دکتر محمد رضا قرائتی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


آدرس مطب

قراردادهای درمانی مطب

ثبت سوال پزشکی

برای ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . در صورتیکه عضو نیستید اینجا کلیک کنید .
قبل از ارسال سوال کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید . بسیاری از سوالات قبلا پاسخ داده شده است .
برای متن سوالات فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 - فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 - حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
در صورت ارسال تصاویری که مربوط به متحوی سوال نباشد عضویت شما لغو خواهد شد .
نام کاربری :
رمز عبور :
متن سوال :
تصویر یک :
تصویر دو :
تصویر سه :

آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : پرسش باسلام خانمی هستم در هفته32 بارداری که درسونوگرافی هیدرونفروز متوسط تا شدید دو طرف همراه با اتساعع مثانه دیده میشود که میتواند مطرح کننده puvباشد کلیه چپ کوچک شده است در سمت راست پارانشیم کلیه طبیعی است اتساع لگنچه راست با قطر قدامی خلفی 20میلیمتد دیده میشود جنسیت جنین پسر است و میزان مایع آمنیوتیک نرمال ورشد جنین طبیعی است با عرض پوزش خواستم بپرسم راه درمان این بیماری چیست؟وآیا کوچک شدن کلیه چپ به معنی از کار افتادن وعدم فعالیت آن است؟وباید صبرکرد تا زایمان طبیعی صورت بگیرد یا زودتز سزارین انجام شود؟دلیل ایجاد این مشکل چیست وآیا احتمال ایجاد آن در بارداریهای دیگر نیز ممکن است؟
پاسـخ : با درود.صبر داشته باشید تا زمان طبیعی زایمان برسد.فعلا اقدامی لازم نیست چون خون جنین توسط کلیه مادر تصفیه می شود و برای جنین خطری ندارد.ولی دو هفته پس از تولد نوزاد باید سونوگرافی انجام داده و برای ادامه درمان نزد فوق تخصص ارولوژی اطفال بروید.
بارداری مثانه کلیه


سـوال : سلام خدمت اقای دکتر من 33 سالمه یه مشکلی برام پیش اومده پس از خوردن قرص اسنترا ارضاع نمیشم حتما باید چند روز مصرف قرص رو متوقف کنم تا ارضاع بشم لطفا بگید باید چکار کنم
پاسـخ : با درود.این قرص باعث به تاخیر افتادن انزال می شود.بنابراین اگر مصرف آن به دلایل دیگر(مثلا افسردگی) الزامی است می توانید مقدار مصرف را کمتر کنید و اگر ضروری نیست می توانید مصرف نکنید.


سـوال : سلام آقا دکتر من 34 ساله ام هست تنها قرصی که روزانه مصرف میکنم جم فیبروزیل هست . میخاستم ببینم اگر من قرص ویاگرا یا سیالیس برای جلوگیری از نعوظ در رابطه ام استفاده کنم تو این سن برام مشکل ایجاد میکنه یا نه ؟ اینم بگم من معمولا آدم آرومی هستم ولی وقتی استرس و عصبی هستم شاید فشارم به 15 و یک چند بار به 17 رسیده اگر این قرص رو بخورم مشکلی پیش نمیاد ( البته در حالت نرمال فشارم اکثرا 12.5 تا 13 هست ) ممنون و ساپساگزار
پاسـخ : با درود.این قرصها برای افزایش نعوظ هستند و در شرایط شما هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند.
نعوظ استرس اعصاب


سـوال : با سلام اقای دکتر ... من همیشه بعد از ارتباط با همسرم اسپرم هامو خالی نمیکردم.. الان سه روزه بیضه هام به شدت درد میکنه وولی بیضه هام حالت طبیعی داره نه به بزرگ شده نه قرمز شده ... میخواستم بپرسم این درد ها پس برای چیه ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسـخ : با سلام. وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.ولی اهمیتی ندارد.
بیضه درد


سـوال : سلام دکتر جان من پسری بیست و پنج ساله هستم من هفته ای دو بار خود ارزایی میکنم آیا در ازدواج بریم مشکلی پیش می آید؟ممنونم
پاسـخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.
ازدواج


سـوال : سلام دکتر. پسری 17 ساله هستم که چند وقت پیش طی یک ضربه به ناحیه بیضه ام دچار درد شدید شدم( بعد از ضربه در حدود 5 دقیقه). بعد از آن هیچ اثری از درد و التهاب نبود فردای آن روز بعد از خود ارضائی متوجه خارج شدن همزمان خون همراه منی شدم.حالا 5-6 روز از آن واقعه می گذرد و هیج اثری از درد و یا خون نیست.آیا نیاز به مراجعه به پزشک دارم؟ (ایمیل من alirezacs@hotmail.com)
پاسـخ : با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.
بیضه درد خون


سـوال : سلام و خسته نباشید حدود یک سال پیش و بعد از تولد پسرمون توسط پزشک متخصص اطفال متوجه شدیم بیضه سمت راست اون به داخل کیسه بیضه نزول نکرده و پس از مراجعه به پزشک متخصص اورولوژی ایشون گفتند تا یک سالگی صبر کنید. الان و بعد از گذشت یک سال علی رغم اینکه گاهی وقتا بیضه سمت راست در کنار مثانه اش قابل لمسه اما هنوز نزول نکرده.خواهش میکنم راهنماییم کنید که راه درمان اون چیه ؟ با تشکر
پاسـخ : با درود.بیضه های نزول نکرده ای که خود به خود پایین می آیند ،این کار را اکثرا در سه ماه اول بعد از تولد انجام می دهند و پس از آن احتمال پایین آمدن بیضه ها به صورت خود به خود کم است.ولی تا یک سالگی باید صبر کرد و اگر تا این سن پایین نیامدند باید با جراحی آنها را پایین آورد.جراحی را نباید تا بیش از یک سالگی به تاخیر انداخت چون ممکن است آسیب دائمی بیضه ایجاد شود.
بیضه مثانه


سـوال : با سلام .اقای دکتر چنو وقت پیش به علت سوزش ادرار به متخصص کلیه مراجعه کردم ازمایش خون وادرار رو برایم تجویز کرد ازمایش خونم خوب بود ولی تو ازمایش ادرارم زده بود protein(albumin+1 cristals =cals
پاسـخ : با درود.وجود کریستال در ادرار طبیعی است.آلبومین یک مثبت هم می تواند طبیعی باشد ولی چک مجدد آزمایش ادرار از نظر پروتئین لازم است واگر آلبومین 2 مثبت یا بیشتر باشد آزمایش ادرار 24 ساعته لازم است.
ادرار کلیه خون


سـوال : با سلام.خانمی 31 ساله هستم که بیماری کرون دارم و قبلا دارو پنتاسا مصرف میکردم که باعث شد کراتین و اوره ام بالا بره و به دستور دکتر کلیه قطع کردم و فعلا فقط ازارام میخورم.و کراتینم بدون دارو و فقط قطع قرص از 1.7 به 1.23 رسیده و اوره هم نرماله ولی مشکل من اینه که با توجه که دارو یپنتاسا در بارداری داروی ایمن تری نسبت به ازارام است .با توجه به مشکلاتم ایا میتوانم در بارداری بجای ازارام پنتاسا مصرف کنم.ایا اگه کراتینم بالا بره بروی جنین اثر دارد.ایا به نظر شما چه باید انجام دهم؟ا پنتاسا بر روی کلیه و بالا رفتن کراتین چقدر طول میکشه اثر بگذاره،میشه دوره حاملگی رو رد کرد؟
پاسـخ : با درود.دو نوع متخصص کلیه داریم:یکی متخصص داخلی کلیه(نفرولوژیست) که از تخصص داخلی مشتق شده و به مشکلات غیر جراحی کلیه(مثلا نارسایی کلیه و دیالیز و...) به آنها مربوط می شود.و دیگری متخصص جراحی کلیه(ارولوژیست) که مشکلات جراحی دار سیستم ادراری(مثل سنگ و تومور و پروستات و فتق و...)درحیطه کار آنهاست.مشکل شما در حیطه کار نفرولوژیست است.
دارو کلیه بارداری


سـوال : سلام.من 31سالمه.چند روز پیش آزمایش اسپرموگرافی دادم و نتایجش به این صورت اسپرم کانت : 83.58 و پروگرسیو 41.3 و موتیل 49.1 اول اینکه این نتایج چطوره آیا احتمال بچه دار شدن هست یا نه؟اگر نتایج ضعیفه برای اصلاحش چی پیشنهاد می کنید؟ممنونم.
پاسـخ : بهتر است کل آزمایش را ذکر کنید.علاوه بر حرکت اسپرمها،تعداد و شکل آنها هم مهم هستند. ضمنا نمی توان فقط از روی یک آزمایش اسپرم قضاوت درستی کرد. اگر آزمایش اسپرم نزدیک به طبیعی است نیاز به آزمایش یا هیچ اقدام دیگری ندارید.با خیال راحت ازدواج کنید و اگر پس از ازدواج ،بیش از یک سال نزدیکی بدون پیشگیری داشتید و بچه دار نشدید،آن وقت برای بررسی بیشتر و درمان اقدام فرمایید.
صورت


سـوال : سلام پسری هستم 24 ساله مجرد حدود دو سال پیش جراحی واریکوسل درجه دو بیضه چپ داشتم از یه ماه پیش در منی خون دیدم چند روز بعد باز هم خون بود چند روزی قرص آموکسی کلاو خوردم این بار خون در منی نبود ولی رنگش قهوه ای بود حالا بعد از چند روز رنگش تقریبا سبز رنگ شده و تکه های ژله سبز رنگ نسبتا بزرگی در آن وجود دارد فاصله انزال هایم 4 روز بود دلیلش عفونت پروستات است یا چیز دیگه ای
پاسـخ : با سلام.وجود خون در منی می تواند به علت عفونت پروستات یا کیسه های سمینال وزیکل یا التهاب غیر اختصاصی این مناطق باشد و البته از علل نادر آن (در سنین بالا) سرطان پروستات هم هست که در مورد شما مطرح نیست. مصرف یک دوره آنتی بیوتیک و داروی ضد التهاب توصیه می شود و جای نگرانی نیست.به تدریج کاملا برطرف می شود.
جراحی واریکوسل بیضه


سـوال : سلام من پسری 21 ساله هستم حدود 10 روزه قبل یه ضربه به بیضم وارد شد دوروزی درد میکرد که رفتم دکتر معاینه کرد سونو گرافی نوشتن و فهمیدیم که یه کیست اپیدیدیم 7 میلیمتر توی بیضه چپم دارم و دکتر گفت نباید درش بیاری . گفت عفونت بیضه هم داری. توی این 10 روز من خودمو ارضا نکردم تا امروز متوجه شدم که نمیتونم دیگه این کارو کنم یعنی هر کاری کردم نتونستم خودم رو ارضا کنم خیلی داغونم .به خاطر کیسته؟ یا عفونت یا ضربه؟ باید چیکار کنم؟؟ خیلی مهمه لطفا جواب بدین
پاسـخ : با درود.اسپرماتوسل یا کیست اپیدیدیم کیستی است که از لوله اپیدیدیم (در کنار بیضه) منشا می گیرد.در حدود 30 درصد مردان وجود دارد ولی اغلب اندازه آن به قدری کوچک است که فقط در سونوگرافی دیده می شود و اسپرماتوسل بالینی که در معاینه هم قابل لمس باشد نادر است.هیچ خطری ندارد و اگر کوچک باشد نباید آن را عمل کرد.شما هم نیاز به عمل ندارید.این عدم ارضا هم ارتباطی با کیست یا عفونت ندارد.
درد بیضه عفونی


سـوال : سلام آقای دکتر... پسری مجرد 30ساله هستم... بعلت تکرر ادرار ب متخصص مراجعه کردم.. بعد از سونوگرافی....نتیجه دو سنگ3mm در کالیس فوقانی کلیه چپ،مثانه شکل نرمال، حجم پروستات و میزان باقیمانده ادراری12ccمیباشد...لطفا بفرمایید جایه نگرانی هست یا نه...؟
پاسـخ : با درود.این سنگهای ریز گزارش شده در سونوگرافی می تواند سنگ یا چربی طبیعی داخل کلیه باشد.اگر چربی باشد که طبیعی است و حتی اگر سنگ باشد نیز سنگی با این سایز هیچ اهمیت بالینی ندارد و دردی ایجاد نمی کند و نیاز به دارو و سنگ شکن هم ندارد و فقط اصلاح رژیم غذایی برای جلوگیری از افزایش سایز سنگ کافی است.برای اطلاعات بیشتر در مورد رژیم غذایی در بیماران سنگ ساز به صفحۀ اصلی همین سایت (www.drgharaati.ir)مراجعه فرمایید.تکرار سونوگرافی 6 ماه بعد توصیه می شود.
ادرار سونوگرافی کلیه


سـوال : باسلام و خسته نباشید 31سالمه ودومورد هست بسیار چندوقتی است اذیتم میکنه با عرض پوزش البته 1-ترشح واژن بسیار کم و حتی میشه گفت نیس و در رابط با همسررم درد حس میکنم و همسرم هم اینجور دوستت ندارن 2-بعد رابطه متورم میشم و هیچ لباسی نمیتونم تنم کنم -قرمزی-سوزش و درد بسیار که بایستی حدود 5ساعتی استراحت کنم تا خوب شه .والبته تاثیری روی میلم نداره فقط اذیت میشم
پاسـخ : با درود.استفاده از ژلهای مقاربتی لوبریکانت(روان کننده) کمک زیادی به شما می کنند .از میان اینها ژلهای Astroglide,Contex,Simplex,Playtimeمعتبر و مرغوب و دارای مجوز هستند.به برخی از این محصولات خواص سرد کنندگی، گرم کنندگی موضعی و ... نیز اضافه شده که موجب افزایش لذت جنسی بر حسب سلیقه استفاده کننده شود.
واژن درد


سـوال : با سلام،،پسري ١٨ ساله هستم،،متاسفانه تقريبا هر يك شب در ميان عمل خودارضايي را انجام ميدهم ..٢،٣ روزي است بيضه ي سمت چپم درد خفيفي رو احساس ميكنم كه آزار دهنده نيست و بسيار خفيفه،،كيسه ي بيضه ها هم هنگام درد متورم ميشن اما نه به صورت غير عادي،،به همان اندازه ي نرمال،،توي آخرين انزال بيضه هام تير كشيد كه تاحالا تجربه نكرده بودم و نگران شدم،،اما روم نميشه برم دكتر،،مشكل جدي دارم به نظرتون ؟؟ يا با ترك خودارضايي حل ميشه ؟؟ آيا علتش خود ارضاييه ؟؟ چون ٢سالي هست اين كار رو ميكنم اما اينجوري نشده بودم.
پاسـخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.
بیضه درد صورت


سـوال : با سلام.جناب دکتر من واریکوسل خفیف دارم کی طی سونوگرافی معلوم شد..خب اقای دکتر من فعلا مجردم و 23 سالمه .چه پیشنهادی برای من دارید آیا این واریکوسل برای من بعد ازدواج مانعی خواهد داشت یا نه. و در ضمن در عمل واریکوسل از سوند استفاده میکنند یا نه. خیلی ممنون
پاسـخ : با درود.ملاک تشخیص و تعیین درجۀ واریکوسل معاینه است نه سونوگرافی. بنابراین بدون معاینه نمی توان گفت آیا واریکوسل دارید یا نه و درجه آن چند است و نیاز به عمل دارد یا نه؟ واریکوسلی که در معاینه وجود ندارد ولی در سونوگرافی گزارش شده است هیچ اهمیتی ندارد.در عمل واریکوسل سوند نمی گذارند.
واریکوسل سونوگرافی ازدواج


سـوال : آقای دکتر تورو بخدا واضح جواب من را بدهید دیگر خسته شدم حدود 6 ماهی است که نامزد دارم میل جنسی ام خیلی کم شده است به چندین دکتر مراجعه کردم اما آنها داروهای ویتامین و... دادند انزال زود رس دارم و بعد از انزال دیگر میل ندارم و به نعوظ نمی رسم قرص ارکتو 100 هم فایده نداشت چه کنم ؟؟؟؟
پاسـخ : با درود.1- در مورد میل جنسی:اگر منظورتان افزایش میل جنسی است با دارو فقط کمی ممکن است بهبود یابد و تمام داروهایی که برای این کار استفاده می شوند مشتقات جینسینگ هستند.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند و گاهی کم شدن هورمونها علت آن هستند.ولی اگر منظورتان افزایش نعوظ است ،علاوه بر علل روحی و روانی می تواند به علت بالا بودن فشار خون یا چربی خون یا بیماری قند و کم کاری تیرویید و مصرف برخی داروها باشد.کم بودن نعوظ با دارو تا حد زیادی قابل درمان است و سردسته این داروها همان ویاگرا(سیلدنافیل) است که استفاده کرده اید.2- در مورد انزال زودرس:در صورتی که پس از ازدواج و یا گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب با یک شریک جنسی ثابت همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.متوسط زمان رسیدن به انزال در مردان حدود 5 دقیقه و زمان رسیدن به ارگاسم در خانمها بسیار دیرتر است پس انتظار همزمانی درست نیست.برای اطلاعات بیشتر به مقالۀ «انزال زودرس» و همچنین پاسخ به سوالات سایر بیماران در همین سایت مراجعه فرمایید. 3- بعد از یک بار انزال مرد دچار یک دوره تحریک ناپذیری(Refractory period) می شود که ممکن است چند دقیقه تا حتی چند روز طول بکشد که در این مدت نعوظ و انزال مجدد رخ نمی دهد بنابراین از این نظر طبیعی هستید.
ماهی جنسی انزال


سـوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما . پسری هستم 21 ساله مدتی است متوجه شدم بیضه چپم کمی کوچکتر از بیضه راستم هست و حجم آن نیز تقریبا کمتر و باریکتر است بیضه راستم حدودا 6 سانت است و بیضه چپم حدودا پنج سانت .آیا مشکلی هست؟ با تشکر که وقتتان را در اختیار من قرار دادید
پاسـخ : با درود.نامتقارن بودن اندک سایز بیضه ها یا بالا و پایین بودن آنها می تواند طبیعی باشد.با این حال بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.
بیضه


سـوال : سلام،پسر،27سال،3ساله متاهلم،فرزند ندارم؛ اطلاعات سونو: بیضه هااندازه طبیعی واکوژنیستی یکنواخت(بیضه راست43*20وچپ40*22 mm) درپل تحتانی بیضه راست،1توده باحدودمشخص و ریم کلیسیفیه ب ابعاد7/8*8/2 درسراپیدیدیم چپ اسپرماتوسل ب قطر2،3 mmدیده شد. علائمی ب نفع هیدروسل دربیضه هادیده نشد واریکوسل گرید1دروریدهای اطراف بیضه چپ دیده شدبطوریکه حداکثرقطروریدهاقبل وبعدازمانور والسالوا بترتیب2/2و3 mmاندازه گیری شد واریکوسل خفیف ساب کلینیکال دروریدهای اطراف بیضه راست دیده شدبطوریکه حداکثرقطروریدهاقبل وبعدازمانور والسالوا بترتیب1/8و2/2 mmاندازه گیری شد اسپرمم هم سرعتش مقداری کمه نظر شما چیست؟
پاسـخ : با درود.هیچکدام از این یافته ها ی سونوگرافیک اهمیت بالینی ندارند.نگران نباشید.طبیعی هستید.فقط باید دانست مشکل و علامتی که باعث شده به پزشک مراجعه کنید و سونوگرافی برای شما نوشته شود چه بوده است.
بیضه


سـوال : در سونوگرافی، واریکوسل گرید 3 برای چپ و گرید 2 برای راست تشخیص داده شد. و برای من آزمایش اسپرم تجویز کردید. آزمایش اسپرم دادم که تعداد آن ها بسیار بالا ولی تحرک آن بسیار ضعیف بود، به طوری که تحرک کلاس آ 0.5% (نیم درصد) و شکل نرمال اسپرم ها 6% بود. که با تشخیص یکی از همکارانتان عمل واریکوسل دوطرفه به روش باز سنتی انجام دادم. بعد از گذشت 4 ماه از عمل مجددا آزمایش اسپرم دادم. که دوباره تعداد آن ها خیلی بالا ولی تحرک آن ضعیف بود، به طوری که تحرک کلاس آ برابر با 2.5% و شکل نرمال اسپرم ها 6% بود. حال سوال بنده این است!!!! آیا با این وضعیت من میتوانم ازدواج کرده و به صورت طبیعی بچه دار شوم یا خیر؟
پاسـخ : با درود.این آزمایشها اگرچه کمک کننده هستند ولی وحی منزل نیستند و ممکن است در عمل مشکلی نداشته باشید.فعلا ازدواج کنید و اگر پس از ازدواج ،بیش از یک سال نزدیکی بدون پیشگیری داشتید و بچه دار نشدید،آن وقت برای بررسی بیشتر و درمان اقدام فرمایید.
سونوگرافی واریکوسل ازدواج


سـوال : سلام اقای دکتر.حدود دو هفته ای هست که احساس گرفتگی رگ در بیضه سمت راست و تا ححدودی در کشاله ران دارم پیش دکتر اورولوژی هم رفتم و دارو های celcoxib و باکلوفن داد تا حدودی درد تسکین شد ولی کامل خوب نشدم در ازمایش سونوگرافی هم که انجام دادم واریکوسل و هیدروسیل نداشتم همچنینین اپی دیدیم دو طرف طبیعی بود و بقیه چیزا هم نرمال بود .شکل بیضه هام کاملا طبیعیه و مانند سابق است . تشخیص شما چیست ؟
پاسـخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید.
بیضه دارو درد


سـوال : باسلام: جناب آقای دکتر بنده 31سال سن دارم و چندسال قبل چون کلیه ام سنگ داشت عمل کردم و سنگ دفع شد. چند وقت است که از پهلوی سمت راست دچار درد هستم. اما طی سونوگرافی که انجام دادم. ضخامت پارانشیمال در پل میانی کلیه سمت چپم 14 میل و راست 10 میل می باشد. در کلیه سمت چپم 2 سنگ 9 و 7.6 میل مشاهده شده و یک سنگ 13 میل در کالیس پل تحتانی مشاهده شده است. اما طبق گفته پزشک سونوگراف، سمت راست که درد دارد فولنس خفیف در سیستم جمع کننده کلیه وجود دارد. ضمنا ابعاد کلیه راست 108*38 و چپ 83*40 می باشد . لطفا راهنمایی بفرمائید.
پاسـخ : با درود.عمل سنگ روی کلیه چپ انجام شده یا راست؟اگر روی کلیه راست بوده این فولنس می تواند طبیعی باشد.برای تصمیم گیری درست در مورد فولنس راست و سنگهای کلیه چپ،دیدن کلیشه های عکس رنگی یا سی تی اسکنهای قبلی مفید و لازم است.
کلیه درد سونوگرافی


سـوال : باسلام و خسته نباشید،دختری 11 ساله دارم که از بچگی عفونت ادراری داشته،تا موقعی که از داروهای انتی بیوتیک استفاده میکرده عفونت کم بوده.به علت شب ادراری به پزشک مربوطه مراجعه کردم، نظر دکتر سونوگرافی و تجویز امی پرامین و اکسی بوتینین بود. ماه اول اثر بخش بود ،اما تکرار ادرار داشت شبی سه بار . اما بعد از مدتی با درد شدید زیر شکم طوری که از خواب بیدار میشدبه پزشک مراجعه کردیم. به همین منوال پزشک نیز دو داروی تولترودین-تدافارم2 و نیتروفوراتتوئین100 سها را پیشنهاد کردند. واینکه این داروها عوارض جانبی بدی دارند. و ایا این شب ادراری و عفونت بهتر میشه؟؟؟ با تشکر فراوان از لطفتون.
پاسـخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.
عفونی سونوگرافی ادرار


سـوال : سلام آقای دکتر 28 سالمه و از انزال زود رس به شدت رنج میبرم بطوریه در حال معاشقه با همسرم هستم به انزال میرسم چیکار کنم انزالم همش کمتر سی ثانیه هم نمیشه
پاسـخ : با د رود.برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود. یکی از این روشها تکنیک start-stop است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کنید و این کار را چند بار تکرار کنید .به مرور این کار باعث افزایش کنترل بر انزال خواهد شد.روش دیگر تکنیک squizing است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کرده و به مدت یک دقیقه سر آلت را بین دو انگشت شست و اشاره بفشارید و دوباره کار را شروع کنید.برای گاهی بیشتر از جزئیات این روشها و دانستن سایر روشهای غیر دارویی ،با همکاران روانپزشک مراجعه فرمایید. درمان دارویی این عارضه (که در حیطه کار من است) با دارو های خوراکی یا موضعی امکان پذیر است . چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.
انزال


سـوال : سلام خدمت اقاي دكتر من پسري هستم ٢٣ساله و مشكل جمع شدن پوست بيضه دارم نميدونم چكار كنم انقدر پوست بيضم كوچك ميشود كه به اندازه٢ سانت ميرسد،ودر هنگام نعوظ كامل هم به ١١سانت نميدانم چكار كنم ايا درماني براي جلوگيري از جمع شدن پوست بيضه هست يا راهي؟؟ممنون ميشم اگه مرا ياري كنيد با تشكر فراوان
پاسـخ : -با سلام. به نظر نمی رسد مشکل مهمی داشته باشید.نگران نباشید. با این حال بهتر است توسط متخصص ارولوژی معاینه شوید.
پوست بیضه نعوظ


سـوال : سوال : با سلام ، حدود 47 سال دارم به علت مصرف چندین سال قرص های کاهش دهنده فشار خون و قرص های ضد اضطراب برای درمان میگرن ، تمایات جنسی ام کاهش پیدا کرد برای درمان پزشک یوهیمبین تجویز کرد ولی با مصرف آن و دیگر ترکیبات دارویی گیاهی مشابه بشدت دچار سردرد ، گر گرفتگی و بی خوابی و هشیاری حتی 24 ساعت و افزایش شدید ادرار با تعداد دفعات زیاد میگردم . آیا راهی برای کمک وجود دارد. با تشکر
پاسـخ : با سلام.اگر منظورتان افزایش میل جنسی است با دارو فقط کمی ممکن است بهبود یابد و تمام داروهایی که برای این کار استفاده می شوند مشتقات جینسینگ هستند.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند و گاهی کم شدن هورمونها علت آن هستند.ولی اگر منظورتان افزایش نعوظ است ،علاوه بر علل روحی و روانی می تواند به علت بالا بودن فشار خون یا چربی خون یا بیماری قند و کم کاری تیرویید و مصرف برخی داروها باشد.کم بودن نعوظ با دارو تا حد زیادی قابل درمان است و سردسته این داروها ویاگرا(سیلدنافیل) است که اثرش حدود 1 ساعت بعد از مصرف شروع شده و 5 تا 6 ساعت دوام دارد و دیگری تادالافیل که اثرش 2 ساعت بعد شروع شده و حدو 36 ساعت دوام دارد.
فشار خون میگرن جنسی


سـوال : سلام، من به دليل اختلال در حركت اسپرم ٤ ماه پيش عمل واريكوسل دوطرفه انجام دادم، بعد ازمايش اسپرم مجدد هنوز حركت اسپرم ها با حداقل فاصله زيادي دارد. به طوري كه حركت كلاس a برابر با ٢/٥٪ است كه گويا حداقل بايد ١٦٪ باشد، ولي تهداد اسپرم ها خيلي باست. حدود ٤٠٠ ميليون. از طرفي بعد از ٤ ماه درد خفيفي در بيضه راست ايجاد شده كه با لمس بيشتر ميشو. حال، از خدمت شما ٢ سوال دارم. ١- آيا زمان بيشتري براي بهبود حركت اسپرم ها لازم است؟ ٢- آيا دردي كه بعد از عمل ايجاد شده طبيعي است؟ ممنون ميشم اگه بنده رو از نگراني دربياوريد
پاسـخ : با درود 1-آثار مثبت عمل واریکوسل تا یک ونیم سال بعد از عمل ممکن است ظاهر شود.ضمن اینکه نباید فقط بر اساس یک آزمایش قضاوت کرد.ا 2- بله طبیعی است ضمنا دانستن اینکه مجرد هستید یا متاهل در نوع برخورد با مشکل شما تاثیر دارد.
واریکوسل درد بیضه


سـوال : با سلام خدمت آقای دکتر مرد مجردی 35 ساله هستم و 10 ساله از پروستاتیت مزمن رنج میبرم. همونطور که در جوابهاتون دیدم این بیماری ظاهرا درمان قطعی نداره و دلیلش هم بطور واضع مشخص نشده . بنده در حدی مشکل پیدا کردم که حتی بعد از خود ارضایی حبس ادرارم شدید میشه و سوزش میگیرم. راستش دلیل اصلی ازدواج نکردنم همین بیماریه چون واقعا نمیدونم تو روابط زناشویی چقدر تاثیر میزاره. اصلا نمیدونم این بیماری رو باید به طرف مقابلم بگم قبل ازدواج یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید حسابی سردر گم شدم ...
پاسـخ : با درود.این بیماری شایع است ولی خطرناک نیست و تاثیری بر روابط زناشویی ندارد.لازم هم نیست در مورد آن حساسیت به خرج دهید.
استمنا ازدواج


سـوال : باسلام آقای دکتر درهفته 22بارداری سونوگرافی آنومالی انجام دادم جنین پسره همه چی خوبه فقط درهردوکلیه mild fullness دیده شده یعنی چی؟بچم مشکل کلیه داره بعدهاخطرناکه؟چیکاربایدبکنم
پاسـخ : با د رود.فعلا جای نگرانی نیست.اکثر این اتساعها علت خطر ناکی ندارند و خود به خود برطرف می شوند ولی در برخی موارد به علت انسداد در مسیر ادراری(حالب یا مجرا) یا برگشت ادرار از مثانه به حالب هستند که برخی از اینها نیاز به درمان دارند.پس از تولد یک ماه اول نوزاد نیاز به یک سونوگرافی دارند و بر اساس آن تصمیم گیری می شود.فعلا نگران نباشید.معمولا علت مهمی در کار نیست.
سونوگرافی جنین کلیه


سـوال : باسلام ودرود بنده مردی 30 ساله هستم یکماهی است در انتهای ادرارم احساس درد خفیف در ناحیه وسط شرمگاهی احساس درد میکنم آزمایش ادرارم سالم و 30 عدد قرص سیپروفلوکساسین خوردم ولی بهبودی حاصل نشده است لطفا راهنمایی کنید
پاسـخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.
درد


مطالب و مقالات عمومیبیوگرافیخوشبختی در یک کلامسفرنامه تونسسوالات رایج بعد عمل جراحصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگربیوگرافیبرنامه هفتگی