسیون بخواهد شما را معاف کند یا نخواهد.  [ 1391-10-14 07:53:25 ]
سوال : با سلام وعرض پوزش فردی هستم 50 ساله عضو هیات علمی ،برای اولین بار نزدیک صبح دچار شب ادراری شدم البته من همیشه ادرار خودم را تا صبح نگه می دارم ولی تا بحال دچار چنین وضعیتی نشده بودم خواهش می کنم رهنمایی فرمایید. با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.اگر منظور از شب ادراری فقط بیدار شدن در شب برای ادرار کردن باشد معمولا مشکل مهمی در میان نیست و تا یک بار در شب می تواند طبیعی باشد.ولی اگر منظور خیس کردن و بی اختیاری ادرار شبانه باشد مهم است و باید بررسی شود.  [ 1391-10-14 07:49:07 ]
سوال : باسلام حضور محترم جناب دکتر من از بیماران حضوری شما هستم سن من 39 سال است مدت 3سال بزرگی پروستات دارم درشهریور سال 90 PSA انجام دادم 2 بود ولی درازمایش جدید 26/09/1391 میزان غلظت آن 0/50 نشان داده شده از ازمایشگاه نوبل اصفهان آیا نشان دهنده بدخیم بودن وجود دارد یانه وچه میزان از PSA نشاندهنده سرطانی بودن است ممنون وتشکر از شما
پاسخ : با درود.مقادیر بالاتر از 4 ممکن است به دلیل سرطان پروستات باشد.البته علل دیگر مثل عفونت یا بزرگی خوشخیم پروستات نیز می تواند باعث بالا رفتن آن شود.اگر واقعا 50 گزارش شده مراجعه فوری به متخصص ارولوژی لازم است.  [ 1391-10-14 07:46:30 ]
سوال : با سلام من 29 ساله از اردبیل هستم.4 روز از عمل واریکوسلم گذشته امروز متوجه توده سفتی شبیه فندق ولی کمی کوچکتر در انتهای بیضه چپ خود شدم. که احتمالا 99% سرطان بیضه هست. 1-برای درمان به کدوم بیمارستان و کدوم شهر مراجعه کنم؟ 2- آیا میتوانم اول بچه دار بشم(3ماه بعد) بعد جراحی سرطان داشته باشم یا باید سریع جراحی سرطان رو انجام بدم ؟
پاسخ : با درود.اگر توده خارج از بیضه است احتمال بدخیمی آن بسیار بسیار کم است و اگر در خود بیضه است احتمال بدخیمی وجود دارد.فعلا اولین قدم معاینه توسط متخصص ارولوژی است.با توجه به اینکه اخیرا عمل شده اید حتما اگر تومور بود توسط پزشکتان دیده می شد.  [ 1391-10-14 07:43:51 ]
سوال : سلام من دچار اختلال نعوظ(عدم سفت شدن کامل آلت هنگام مقاربت)هستم.برای این مسئله پزشک اورولوژیست تادالافیل و سرترالین 50 تجویز کرد. مسئله ی دیگری که برام به وجود آمده،زود انزالیه.که یه دکتر ارولوژیست مصرف روزانه 100 میلی سرترالین رو پیشنهاد داد اما گفت تادالافیل رو قطع کنم.یه دکتر دیگه گفت به جای همه ی اینا سیتالوپرام بخورم.یه دکتر دیگه هم فقط گفت یک ساعت قبل مقاربت یک تا دو عدد کلومیپرامین مصرف کنم.خودمم آفرودیت و تاخیری کیمیاگر و وگادول رو مصرف کردم. هیچ کدوم از اینا هم تاثیر خوب و مورد انتظار مو نداشتن. حالا من چیکار کنم؟من و همسرم دوس دارم از رابطه ی جنسی مون لذت بیش تری ببریم. با تشکر
پاسخ : با درود.تادالافیل برای بهبود نعوظ است و سرترالین و سیتالوپرام و کلومی پرامین برای بهبود انزال زود رس .همه این تجویز ها درست هستند.اگر علیرغم مصرف 100 میلیگرم سرترالین همچنان زمان دخول تا انزال در شما کمتر از 2 دقیقه است می توان از داروی خوراکی همراه با ژل موضعی لیدوکائین+پریلوکایین استفاده کرد.  [ 1391-10-14 07:40:40 ]
سوال : من پسري هستم 21 ساله و مي خواستم لوله ي مردانگي ام را ببندم آيا مشود؟
پاسخ : با درود.بله می شود ولی هیچ کس حاضر به انجام این کار برای شما نخواهد شد.  [ 1391-10-14 07:35:57 ]
سوال : باسلام. مدتیست بعد از پیاده روی و ایستادن بیش از یک ساعت در بیضه راستم احساس درد میکنم که دردش رفته رفته بیشتر میشود تاوقتیکه بشینم یا بخابم که در این حالت پوست سمت راست کیسه بیضه ام جمع میشود . خواستم بدونم مشکلم چیه ؟ خطرناکه؟ درمان قطعی داره؟
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست ولی نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.  [ 1391-10-14 07:34:44 ]
سوال : با سلام و تشکر از اینکه به سوالها مفصل پاسخ میدید. پسری 24 ساله هستم که در هنگام بیرون رفتن و صحبت کردن با دختر مورد علاقه ام التم به حالت شق در میاد . این مشکل حتی در زمان تلفنی حرف زدن و یا اس ام اس دادن و وقتی عصبی یا ناراحت هستم و با ایشان از طریق اس ام اس در ارتباط هستم و یا به ایشان فکر میکنم این مشکل را دارم در صورتی که به سکس فکر نمیکنم و اکثرا مایع لزجی هم از من خارج میشود. خواهشمندم مرا راهنمایی کنیدو در صورت داشتن مراحل درمان انها را معرفی کنید. با سپاس
پاسخ : با درود.این حالتها طبیعی است.نیاز به درمان ندارید.  [ 1391-10-14 07:33:04 ]
سوال : سلام.اگر در ازمایش اسپرم همه چیز نرمال باشه ولی wbcحدود 7 باشد خطرناک است .این نشانه عفونته؟
پاسخ : با درود.خیر.وجود گلبول سفید به تنهایی دلیل بر وجود عفونت نیست.علائم بالینی و سایر پارامترها هم مهمند.  [ 1391-10-14 07:31:20 ]
سوال : سلام لطفا نتیجه آزمایش را تحلیل فرمایید T4 97.1 nmol/l TSH 0.89 micoIu/ml F.S.H 4.1 mIU/ml L.H 0.7 mIU/ml prolactin 11.6 ng/ml progesterone 0.2 ng/ml Testosterone 2.6 ng/ml free Testosterone 4.2 pg/m l Estradiol 40.8 pg/ml
پاسخ : با درود.فونت نوشته ها به هم ریخته و قابل تفسیر نیست.لطفا با موبایل از صفحه آزمایشها عکس گرفته و یا آن را اسکن کنید و به آدرس ایمیل من بفرستید تا پاسخ دهم.ایمیل m.gharaati@yahoo.com  [ 1391-10-14 07:29:25 ]
سوال : سلام آقای دکتر.خسته نباشین. پسر 27 ساله مجرد هستم. ماه قبل درددی در سینه داشتم که به دکتر مراجعه کردم که سیتالوپرام 20 و امپرازول دمپرایدن تجویز کرد .5 6 روز استفاده کردم بهتر شدم .موقع خود ارضایی به نعوظ نمی رسیدم قبلا اینجور نبود . حالا خوردن قرصها رو ول کردم یه کم درد در بیضه هام دارم. بگین درمانش چیه ؟ من کمی فشار خون دارم قرص ویاگرا نمی تونم بخورم.
پاسخ : با درود.سیتالوپرام باعث به تاخیر افتادن انزال می شود و با قطع مصرف آن بهبود می یابید.ضمنا الان که مجرد هستید نیازی به ویاگرا ندارید و بعد از تاهل هم چنانچه مشکل نعوظ داشتید مصرف ویاگرا در کسی که فشار خون خفیف دارد هیچ منعی ندارد.  [ 1391-10-08 20:35:20 ]
سوال : با سلام خسته نباشید خدمت آقای دکتر. من جوانی هستم 22 ساله که در شرف ازدواج هستم که طول آلتم در حالت نعوظ 10 سانتی متر است و از این شراط خیلی ناراحت هستم و می ترسم بعد از ازدواج به خاطر کوچکی آلت به مشکل بر بخورم. حالا از شما خواهش می کنم یه راه و یا دارویی رو به من پیشنهاد کنین که به من در این مشکل کمک کنه. راستی می تونم از داروی vigrx plus استفاده کنم؟ یکی از دوستان این دارو را به من معرفی کرد. لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : با درود.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند .داروی ویگریکس پلاس هم هیچ تاثیری ندارد.اگر اندازه آلت در دامنه طبیعی باشد لذت جنسی در طرف مقابل به اندازه آن بستگی ندارد زیرا اکثر گیرنده های حسی واژن در 5 سانتیمتر ابتدای آن هستند .ضمنا طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن).اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.ضمنا مطالعه مقاله«سایز طبیعی آلت مرد چقدر است» در سایت همکارم آقای دکتر صالحی( www.drsalehi.ir) را توصیه می کنم.  [ 1391-10-08 20:32:09 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences