قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : پسری ۲۰ساله هستم مشکل من اینه که بعد از دفع ادرار چند قطره آخرش میمونه و هنگام خم شدن یا نشستن میاد بیرون حالا باید چیکار کنم؟نماز هم میخوام بخونم شک دارم که لباسم تمیز باشه.خواهشا کمک کنید
پاسخ : با درود. خروج چند قطره ادرار پس از پایان ادرار کردن طبیعی است و مربوط به ادراری است که بعد از بسته شدن اسفنکتر خروجی مثانه ،در مجرا باقی مانده است(مانند شیر آبی که به یک شیلنگ متصل است و پس از بستن کامل شیر آب ،مقداری آب در شیلنگ باقی می ماند).حتی اگر پس از پایان ادرار مجرا را کاملا فشار داده و تخلیه کنید(که به آن استبراء گفته می شود) باز هم ممکن است چند دقیقه بعد از خروج از دستشویی و به ویژه در موقع خم شدن بدن، چند قطره ادرار خارج شود زیرا قسمتی از مجرا که در داخل لگن است در دسترس شما نیست تا آن را فشار داده و ادرار موجود در آن را تخلیه کنید.این حالت از نظر پزشکی طبیعی است و از نظر شرعی هم چنانچه پس از پایان ادرار استبرا کرده باشید و پس از آن ترشحاتی خارج شود حکم ادرار ندارد.  [ 1393-01-21 21:35:37 ]
سوال : سلام جناب اقای ر دکتر ممنون از راهنمایی های خوبتان؛میخواستم بدانم ایا بلوغ جنسی ربطی به استمنا دارد اخر من نمیدانم الان من چه داروهایی را برای افزایش قد مصرف کنم مانند قرص روی و... چند نشانه از خودم بگویم 17،18سالم است و با عرض پوزش فراوان هنگام استمنا چند قطره منی نه با شتاب کم خارج میشود ولی تا کنون محتلم نشده ام ایا به بلوغ جنسی رسیده ام. در ضمن شرمنده جواب سوال قبلیم را کامل دریافت نکرده ام سوالم این بود ایا استمنا باعث افزایش هورمون رشد میشود و در سنین رشد خوب است یا نه جدای از مسءله شرعی با تشکر فراوان.
پاسخ : با درود.استمنا تاثیری بر هورمونهای جنسی یا هورمون رشد نمی شود و تاثیر مثبت یا منفی بر قد ندارد.  [ 1393-01-21 21:34:32 ]
سوال : سلام . من واریکوسل دو طرفه داشتم و عمل کردم که بعدش دچار هیدروسل شدم که باز جراحی کردم و بعد از چند ماه پیش دکترم رفتم بهم گفت هیچ مشکلی ندارم. چند وقته اگه تحریک بشم و ارضا نشم و این روند تا دو سه روز ادامه پیدا کنه ، تو بیضه هام احساس درد میکنم بطوری که اگه خودارضایی کنم دردش تموم میشه. خواهش میکنم راهنماییم کنین که ایا بخاطر واریکوسل یا هیدروسل هست ؟یا مشکل دیگه دارم؟
پاسخ : با سلام. وجود این دردها طبیعی است.اگر تحریک جنسی رخ دهد ولی مایع منی تخلیه نشود ممکن است در اثر احتقان غدد مترشحه در سیستم تناسلی دردبیضه ها وکف لگن و ... رخ دهدو گاهی این درد بسیار شدید است.پس از ازدواج خوب می شوند.واریکوسل هم می تواند موجب درد خفیف بیضه شود وی درمورد شما به نظر نمی رسد به این علت باشد.  [ 1393-01-21 21:30:04 ]
سوال : سلام اقای دکتر اندازه 13 سی سی پروستات واسه یه پسر 22 ساله که مشکل تکرر ادرار و سوزش داره طبیعیه ضمن اینکه به دکتر مراجعه کردم واسم تامسولوسین و باکلوفن و سیپروفلوکساسین نوشه و ایم مشکل با این دارو ها حل شدنی هست ؟
پاسخ : با درود.1- بله.این اندازه پروستات برای سن شما طبیعی است. 2- ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.البته اندازه پروستات در این بیماری می تواند طبیعی باشد.درمان شامل همین داروهایی است که برای شما تجویز نموده اند..این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است. و اگرچه به خوبی به درمان پاسخ نمی دهد ولی خطرناک هم نیست و گاهی خود به خود بهبود می یابد.  [ 1393-01-15 11:07:23 ]
سوال : سلام آقاي دكتر ... ببخشيد من پسري 28 ساله هستم . با كمترين تحريك جنسي و حتي صحبتهاي عاشقانه با نامزدم و نگاه كردن به عكس يا كوچكترين چيز تحريك آميز ممكن آلت تناسليم كاملا سفت شده و ترشحات چسبناك ازش خارج ميشه بطوري كه خيلي برام سخت شده و دردسر ساز . وضوم زود باطل ميشه و نميتونم راحت وضو بگيرم . خيلي سخته . بايد چكار كنم؟؟ البته من سالهاس خود ارضايي هم ميكنم . تاثير داره ؟؟ توروخدا خيلي اذيت ميشم . ممنونم
پاسخ : با درود.سفت شدن آلت و خروج ترشحات شفاف چسبنده با تحریکهای جنسی بینایی و شنوایی و لمسی کاملا طبیعی است.خروج این ترشحات کاملا طبیعی است و اگر نباشد غیر طبیعی است. این ترشحات غدد مجرایی هستند که در اثر تحریک جنسی ترشح می شوند و نقش لوبریکانت دارند.این ترشحات نجس نیستند و نیازی به دارو و درمان هم ندارند.ارتباطی هم با خودارضایی ندارند.در کل شما طبیعی هستید و نیاز به درمان یا دارو ندارید.  [ 1393-01-15 11:02:22 ]
سوال : دکتر سلام . یه مقاله میخوام درست کنم ولی یه قسمتو گیر کردم.....سوال اینه به عنوان مثال در افراد 2 بیضه صد واحد هورمون ساخته میشه و همچنین در افراد تک بیضه هفتاد واحد هورمون میسازه....میخواستم بدونم مکانیسم بدن اینطوریه که به بیست واحد هورمون نیاز داره و بقیه هورمون جنسی را دفع میکنه ویا اینکه اگر هورمون باشه مصرف میکنه؟؟؟و سوال دومم به چه علتی میگن افراد یک و دو بیضه فرقی ندارند ولی در عین حال میگن میزان اسپرم و هورمون جنسی کلی بدن کاهش می یابد
پاسخ : با درود.میزان هورمونهای جنسی در افراد یک و دو بیضه ای مساوی است و اینکه دو بیضه ای ها 100 واحد هورمون می سازند و تک بیضه ایها 70 داحد،اصلا درست نیست.  [ 1393-01-15 10:57:49 ]
سوال : بنده20 سال سن دارم و مذکر، از سن بلوغ به بعد تا دو سه سال به طور میانگین هر هفته یک بار در خواب انزال می شدم، اهل عمل ناپسند استمنا هم نبودم،بعد از آن تا به حال فاصله انزالها مرتب افزایش داشته تا الان که چندماهه انزال نشدم!رنگ منی قهوه ای و قرمزه و انگار درونش خون هست ومقدارمنی هم خیلی کم شده بود،آزمایش های اسپرم و دو نوع سونوگرافی مثانه و کلیه رو هم انجام دادم و همه چیز طبیعی بوده! دکتر چندتا دارو داد ولی موثر نبود، چه داروهایی برای زودتر انزال شدن باید مصرف کرد و همچنین برای رفع رنگ غیرطبیعی منی؟درضمن داروها عوارض هم دارن یا نه؟ میشه بدون نسخه تهیه کرد؟
پاسخ : با درود.شما طبیعی هستید و نیاز به دارو ندارید.  [ 1393-01-15 10:37:32 ]
سوال : با سلام خواهشمند است چند مارک معتبر ایرانی و خارجی برام کاندوم معرفی فرمایید
پاسخ : با درود.در میان کاندومهای خارجی codex و Good Life از بقیه معتبرتر هستند.  [ 1393-01-15 10:35:34 ]
سوال : پسر21 ساله به علت وسواس اجباری به روانپزشک مراجعه کردم طبق تجویز روزی 2عدد قرص فلوکسامین100 و 2عدد هالوپریدول0.5 مصرف کردم متوجه شدم میل جنسی من بسیار کم شده اما برخلاف گذشته دیر انزال شده بودم/الان بعد از5 ماه مصرف قرصها را قطع کرده ام (میدانم کار اشتباهی کردم ونباید خودسرانه مصرف قرص ها را قطع میکردم)/اما میل جنسی من برنگشته و بسیار بسیار کم است نعوظ میکنم اما اصلا لذتی نمیبرم 1 بسیار نگرانم ایا این عوارض دایمی هستند ومن دیگر به میل جنسی قدیم خود بر نمیگردم ؟2ایا این عوارض یعنی کاهش میل جنسی فقط در زمان مصرف روی میدهد یا اینکه بعد از قطع دارو هم این عوارض در بدن میماند و از بین نمیرود؟
پاسخ : با درود.این عوارض دائمی نیستند.فلووکسامین می تواند باعث به تاخیر انداختن انزال شود ولی با قطع دارو پس از چند هفته به حالت طبیعی برمی گردید.  [ 1393-01-15 10:33:23 ]
سوال : با سلام پسری 23 ساله هستم،تاکنون رابطه ی جنسی و دخول نداشته ام، اما نامزدم تاکنون آلتم را در دست گرفته است،به محض لمس آلت،حدود 30 ثانیه یا کمتر بعد از تماس مایع منی از بدنم خارج می شود و ارضا می شوم. آیا این نشانه ی زود انزالیست؟ برای درمان باید چکار کنم؟ سپاس از جوابتان
پاسخ : با درود.تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.ضمنا نباید خروج ترشحات شفاف طبیعی (که مربوط به غدد مجرا هستند و با شروع تحریک جنسی ترشح می شوند) را با انزال(خروج مایع منی که با احساس ارگاسم همراه است) اشتباه گرفت.  [ 1393-01-15 10:31:15 ]
سوال : سلام سوال با کد پیگیری77104045 پرسیدم در پاسخ به این سوالم ک آیا من در اینده به طور کاملا طبیعی بچه دار میشوم یا نه فرمودید ب احتمال زیاد بله....اکنون سوال بنده از شما این است که احتمال کم مربوط ب بچه دار نشدن بنده به خاطر چیست؟
پاسخ : با درود .به این علت است که حتی افراد طبیعی که آزمایش اسپرم کاملا طبیعی نیز دارند ممکن است به عللی که در آزمایشهای معمول قابل کشف نیستند ،ناباروری داشته باشند.وگرنه شما طبیعی هستید و جای نگرانی نیست.  [ 1393-01-15 10:28:35 ]
سوال : سلام اقای دکتر من دچار انزال زود رس هستم و به تازگی نامزد کردم و این باعث استرس و دوری شده.انزال زود رس به گونه ای است که به 40ثانیه نمیرسه در ضمن در دوران مجردی خود ارضایعی هم داشته ام.چه دارویی مصرف کنم که به سرعت جواب بدهد.در ضمن سیستم بدن من در مقابل دارو به شدت قوی هست .ممنون
پاسخ : با درود.برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود. یکی از این روشها تکنیک start-stop است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کنید و این کار را چند بار تکرار کنید .به مرور این کار باعث افزایش کنترل بر انزال خواهد شد.روش دیگر تکنیک squizing است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کرده و به مدت یک دقیقه سر آلت را بین دو انگشت شست و اشاره بفشارید و دوباره کار را شروع کنید.برای گاهی بیشتر از جزئیات این روشها و دانستن سایر روشهای غیر دارویی ،با همکاران روانپزشک مراجعه فرمایید. درمان دارویی این عارضه با دارو های خوراکی یا موضعی امکان پذیر است . چون داروهایی که برای انزال زودرس استفاده می شوند با برخی داروها تداخل جدی دارند و در برخی شرایط منع مصرف دارند وباید بر حسب مورد انتخاب شوند، به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید. تجویز دارو از راه دور منطقی نیست و از لحاظ قانونی هم غیر مجاز است.  [ 1393-01-15 10:25:30 ]
سوال : با سلام بنده جوانی 22 ساله هستم چند سالی میشه که خود راضایی میکردم الان فک میکنم بخاطر خود ارضایی هام ،که تا این اواخر ادامه داشت ،موهای سرم خیلی میریزه و کم شده و روز به روز کمتر میشه لطفا کمکم کنید اگه اینجور بره فک کنم سال بعد کچل هستم لطفا تورو خدا کمکم کنید میشه با دارو و قرص اینا درمان کرد ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدین باسپاس
پاسخ : با درود.خودارضایی ارتباطی با ریزش موندارد.در مورد ریزش مو و درمان آن با متخصص پوست مشورت فرمایید.  [ 1393-01-15 10:21:37 ]
سوال : با سلام مدتی است خودارضایی می کنم .. اخرین بار هنگام انرال ناگهان خون شدیدی به التم منتقل شد و در این حین رگ بالای آلتم نزدیک به حشفه دچار درد شد اما انزال داشتم ..البته هنگام انزال نعوظ 100 درصدی نداشتم.. ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید که دلیل درد چیست با تشکر
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-15 10:15:54 ]
سوال : سلام. من برای مدت طولانی 10 سال عمل اسمنا انجام می دادم الان در سن 29 سالی می خواهم ازدواج کنم ولی از عواقب کاری که انجام دادم و تاثیر آن بر ازدواج و بچه دار شدنم می ترسم. آیا این عمل من تاثیری بر بچه دار شدنم و ازواج من می گذارد؟
پاسخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. موجن ناباروری نمی شوند و می توانید با خیال راحت ازدواج کنید.  [ 1393-01-15 10:14:52 ]
سوال : سلام اقاى دكتر من براى زود انزالى از قرص ترامادول استفاده ميكنم همراه با سيلدنافيل هفته اى هم يك بار استفاده بيشتر نميكنم خواستم بدونم برام مشكلى پيش مياد يا نه البته تا الان هيچ مشكلى برام پيش نيومده نظرتون چيه
پاسخ : با درود.ترامادول از دسته داروهای مخدر است و اثرات اعتیاد آور خفیفی دارد و نباید برای طولانی مدت استفاده شود.  [ 1393-01-15 10:13:27 ]
سوال : سلام دکتر.بنده جوانی 20 ساله هستم که با مشکل اندازه الت مواجه شده ام که اندازه ی ان 10 سانت است به نظرتون این اندازه کوچیک نیست فکر میکنم باید اندازه بین 12تا 14سانت باشه.میخواستم ببینم داروی خوردنی یا تزریقاتیی هست که من استفاده بکنم.لطفا اگر هست اسم اون دارو را بهم بگید.با تشکر
پاسخ : باسلام.این سوال مکررا در همین قسمت پاسخ داده شده است. می توانید با وارد کردن کلمه مورد نظر در قسمت جستجو در بین پاسخها ،پاسخ خود را بیابید.برای افزودن طول آلت فقط جراحی نتایج پایدار و قطعی دارد ولی جراحی فقط برای موارد بسیار بسیار اندکی(مثلا برخی سندرمهای مادرزادی که با میکروپنیس همراهند)واقعا لازم است و در افراد طبیعی نباید انجام شود.داروهای موضعی و خوراکی یا وسایلی که برای این کار تبلیغ می شوند از لحاظ علمی پایه ای ندارند و نتیجه ای هم ندارند . به تازگی در مورد وسایل کشنده مثل لارجر باکس و ... که با کشش مکانیکی باعث افزایش طول آلت میگردند مطالعاتی انجام شده و افزایش طول آلت در برخی از آنها تایید شده است اما درمورد عوارض کوتاه مدت و درازمدت این وسایل واین که آیا بتوان به عنوان یک روش مطمئن و بی عارضه آن را به متقاضیان معرفی کرد نیاز به مطالعات بیشتر وجود دارد.ولی در رفرنسهای معتبر ارولوژی هیچ جایگاهی برای این وسایل وجود ندارد و آثار دراز مدت آنها تایید نشده است.اگر در مورد اندازۀ آلت خود نگران هستید برای معاینه به متخصص ارولوژی (جراح کلیه و مجاری ادراری وتناسلی) مراجعه فرمایید. طول آلتی که شما محاسبه می کنید ممکن است اشتباه باشد و باید توسط متخصص ارولوژی محاسبه شود.(ملاک طول آلت از ریشه آن یعنی جایی است که به استخوان لگن متصل می شود نه فقط قسمت بیرونی آن). در بسیاری از موارد به علت چاقی ، قسمت عمده طول آلت در چربی ناحیه ریشۀ آلت پنهان می شود و طول آلت بسیار کمتر از آنچه که هست به نظر می آید در حای که طول آن طبیعی است.  [ 1393-01-15 10:11:51 ]
سوال : با سلام مجدد ضمن تشکر از پاسخگویی به سوال با کد پیگیری 1160607 من می خواستم الان وگادول را از داروخانه تهیه کنم. چند سئوال داشتم: 1) ظاهرا دو نوع وگادول در بازار داریم. کدام را تهیه کنم و چه مشخصات ظاهری داره. ضمنا چند درصدیش را تهیه کنم. من مشکل نعوظ ندارم و صرفا بابت تاخیر در انزال می خواهم تهیه کنم. 2)چند دقیقه قبل از نزدیکی بخورم و چقدر انزال به تاخیر می افته؟ 3) مصرف چند قرص در هفته یا ماه باعث اعتیاد نمیشه. ممنون
پاسخ : با درود.1-اگر اختلال نعوظ ندارید از وگادول استفاده نکنید و از داروهایی استفاده کنید که فقط انزال را به تاخیر می اندازند.2- اگر از وگادول استفاده می کنید فقط 4 ساعت قبل از نزدیکی یک عدد استفاده کنید. 3- کلا نباید طولانی استفاده شود.ضمنا وگادول مورد تایید FDA(سازمان غذا و داروی امریکا) نیست و استفاده از آن در منابع معتبر ارولوژی توصیه نشده است.  [ 1393-01-15 10:10:57 ]
سوال : با درود. من در هفته ٣۵ بارداری هستم. و حدودا یه ماهی هست که متوجه شدیم جنینمون دچار هیدرونفروز متوسط در کلیه سمت چپ با طول قدامی لگنچه ١٢mm و حالب سمت چپ ۴mm دچار ورم شده. چندتا سوال داشتم؛ از اونجایی که باید تا تولد منتظر بمونیم و بعد اقدامات لازم رو انجام بدیم، آیا تو این مدت باقیمونده ممکنه اوضاش وخیم تر بشه. لازمه که زودتر سزارین بشم و اینکه اگه بخوام صبرکنم برا زایمان طبیعی عملکرد کلیه سمت چپ جنینم مشکلی ایجاد میشه توی فرایند زایمان طبیعی؟ سوال دیگم اینه که برای ختنه کردنش کی باید اقدام کنم با وجود این مشکلی که وجود داره؟ ممنونم
پاسخ : با درود.1- نیازی نیست زودتر از موعد برای زایمان اقدام فرمایید.در زمان مقرر سزارین یا زایمان طبیعی باید انجام شده و بررسی نوزاد پس از تولد ادامه می یابد.2- زمان ختنه ارتباطی با هیدرونفروز ایشان ندارد.ولی چون ختنه کردن ریسک عفونتهای ادراری در کودک را کم می کند،اگر زودتر(مثلا تا قبل 4 ماهگی) انجام شود بهتر است.  [ 1393-01-15 10:05:51 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید.اقای دکتر پسری 24 سااله هستم پس از بلوغم در سن13 سالگی به شدت خود ارضایی داشتم تا 18سالگی پس از اون دیگه کاملا ترک کردم دیگه از اون موقع هیچ وقت انجام ندادم حالا از اون موقع وقتی اوی خواب جنب میشم به شدت احساس دردو سوزش میکنم ؟راه درمانم چیه ؟میتونم ازدواج کنم ؟ با تشکر
پاسخ : با درود.مشکلی ندارید و می توانید ازدواج کنید.  [ 1393-01-15 10:00:04 ]
سوال : سلام، من 28سالمه ، و مجرد 1- شهوت من خیلی زیاده میخواستم اگه داروی هست که میل جنسیم رو پایین بیاره معرفی کنی البته با طرز استفاده صحیح از دارو 2-من زود انزال هستم میخواستم راهی جلو پایم بگذاری.💙💙💙با تشکر
پاسخ : با درود.1- داروهایی هستند که می توانند میل جنسی را بسیار کم کنند اما استفاده دائمی از آنها مضر است و فقط به طور موقت و در موارد بسیار خاص(مثلا در دوره آموزشی سربازی برای جلوگیری از جنب شدن مکرر در خواب) می توان آنها را تجویز کرد.2- برای درمان انزال زودرس یک سری اقدامات عملی توصیه می شود که در حیطه کار متخصصین روانپزشکی است و یک سری اقدامات دارویی انجام می شود که توسط ارولوژیست انجام می شود. یکی از این روشها تکنیک start-stop است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کنید و این کار را چند بار تکرار کنید .به مرور این کار باعث افزایش کنترل بر انزال خواهد شد.روش دیگر تکنیک squizing است یعنی دخول را شروع کرده و بلافاصله قبل از وقوع انزال آن را متوقف کرده و به مدت یک دقیقه سر آلت را بین دو انگشت شست و اشاره بفشارید و دوباره کار را شروع کنید.برای گاهی بیشتر از جزئیات این روشها و دانستن سایر روشهای غیر دارویی ،با همکاران روانپزشک مراجعه فرمایید. درمان دارویی این عارضه با دارو های خوراکی یا موضعی امکان پذیر است.البته تا زمانی که ازدواج نکرده اید نیازی به دارو برای انزال زودرس ندارید.اگر ازدواج کردید و 6 ماه از تماس جنسی مرتب شما گذشت و هنوز زمان دخول تا انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1393-01-15 09:58:54 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید: با توجه به انجام عمل واریکوسل دو بیضه بعد از سه سال اما همچنان در بیضه سمت چپ درد احسلس میشود و گاهی اوقات محدود اطراف بیضه را هم میگیرد که باید پاها را بالا بگیرم یک نیم ساعت که خوب شود. با تشکر فراوان
پاسخ : با درود.وجود درد مبهم بیضه تا سالها بعد از عمل واریکوسل طبیعی است و نیاز به اقدامی ندارد.  [ 1393-01-15 09:54:58 ]
سوال : با سلام و احترام آقای دکتر برادر بنده به ویروس هپاتیت B آلوده هست به خاطر اعتیادی که داره نمی دونم که ایدز دارد یا خیر اشان دیروز به حمام رفت بنده حدود یک ساعت بعد ازایشان رفتم حمام و اومدم با شامپو شیرها ی حمام را اول بشویم که دستم با فلز شیر خراش برداشت و خون آمد می خواستم بدانم ایا احتمال آلوده شدن من به ویروس هپاتیت B و یا ویروس ایدز هست؟آیا ویروس های فوق با ریکا و یا تاید از بین می روند؟ با تشکر
پاسخ : با درود.این موضوع در حیطۀ تخصص من یعنی کلیه و مجاری ادراری نیست.برای اطلاعات بیشتر با متخصص بیماریهای عفونی مشورت فرمایید.ولی با این اوصافی که فرموده اید،جای نگرانی نیست.  [ 1393-01-15 00:56:46 ]
سوال : با سلام و تبریک سال نو. من 27 سالمه، مجرد. چند تا سوال دارم. 1- از زمانی که به بلوغ رسیدم هر شب با افکاری که میاد سراغم (سکسی) تحریک شده خوابم میبره و میخوام بدونم آیا این مورد باعث فشار به پروستات میشه و ضرری داره کلا؟ 2- من از زمان بلوغ هر وقت تحریک میشم یا تحت فشار نیاز جنسی قرار میگیرم خود ارضایی می کنم و الان 4-5 سالی هست که منی هنگام خروج هیچگونه پرشی نداره..آیا این مورد نشان دهنده مشکلی است؟ چطور پرش منی رو به حالت نرمال برگردونم. توضیح : بین 16 تا 19 سالگیم چون فکر میکردم خودارضایی ضرر داره شدیدا تحریک میشدم و به هر طریقی جلوی خودارضایی رو میگرفتم. با تشکر از شما.
پاسخ : با درود.1- موجب ضرری برای پروستات نمی شود. 2- پرش مایع منی اهمیتی در باروری و ... ندارد و نیاز به اقدامی هم ندارد ومشکلی نیست.  [ 1393-01-15 00:55:18 ]
سوال : سلام و عرض خسته نباشيد . جناب دكتر من دارم سكته ميكنم . پسري 24 ساله هستم . امروز صبح در خواب به انزال رسيدم كامله عادي و مثل هميشه ولي ديدم مايع مني رنگش حالته قهوه اي داشت !!!!!!!! سكته كردم . 6 روزه استمنا كردم و هر روز 6 تا خرما ميخورم . واقعا نگرانم . شما رو بخدا بگيد مشكل چي بوده !!! هيچوقت اينطوري نشده بود. سپاسگزارم ازتون .
پاسخ : با درود.ربطی با خرما ندارد.تغییر رنگ مختصر منی می تواند طبیعی باشد ولی اگر لخته های خون دیده شود یا قهوه ای پررنگ (در اثر خونریزی در منی) باشد،وجود خون در منی می تواند به علت عفونت پروستات یا کیسه های سمینال وزیکل یا التهاب غیر اختصاصی این مناطق باشد و البته از علل نادر آن (در سنین بالا) سرطان پروستات هم هست که در مورد شما صدق نمی کند.، مصرف یک دوره آنتی بیوتیک و داروی ضد التهاب توصیه می شود و جای نگرانی نیست.  [ 1393-01-15 00:53:32 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences