قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام آقای دکتر - من به علت کوچکی آلت رنج میبرم طول آلت حدود 7 تا 8 سانتیمتر میرسد و قطر هم کم میباشد و در یک رابطه جنسی که دلیلش این بود که بدانم میتوانم دخول را انجام دهم یا نه مجبور به این کار شدم تمام حالت هایی که برای دخول بود آزمایش کردم ولی نتوانستم دخول را انجام دهم و پیش دکتر هم چند ماه قبل رفتم و گفت جراحی برای من تا 2 سانتیمتر حداکثر امکان پذیر است و عمل را برای من توصیه نکرد - آقای دکتر من چه کاری میتوانم انجام دهم - راه های ارضا شدن را هم میدانم ولی در نهایت همه چی به آلت بر میگردد- آیا میشود بدون دخول ازدواج کرد از کجا معلوم که زن از من جدا نشود با تشکر از راهنمایی شما
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . ضمنا طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن).اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.  [ 1391-03-27 08:04:40 ]
سوال : پسری 19 ساله هستم حدود 1 سال است که غده اپیدیدیم بیضه ی راستم بسیار بزرگ شده ، علت چیست ؟ آیا خطرناک است؟ "با تشکر"
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-03-27 01:44:03 ]
سوال : با سلام و تشکر بابت وقت و انرژی ای که صرف پاسخگویی به سوالات می کنید. پسری 27 ساله هستم. هفتهگذشته ترشحاتی از آلتم خارج میشد (حداکثر 1 یا 2 قطره) و پس از اون احساس ضعف خفیفی در پایین کمرم داشتم. بعد از نیم ساعت هم بیضه هام درد میگرفت. الآن هم دو سه روزه که در انتهای ادرار، 2 تا 3 قطره مایع لزج ازم خارج میشه و بعد بیضه هام درد میگیرن . این مساله خیلی منو مضطرب کرده . خواهش می کنم بفرمایید مشکل من چیه و برای درمان اون چه کنم.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این ترشحات انتهای ادرار، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.وجود این دردهای بیضه هم طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.  [ 1391-03-27 01:42:18 ]
سوال : سلام،هفته پیش امدم مطبتان بیضه هایم را نگاه کردید وگفتیدسالم هستن ،بعدکه ازمایش اسپرم دادم گفتید که تعداد اسپرم من 3 میلیونه که گفتیدربطی به خود ارضایی بسیار زیادی که انجام دادم ندارد. اگر قبل ازمایش 3 تا 4 بار خود ارضایی کرده باشم در ازمایش تعداد اسپرم موثر بوده2-بهم دارو ویتامین ای و اوومیدکلومفین دادید هردو را می توانم شب بخورم و اینکه بایدباغذا بخورم یا نه.3-برای خلاص شدن ازاین مشکل سیگار میکشم فکروذهنم مشغول این مشکله طوری که فکر عقیم شدن وبچه دار نشدن و زود ازالی بسیار شدیدم باعث شده به درس و کلاس دانشگاهم اهمیت زیادی ندهم چون واقعا ناراحت هستم ایا این مشکل رفع شدنی است .با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. 1- بله.آزمایش اسپرم باید زمانی انجام شود که سه روز از آخرین بار تخلیه مایع منی گذشته باشد و اگر این فاصله رعایت نشود ممکن است اسپرم را کمتر از حد طبیعی نشان دهد.2-می توانید هر دو را شی بخورید. 3- نگران بچه دار شدن نباشید.به احتمال زیاد با دارو خوب خواهید شد و اگر هم نشوید راهای دیگری هست.  [ 1391-03-27 01:36:13 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد. نوجوانی 16 ساله هستم که از 11 سالگی خودارضایی می کنم، از ائن موقع تا الن به طور متوسط هفته ای 3 بار. چه خطراتی بدنم را تهديد می کند؟ شما را به خدا قسم بگوييد آيا عوارض اين حماقت بزرگ قابل جبران است؟ هنگام دفع ادرار احساس می کنم به طور کامل تخليه نمی شود، هر کاری می کنم باز هم مقداری می ماند. اما بی اختياری در ادرار ندارم. لطفا کمکم کنيد دکتر...
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. در مورد علائم ادراری که ذکر کرده اید نیاز به بررسی بیشتر هست.  [ 1391-03-27 01:30:47 ]
سوال : سلام آقای دکتر.پسری 26 ساله هستم.مدتی است تکرر ادرار دارم به این صورت که پس از تخلیه ادرای بعد از چند ثانیه دوباره احساس ادرار میکنم که باید تخلیه کنم.ضمن اینکه در زیر شکم و قسمت شرمگاهی احساس فشار می کنم و در آلتم احساس می کنم که ادرار باقی مانده.ضمن اینکه با احساس سوزش ادرار هم مواجه هستم.وبعد از دستشویی هم با کوچکترین حرکتی مثل از جا بلند شدن یا خم شدن احساس می کنم لباس زیرم را خیس کرده ام.ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1-تکرر ادرار و سوزش ادرار و احساس عدم تخلیه کامل ادرار نیاز به بررسی بیشتر دارد.ممکن است طبیعی باشید و ممکن هم هست که به علت پروستاتیت مزمن(التهاب مزمن پروستات) یا بیماری دیگری باشد.2-در مورد قطرات ادرار بعد خروج از دستشویی باید بدانید که خروج چند قطره ادرار پس از اتمام ادرارکردن، کاملا طبیعی است و از نظر شرعی هم اگر بعد از ادرار کردن استبرا کرده باشید و بعد از آن چند قطره ادرار خارج شود مشکلی ندارد و حکم ادرار ندارد. علت خروج این چند قطره این است که مانند شیری که به آن یک شیلنگ وصل باشد و با بستن کامل شیر مقداری آب در شیلنگ می ماند، در مورد ادرار هم وقتی ادرار تمام شده و اسفنکتر خروجی مثانه بسته می شود، مقدار کمی ادرار در مجرا می ماند .با استبرا فقط قسمتی از مجرا که در دسترس شماست فشرده می شود و ادرار آن خارج می شود ولی قسمتی از مجرا هم داخل لگن است که شما به آن دسترسی ندارید و مقداری ادرار در آن باقی می ماند.این مقدار کم ادرار چند دقیقه بعد هنگام ایستادن یا خم شدن از مجرا خارج می شود و این یک پدیده طبیعی است.  [ 1391-03-27 01:29:00 ]
سوال : مردی30 ساله هستم و از کودکی کریپتورکیدیسم دوطرفه دارم.ایا امیدی به وجود اسپرم در منی و بچه دار شدن هست؟علم روز پزشکی راه حلی برای این مشکل ندارد که بتوانم بچه دار شوم؟مثلا سلولهای بنیادی یا راه حل دیگر؟ من در اسکروتوم بیضه ندارم پروتز بیضه را در این مورد توضیح میدهید؟+هزینه این کار؟با تشکر.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.باید آزمایش اسپرم بدهید.اگر آزمایش اسپرم داده اید و صفر بوده است،به طریقه طبیعی نمی توانید بچه دار شوید.قدم بعدی بیوپسی(نمونه گیری)از بیضه هاست که درمورد شما باید اول بیضه ها را پیدا کرد و بعد بیوپسی گرفت و اگر در بیضه هم اسپرم نبود کار بسیار مشکل می شود.البته در دنیای علم ناباروری معنی ندارد و می توان با همانند سازی شخصی دقیقا مانند شما با همان خصوصیات جسمی و روحی به وجود آورد .این کار در ایران هم با موفقیت روی حیوانات انجام شده است(گوسفند رویانا و گاو بووانا که در مرکز رویان اصفهان متولد شدند) ولی انجام آن روی انسان هنوز از نظر قانونی و شرعی مجاز نشده است و شاید در آینده بشود.  [ 1391-03-27 01:24:50 ]
سوال : سلام تقریبا از یک ماه پیش در آلت تناسلی من یک تورم ایجاد شده که مثل حلقه ای دور ناحیه ختنه گاه پیچیده شده است و با تعدادی برامدگی جوش مانند در ناحیه زیر آلت همراه است داروی هیدورکورتیزون استفاده کردم فرقی نکرد دکتر عمومی رفتم سیپروفلوکساسین با پماد تریامیسیلون ان ان با آمپول ضد حساسیت بهم داد بازم فرقی نکرد دکتر اورولوژی رفتم گفتند حساسیت جزئی است و چیز خاصی نیست و قرص کلماستین همراه با پماد هیدروکلرتیازید دادن اما هنوز باوجود رعایت نکات بهداشتی و... هیچ فرقی نکرده ولی بدتر هم نشده هیچ گونه درد وسوزش و خارشی ندارم من مجردم24 ساله و تا بحال هیچ رابطه جنسی نداشتم. لطفا راهنمایی فرمایید
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص پوست مراجعه فرمایید.  [ 1391-03-27 01:16:40 ]
سوال : با سلام وعرض خسته نباشید من مدتی است که استمنا میکنم و موقع ادرار کردن بعد از استمناگاها درد وسوزش در ناحیه الت دارم می خواستم ببینم که من دچار مشکل خاصی هستم؟ با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.خیر.مشکل خاصی نیست و نیاز به درمان ندارد.  [ 1391-03-27 01:15:15 ]
سوال : باسلام و خسته نباشید خواستم بپرسم آیا بزرگتر یا کوچکتر شدن یکی از بیضه هامشکل حادی است؟ و باید چه کرد؟ ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-03-27 01:14:04 ]
سوال : سلام خسته نباشید راهی برای افزایش طول آلت به بنده معرفی کنید بدون عوارض و بازگشت . ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.ضمنا مطالعه مقاله«سایز طبیعی آلت مرد چقدر است» در سایت همکارم آقای دکتر صالحی( www.drsalehi.ir) را توصیه می کنم.  [ 1391-03-27 01:13:04 ]
سوال : دکتر اگه یکی بیضه را بردارن اسپرم کمتر تولید میشه ؟ 2. اگر یکی بیضه داشته باشیم ( بر اثر اتفاق بردارن نه اینکه نزول نکرده باشه ) امکان کاهش قوای جنسی تا 50 درصد میباشد ؟ حد اقل چند درصد
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1-خیر 2-خیر.وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است.  [ 1391-03-27 01:11:36 ]
سوال : با سلام.من الان هنگام ادرار بیضه هایم درد میگیرد و در اخر ادرار هم کمی خون خارج می شود اما بعد از آن هیچ مشکلی ندارم .می توان فهمید که چه مشکلی است؟باتشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .معاینه، آزمایش و سونوگرافی لازم است.بدون اینها نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.  [ 1391-03-27 01:09:47 ]
سوال : سلام نحوه ی عمل هیدروسل چگونه است؟ ایا این عمل موجب ناتوانی بعد از عمل شده و دیگر امکان رانندگی کردن و بلند کردن اجسام و کار کردن میشود؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .به طور ساده می توان گفت برشی روی کیسه بیضه ها داده شده و مایع اطراف بیضه تخلیه شده و لایه ای که مولد این مایع است برداشته می شود تا دوباره مایع جمع نشود.تورم تا دو سه ماه باقی می ماند ولی موجن ناتوانی نمی شود و از یکی دو هفته پس از عمل می توان فعالیت معمولی را انجام داد.  [ 1391-03-27 01:08:21 ]
سوال : سلام آقای دکتر. ضمن خسته نباشید. آقای دکتر بنده خارج از کشور ساکنم. سال گذشته در سفر به ایران سونوگرافی انجام دادم : هر دو بیضه طبیعی و توده فضاگیر در آنها دیده نمیشود. واریکوسل گرید 2: در بالای بیضه چپ با هیدروسل خفیفی در حفره اسکروتال این سمت مشهود است. چند کانون اکولوسنت به قطر 2 الی 2.5 میلیمتر در ناحیه سر اپیدیدیم راست و یک کیست مشابه به قطر 3 میلیمتر در ناحیه سر اپیدیدیم چپ به نفع کیست های اپیدییمال مشاهده میشود. هرنی اسکروتال دیده نشد. دیدگاه شما در ارتباط با کیست بنده چیست؟ چمد کیست وجود داره؟ در ضمن راهکار درمانی این کیست ها چیه؟ همچنین واریکوسل؟ با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1- در مورد کیستهای اپیدیدیم با این سایز نیاز به هیچ درمانی ندارند.2- در مورد واریکوسل معاینه لازم است.اگر واقعا گرید 2 باشد نیاز به اقدامی نیست مگر اینکه موجب ناباروری شده باشد.در کل فکر نمی کنم نیاز به اقدامی داشته باشید.  [ 1391-03-26 20:10:41 ]
سوال : با عرض سلام خدمت آقای دکتر بنده در سال 87 عمل واریکوسل داشتم امسال به خدمت رفتم که بعد از چند وقتی احساس درد در قسمت بیضه کرده ام در آزمایش اسپرم بنده در دو قسمت motile =47 ,و در قسمت progressive =44 درج شده است برای برطف کردن این نقص چه کاری باید انجام دهم و در سنوگرافی انجام گرفته جدید هیچ عاملی از واریکوسل دیده نشده ولی در جواب آزمایش نوشته ((وریدهای اسکروتوم چپ متسع میباشد ولی در مانور والسالوا مختصر افزایش اتساع در آنها دیده شده )) منظور چیست آیا امکان دارد که این عامل مشکل آفرین باشد یا خیر ؟ برای بر طرف کدن این مشکلها باید چه کار کنم؟ با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .فعلا نیاز به اقدامی ندارید .آزمایش اسپرم شما هم تقریبا طبیعی است و نباید نگران باشید.در صورتی که پس از ازدواج و یک سال عدم پیشگیری و نزدیکی منظم بچه دار نشدید(که احتمال آن بسیار کم است) برای درمان باید اقدام کنید.ضمنا در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.  [ 1391-03-26 20:06:50 ]
سوال : باسلام.پسر7ماهه ای دارم که وقتی 1ماهش بودبه روش حلقه ختنه شد تواین مدت دکترش هیچ توجهی به محل ختنه نکردحتی یه معاینه نکرد حالا دکترش روعوض کردم معاینه کردگفت پوستش چسبیده البته بالا وکنارها میگفت خودش به مرورخوب میشه میخواستم نظرجنابعالی رودراین زمینه بدونم خیلی نگرانم میترسم برای ایندش مشکلی پیش بیاد.بینهایت سپاسگزارم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .همانطور که پزشکتان گفته اند به مرور و اغلب تا 4 سالگی این چسبندگی ها برطرف می شوند.در صورتی که تا این سن چسبندگی هنوز وجود داشت جدا کردن آنها بسیار آسان است و جای نگرانی نیست.  [ 1391-03-26 20:02:51 ]
سوال : جوان مجرد 37 ساله هستم. اخیرا متوجه شدم که روی آلت تناسلی زیگیلهایی بصورت چندتایی و تنها ایجاد شده و به مرور زیاد می شود. ممنون میشم راهنمایی کنید که بفرمائید علت چیست و برای درمانش چه باید کرد؟ با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این زگیلها در اثر تماس جنسی ایجاد شده اند(از فرد آلوده به شما منتقل شده است).برای درمان به متخصص پوست مراجعه فرمایید.با الکترو کوتر و دارو قابل رفع هستند.  [ 1391-03-26 20:00:44 ]
سوال : بسمه تعالی ضمن عرض سلام و تشکر از زحمات این حقیر در کلیه سمت راست کیستی پاریوال به قطر 1سانت و در کلیه سمت چپ کیستی کورتیکال به قطر 1/2دارم خواهشمند است راهنمائی فرمائید
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .این کیستها نیاز به اقدامی نداند.نگران نباشید.فقط پیگیری سالانه با سونوگرافی لازم است.  [ 1391-03-26 19:58:35 ]
سوال : باسلام وشکر ازپاسختون آقای دکتر همونطور که خدمتتون گفتم در سونوگرافی معمولی که چند پزشک ازم گرفتن واریکوسل نداشتم وهورمون ها هم خوب بود ولی تعداد اسپرم وتحرکش پایینه آیا ممکنه سونو معمولی واریکوسل رو نشون نده وآیا سونوگرافی کالرداپلر نیاز هست؟ باتشکر فراوان
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خیر نیازی به هیچکدام نیست.تشخیص واریکوسل با معاینه است نه سونوگرافی(به جز موارد بسیار خاص)  [ 1391-03-26 13:29:22 ]
سوال : سلام من جوانی 25 ساله هستم،بعضی مواقع در هنگام مدفوع چند قطره منی از آلتم خارج می شود گاهی غلیض وگاهی آبکی، آیا من مشکلی دارم ؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خیر مشکلی ندارید.این ترشحات ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.  [ 1391-03-26 13:27:37 ]
سوال : با عرض سلام بنده 23 سال سن دارم و سرباز هستم و یک بار هم واریکوسل عمل کردم به علت درد در یضه به بیمارستان رفتم و در آزمایشم میزان motile را برابر 47.35 و میزان progressive را برابر 44.69 نشون داده به نظر شما علت این موضوع چی هستش و برای برگشتن به حالت نرمال باید چه کار کرد
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اگر واریکوسل داشته اید و عمل کرده اید فعلا نیاز به اقدامی ندارید.اگر ازدواج کرده و بدون هیچ نوع پیشگیری تا یک سال بچه دار نشدید نیاز به بررسی بیشتر هست.آزمایش اسپرم شما نزدیک به حالت طبیعی است البته دانستن تعداد اسپرم و مورفولوژی آنها هم لازم است.  [ 1391-03-26 13:26:04 ]
سوال : سلام اقاي دكتر بابت جواب سوال هاي قبلي سپاس گذارم.اقاي دكتر من بيضه هام فيكس كردم لباس زير تنگ بپوشم بهتره كه بيضه هام بالا وايسه؟ يا گشاد ؟يا فرقي نميكنه؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .فرقی نمی کند.  [ 1391-03-26 13:23:20 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر.من 2 سوال از محضرتون داشتم1-همسرم سه ماه هست که سزارین کرده و به بچه مون شیر میده و در طول این 3 ماه میل جنسیش رو به طور کامل ازدست داده البته قبل از بچه دار شدن هم میل جنسیش زیاد نبوده راه درمانش چیه2-مدتیه که پس از ادرار کردن احساس میکنم چند قطره از اون باقی مونده و دوباره میرم دستشویی و اتفاقا میبینم مقداری ادرار میاد مشکلم چیه و چکار باید بکنم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1- درجاتی از کاهش میل جنسی و یا حتی افسردگی در برخی از خانمها پس از زایمان ممکن است به وجود آید که معمولا بتدریج بهبود می یابد.دارویی برای تسریع در این بهبود وجود ندارد.در صورت عدم بهبود به متخصص زنان مراجعه فرمایید.2-سونوگرافی و سنجش ادرار باقیمانده لازم است.  [ 1391-03-26 13:22:26 ]
سوال : با سلام سوالی را از شما پرسیده بودم و شما هم پاسخ دادید: من انزال زود رس دارم زیر 30 ثانیه و متاهلم. در اینترنت جستجو کردم قرص سیتالوپرام را برای درمان معرفی کرده اند. شما هم توصیه میکنید من مصرف کنم. دکتر قرائتی : سلام 1- سیتالوپرام برای این منظور مفید است ولی داروهای موثرتری هم وجود دارند 2- این داروها از گروه داروهای ضد افسردگی هستند ولی عارضه جانبی آنها به تاخیر انداختن انزال است و در مورد شما به عنوان داروی ضد افسردگی تجویز نشده اند.تا زمانی موثرند که استفاده می شوند. سوال:شما چه قرصی را بهتر از سیتالوپرام معرفی می کنید که اگر مدت کوتاهی از آن مصرف کنم همیشه اثر بخش است.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی 1-چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.2-انزال زودرس جزء خواص ذاتی هر فرد است و دارو را می توان کم کرد(مثلا دو روز در هفته)ولی نمی توان قطع کرد چون اگر قطع شود ظرف دو تا 3 هفته به وضعیت قبلی برمی گردید.هیچ دارویی وجود ندارد که با یک بار یا یک دوره مصرف انزال زودرس را برای همیشه درمان کند.  [ 1391-03-26 13:19:35 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences