قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام. 1-هیدروسل خفیف اگر درمان نشود به عقیمی می انجامد ؟2- واریکوسل چطور؟ 3-پیچش بیضه را چقدر عمل میکنید؟(هزینه)
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1- خیر 2- اگر خفیف باشد باعث عقیمی نمی شود و موارد شدید آن هم فقط در موارد اندکی منجر به ناباروری می شود.3 پیچش بیضه عملی اورژانسی است و در صورت پیچش بیضه فقط 6 ساعت برای عمل فرصت هست پس نیاز به انجام عمل ندارید.  [ 1391-02-28 23:37:46 ]
سوال : با سلام عذر میخوام میخواستم منو راهنمایی کنید خیلی موضوع مهمه. دختری هستم جوان که بدلیل نادانی با پسری نزدیکی کردم و متاسفانه مایع منی خودش رو از پشت وارد بدن من کرده الان میخوام ببینم که تا چه زمانی اثر این نزدیکی در بدنم خواهد ماند و در صورت آزمایش میشه اثبات کرد که چه کسی این مایع رو ریخته؟ ممنون میشم پاسخ رو کامل بفرمائین
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.1- با اولین دفع مدفوع دفع می شود.2- نمی توان فهمید.  [ 1391-02-28 23:34:26 ]
سوال : با عرض سلام خدمت اقای دکتر من 24سالمه و دچار انزال زودرس هستم با نظریه پزشگ قرص وگادل مصرف کردم ونتیجه نگرفتم مجددا قرص سیالیس گرفتم برای بار اول جواب داد اما برای بار دوم هیچگونه اثری نداشت لطفا دلیل جواب ندادن سیالیس برای بارهای اتی چیست 3-4 روز 1 بار ازقرصها استفاده میشد با تشکر فراوان
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.قرص سیالیس برای اختلال نعوظ موثر است نه برای انزال زودرس.وگادول نیز آخرین انتخاب برای درمان انزال زودرس است و خطر وابستگی هم دارد و نباید به طور روتین استفاده شود.  [ 1391-02-28 23:31:35 ]
سوال : با سلام از سال 86تنگی مجرا یادراری گرفته و تاکنون 4 بار تنگی مجرا را از طریق لیزر باز نموده ام اما از فروردین 89تاکنون (2سال ) مشکلی نداشته ام ولی حالا دوباره بیماری عود کرده و سوند 14هم نمی گذرد و ادرار کم است می خواستم بدانم ایا عمل مجدد لازم است . و هزینه سیستوسکپی لیزر چقدر است
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.اگر علائم انسدادی ادراری شدید است باید دوباره عمل شوید.گاهی نیز با یک عمل باز ممکن است برای همیشه از تنگی مجرا خلاص شوید که تصمیم گیری در این مورد بستگی به محل و شدت تنگی دارد.هزینه عمل سیستوسکوپی همراه با باز کردن مجرا بستگی به نوع بیمه و بیمارستانی که انتخاب می کنید دارد.  [ 1391-02-28 23:28:44 ]
سوال : باسلام خدمت شما آقای دکتر من دو سال پیش عمل هیدروسل چپ انجام دادم ولی بعد از دو سال بیضه چپ من هنوز ورم دارد علت آن چیست وحالا نتیجه سونوگرافی جدید که انجام دادم این است به نظر شما این اسپرماتوسلی را که در سنوگرافی دیده می شود را جراحی کنم یا نه خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید با تشکر از شما The size and echogenicity of both testis are normal. Rt epididymis have normal sizeand echo There is a 8mm spermatocele in the head of Lt epididymis. Tail of Lt epididymis is mildly prominent. There is no evidence of varicocele in pampiniform plexus. Hydrocele is not evident
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.باقی ماندن تورم مختصر بیضه پس از عمل هیدروسل طبیهی است.اسپرماتوسل 8 میلیمتری به هیچ وجه نیاز به عمل ندارد.  [ 1391-02-28 23:17:53 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید آقای دکتر بنده فروردین سال 90 بنده به علت سوزشی که هنگام ادرار و ارگاسم و همچنین ترشح ماده عفونتی که داشتم به دکتر مراجعه کردم و ایشان تشخیص دادند که بیماری سوزاک دارم و دو کپسول به بنده تجویز کردند یکیشان آموکسی سیلین بود و دیگری که متاسفانه اسمش یادم نمی آید اما تعدادش 7 عدد بود ،و یک آزمایش هم نوشتند که بعد از یک هفته با مراجعه به ایشون و دیدن آزمایش،به بنده گفتند که بیماری رفع شده و یک هفته دیگر آموکسی سیلین بخورید،بیماری رفع شد تا نوروز 91 که دوباره علائم بیماری ظاهر شده و با اینکه اینبار مطمئنم هیچ رابطه مخاطره آمیزی نداشتم.می خواستم بدونم علت این امر چیست .متشکر
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.اگر واقعا به سوزاک مبتلا بوده اید آموکسی سیلین بر آن تاثیری ندارد و عود خواهد کرد.پس ممکن است عود رخ داده و داروی موثرتری لازم باشد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-02-28 23:13:35 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز دکتر جان من پسری 20 ساله هستم.متاسفانه آلتم به سمت پایین انحنا دارد و خمیده یا موزی شکل می باشد و نیز حتی در حالت اوج ارگاسم هم با سفت سفت نمی شود و شل است و یا بهتر راست نمی شود در این حالت فقط کمی حجیم می شود و نیز دچار زود انزالی هم هستم شاید 30 ثانیه خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید حقیقتا از دکتر رفتن هم خجالت میکشم.ممنون
پاسخ : با سلام و عذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.معاینه لازم است.در اکثر مردان آلت در حالت نعوظ کمی به یک سمت(اکثرا چپ) منحرف است و به طور طبیعی مردان بسیار کمی هستند که آلت آنها در حالت نعوظ کاملا مستقیم باشد. بنابراین کجی آلت اگر کم باشد نیاز به عمل ندارد.ولی اگر کجی زیاد باشد به طوری که مانع نزدیکی شود (تقریبا بیش از 30 درجه) نیاز به عمل دارد.در غیر این صورت عمل توصیه نمی شود چون عوارض احتمالی آن بیش از منافع آن است.در مورد انزال زودرس و سفت نشدن کامل آلت درمان دارویی به احتمال زیاد مفید خواهد بود.  [ 1391-02-28 23:09:29 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید و تبریک سال نو به شما در این هفته 2 بار استمنا انجام دادم و هر 2 بار هنگام خروج منی سوزش شدیدی در آلت احساس کردم و سوزش شدید جای لذت جنسی رو گرفت بعد از خروج منی به طور کامل به فاصله چند ثانیه بعد ادرار کردم که اصلا اثری از سوزش نبود در واقع فقط هنگام خروج منی این سوزش شدید پیش اومد، می خواستم بدونم مشکل چیه؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.  [ 1391-02-28 22:22:33 ]
سوال : سلام خسته نباشید یه دکتر برای عمل پروتز بیضه در تبریز می خواستم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .متاسفانه در تبریز کسی از همکاران را نمی شناسم.  [ 1391-02-28 22:19:31 ]
سوال : سلام.آقای دکتریک ماه پیش این سوال رو ازشما پرسیدم ولی جوابمو نگرفتم.۲۰ساله ومجردم.من به علت داشتن واریکوسل دوطرفه بیضه هام قدری کوچک مانده اند.بعداز انجام عمل واریکوسل(یک سال پیش)با انجام آزمایش مشخص شد نطفه به حالت نرمال برگشته و از لحاظ بارداری مشکلی ندارم.آیا باتوجه به نداشتن مشکل ازلحاظ بارداری.کوچک بودن بیضه ها مشکلی برام بوجود میاره؟وآیا راهی برای بزرگ کردن بیضه ها وجود داره یا اصلا نیازی به اینکارنیست؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .1-اگر آزمایش اسپرم طبیعی است سایز بیضه ها مهم نیست و نباید نگران باشید.2-در سن شما راهی برای افزایش سایز بیضه ها نیست و نیازی هم به این کار نیست.وقتی آزمایش اسپرم طبیعی است یعنی عملکرد و اندازۀ بیضه ها طبیعی است.  [ 1391-02-28 22:18:26 ]
سوال : با سلام. من 26 سالمه و مشکلم اینه که یک ماه و نیم هست کمر و پاهام درد میکنه. درد اول از کمر شروع شد والان به پاهام رسیده.دردم ازینجا یی شروع شد که یه شب جونب شدم وبعد 2روز سوزش و تکرر ادرار داشتم و بعداز اون دوباره 2شب پشت سر هم جونب شدم که کمردرد شدید گرفتم.دکتر مجاری ادرار رفتم ازمایش ادرار و سونوگرافی نوشت که هیچ مشکلی نداشتن.یه سری دارو برای افونت ادراری نوشتن واستفاده کردم که سوزش خوب شد ولی ر کمردردم همچنان ادامه داشت.دکتر اورتوپد اونم یه سری دارو داد که هیچ فرقی نکردم.کمر درد امانم رو بریده دیگه. دکتر نه میتونم سرکار برم نه یه بشینم واز پادرد هم نمیتونم راه برم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .ولی درد کمر و پاهای شما ارتباطی با جنب شدن ندارد.  [ 1391-02-28 22:14:18 ]
سوال : سلام آقای دکتر من کدپیگیری 54120604 هستم قبلا دوبار سوالم رو پرسیدم ولی پاسخی بهش داده نشد در صورتی که جواب این سوال برام خیلی مهمه ممنون میشم جواب بدین.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .فکر می کنم جواب شما را داده باشم.جوابها بر حسب تاریخ سوالها( از قدیم به جدید) و در حال حاضر با تاخیر ناخواستۀ حدود یک و نیم ماهه پاسخ داده می شوند.اگر پاسخ خود را نگرفته اید سوالتان را دوباره ارسال فرمایید.  [ 1391-02-28 22:11:49 ]
سوال : با سلام.چندروزه در ناحیه سمت چپ شکم احساس درد دارم که برخی اوقات به سمت بیضه چپ کشیده میشه.در آزمایش ادرار و خون و سونوگرافی هیچ چیزی دیده نشده
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.  [ 1391-02-28 22:09:08 ]
سوال : سلام اقاي دكتر من كمتر از يك دقيقه انزال مي شوم و بعد از زود انزالي التم نعوذ قبلي را ندارد و حسم حس قبلي نيست راه حلي را پيش رويم بگزاريد .از تهران
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اینکه پس از انزال نعوظ و احساس قبل را نداشته باشید طبیعی است.چون زمان رسیدن به انزال در شما کمتر از 2 دقیقه است مبتلا به انزال زودرس هستیدوالبته نگران نباشید چون بسیاری از مردان مبتلا به این حالت هستند.می توانید برای درمان به یکی ازهمکاران ارولوژیست مراجعه فرمایید.در تهران می توانید به آقای دکتر وحید نجاران مراجعه فرمایید .آدرس:خیابان ولیعصر،بالاتر از ظفر(دستگردی)،خیابان ناصری،پلاک 81-واحد 5-تلفن مطب:88203558 -همراه:09123801237(روزهای زوج)  [ 1391-02-28 22:06:21 ]
سوال : با سلام و عرض ادب. پسری هستم 25 ساله. با مشکل عدم توانایی در کنترل منی و اذرار روبرو هستم. به طوری که در بغضی مواقع در هنگام نشستن یا برخواستن مقداری منی یا ادرار از بدنم خارج می شود. آزمایش ادرار و سونوگرافی هم دادم که چیزی نشان نداد. در ضمن با کوچکتری تحریک جنسی بدون هر گونه کنترلی مایع منی از بدنم خارج می شود یا به هنگام ادرار، منی هم با آن خارج می شود. لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .مایعی که با تحریک جنسی به تدریج خارج می شود و شفاف است منی نیست و ترشحات طبیعی مجراست.ترشحاتی که در پایان ادرار خارج می شوند نیز ، سرریز کیسه های سمینال وزیکل هستند و اگر مایع منی مدتی تخلیه نشود، این ترشحات در پایان ادرار کردن خارج می شوند و خروج آنها طبیعی است.  [ 1391-02-28 22:00:52 ]
سوال : سلام. من حدود بیست روز هست که گاهی اوقات بیضه چپ و گاهی بیضه راستم درد میکند.همچنین بیضه هام بالا و گاهی پایین میرن.اگر میشه بگویید مشکل چیه؟بالا و پایین آمدن بیضه و درد کردنشون آیا مشکلی داره؟اینم اضافه کنم که بعضی وقتا زانو و رانم درد میکنه با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .بالا و پایین رفتن بیضه ها و غیر قرینه بودن آنها طبیعی است.در مورد درد بیضه ها معاینه لازم است.درد زانو و ران ارتباطی با بیضه ها ندارد.  [ 1391-02-25 23:01:42 ]
سوال : سلام آقاي دكتر عزيز آيا ممكن است بيضه يك دور پيچ بخورد مثلا با دست، ولي فرد متوجه نباشه و هيچ دردي هم نباشه و همينطور بمونه؟ ممنون از لطفتان
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .خیر.ممکن نیست.  [ 1391-02-25 22:59:44 ]
سوال : سلام.من دچار زود انزالی شدید به مدت 20 ثانیه بودم که با مصرف داروی سیتالوپرام 40 به یک دقیقه رسید برعکس نامزد بنده دیر ارضا هستن و خیلی اذییت میشن منم میخام ارضام به حداکثر زمان ممکنه برسه چون با سیتالوپرام 40 فقط کمی تفاوت کرد و اگر داروی بهتری رو میشناسید حتما معرفی کنید ممنون
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است..  [ 1391-02-25 22:58:31 ]
سوال : با سلام- من در سال 89 سربازیم تمام شده و الان دانشجو هستم- در اواخر خدمت بدلیل شرایط بد آب و هوا در خوزستان و کار سخت و دو دوره(دوسال) روزه در تابستان دچار درد در ناحیه بیضه هام شدم و آزمایش اسپرم و خون و هرمون هم دادم و متخصص اورولوژی و فوق تخصص هرمون گفتند سالم هستم ولی در سونوگرافی یه اسپرماتوسل به قطر 2 میلیمتر در سر اپیدیدیم چپم دیده شده همچنین بدلیل سختی رشته(مهندسی مخابرات) با کوچکترین استرس یا ناراحتی درد تشدید میشه- لازم به ذکر است الان 25 سالمه ولی تابحال جنب نشده ام! باید چکار کنم؟ با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .اسپرماتوسل 2 میلیمتری اهمیتی ندارد و موجب درد نمی شود.اینکه تا کنون جنب نشده اید ممکن است غیر طبیعی باشد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1391-02-25 22:56:55 ]
سوال : سلام در 15سال پیش قبل از خروج منی آن را باانگشت از قسمت سر آلت متوقف کردم ناگهان احساس سوزشی مانند پاره شدن رگ در قسمت زیر کلاهک آلت شدم که حتی بعضی وقتها نیز خونریزی داخلی دارم که وارد مثانه نیز می شود ورنگ ادرارنیز قرمز می شود که ازامیش هم تایید می کند بعضی وتها نیز موقتا به مدت چند ماه جوش می خورد ولی مهمتر اینکه احساس سرما وگرما از گردن آلت به بالا یعنی قسمت کلاهک ندارد لطفا راهنمایی نمایید تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی .معاینه و شاید سونوگرافی لازم است.  [ 1391-02-15 13:43:57 ]
سوال : با سلام من 29 ساله ام و از مشکل زود انزالی و همچنین خودم و همسرم از سایز آلتم لذت نمی بریم لطفا راهنمایی کنید در صورت لزوم حضوری به مطب شما مراجعه کنم با تشکر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.زودانزالی(اگر کمتر از 2 دقیقه باشد) با دارو درمان می شود.در مورد سایز آلت معاینه لازم است.اگر اندازه آلت در دامنه طبیعی باشد لذت جنسی در طرف مقابل به اندازه آن بستگی ندارد زیرا اکثر گیرنده های حسی واژن در 5 سانتیمتر ابتدای آن هستند .ضمنا طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن).اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید.ضمنا مطالعه مقاله«سایز طبیعی آلت مرد چقدر است» در سایت همکارم آقای دکتر صالحی( www.drsalehi.ir) را توصیه می کنم.  [ 1391-02-15 13:39:38 ]
سوال : من 15 سالمه و چهار پنج روز میشه استمنا رو ترک کردم و بعد از اون هر شب تو خاب جنب میشم ایا مشکلی وجود داره؟ خیلی نگرانم
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.خیر مشکلی وجود ندارد.طبیعی است.  [ 1391-02-15 13:36:39 ]
سوال : با سلام من حدودا یکساله که رنک منی به زرد کم رنگ متمایل شده و یک مشکل دیگه هم دارم که درمرحله اخر سکس که اوج لذت جنسی است لذت نمیبرم و فقط ارضا میشم میخوام ببینم این به خاطره همین تغییر رنگ منی یعنی ممکن عفونت داشته باشم لطفا کمکم کنید چون این مساله لذت نبردن از مرحله اخر خیلی داره تو روحیم تاثیر بدی میزاره چیکار باید بکنم در ضمن من 7 سال پیش هم واریکوسل عمل کردم - ممنون آقای دکتر
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.تغییر رنگ منی طبیعی است و ارتباطی با لذت نبردن ندارد و دلیل بر عفونت هم نیست.با عمل واریکوسل هم ارتباطی ندارد.نگران نباشید.  [ 1391-02-15 13:35:47 ]
سوال : با عرض سلام وتبریک سال نو خدمت شما. انشاءالله سال خوبی داشته باشید.جواب ازمایش اسپرم بشرح زیر است لطفا اگر مشکلی است راهنماییم کنید. Volume.ml:4__color:gray__viscosity:low__ liquefaction,min:10_ ph:8__ count,M,ml :251__ Rapid progressive(class A),% 4.1__ progressive(classB),% 33.5__ total progressive(classA+B),% 37.6__ non progressive(classC),% 42.9__ live ratio(classA+B+C),% 80.5__ non motile(classD),% 19.5__ round cells ,m/ml 0.5__pathology,% 55__ head pathology,% 55__midpiece pathology,% 15__ tail pathology, % 0__ tzi 1.3 با تشکر فراوان
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.تعداد و شکل اسپرمهایتان طبیعی است ولی حرکت اسپرمها کمی کمتر از طبیعی است که این هم می تواند طبیعی باشد.باید شرح حال کاملتری بدهید از جمله اینکه متاهل هستید یا مجرد و برای چه آزمایش داده اید؟  [ 1391-02-15 13:33:47 ]
سوال : با سلام و تبریک سال نو خدمت شما آقای دکتر من 1 سال پیش واریکوسل دو طرفه عمل کردم بعد از عمل حجم ورید های واریسی کم شد ولی به طور کامل از بین نرفت که چندین بار به دکتر معالج مراجعه کردم ، بار اول گفت برو شش ماه بعد بیا و در دفعات بعدموارد با وجود لمس وریدهای واریسی دکتر می گفت من این رگها را دلیل بر عود واریکوسل نمی دانم و وقتی درخواست انجام سنوگرافی کردم دکتر قبول نکرد و گفت نتیجه دوباره سنوگرافی را قبول ندارد با توجه به مطالب بالا شما رگهای باقی مانده را عود واریکوسل می دانید یا نظر دکتر معالج را قبول دارید
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.پزشک شما درست می گویند.در عمل واریکوسل وریدها خارج نمی شوند بلکه فقط مسیر آنها بسته می شود تا خون در آنها جریان نداشته و دمای بیضه ها به حد طبیعی بازگردد.بنابراین وریدها در جای خود باقی می مانند و باقی ماندن تورم و مشاهدۀ وریدها پس از عمل و یا گزارش شدن آنها در سونوگرافی معمولا مهم نیست و دلیل برعود نیست.طی عمل فقط با بستن مسیر وریدها جریان خون را در آنها متوقف می کنند که همین کافی است.نیاز به سونوگرافی نیست.  [ 1391-02-15 13:31:06 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences