قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:32240906-031
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام پسري هستم 24 ساله دو سال ازدواج كردم در دوران نامزدي كه يك سال و نيم به طول انجاميد مشكل زود انزالي داشتم به طوري كه از كاندوم تاخيري استفاده ميكردم از بس كه مواد تاخيري اش قوي بود به مشكل بر مي خوردم طوري كه آلتم از حالت نعوظ خارج ميشدمشكل مهم تري كه دارم اينه كه پس از دوران نامزدي كه من و همسرم مستقل شديم كه حدود 6 ماه ميگذرد در حدود 4 ماه همسرم ميترسيد از درد سكس (دخول) سكس كامل نداشتيم پس از گذشت مدتي حالا كه او مي خواهد من نمي توانم ميل جنسي ام كم شده و آ لتم به نعوظ كامل نمي رسه و مثل قبل نيست موجب نگراني من و همسرم شده راهنمايي كنيدايا دارويي براي افزايش ميل جنسي وجود ارد
پاسخ : با سلام.اگر مشکلتان کم بودن میل جنسی است با دارو فقط کمی ممکن است بهبود یابد و تمام داروهایی که برای این کار استفاده می شوند مشتقات جینسینگ هستند.کاهش میل جنسی بیشتر در اثر علل روحی و روانی(استرس و مشکلات بین فردی با شریک جنسی یا جذاب نبودن شریک جنسی برای فرد و ...) است.البته هورمونها نیز در آن دخیلند و گاهی کم شدن هورمونها علت آن هستند.ولی در مورد شما با اینشرح حال بیشتر به نظر می رسد به علت مشکلات روحی و روانی باشد و یک روانپزشک به شما کمک بیشتری خواهد کرد.  [ 1392-02-08 07:25:58 ]
سوال : سلام.اسم آمپولیو میخواستم که باعث افزایش درجه واریکوسل می شود.واسه معافیت می خواستم
پاسخ : با درود.چنین آمپولی وجود ندارد.  [ 1392-02-08 07:20:57 ]
سوال : سلام آقای دکتر من تا حالا 4تا سوال پرسیدم نزدیک 1ماه میشه ولی جوابی به دستم نرسیده آیا سوالام به دستتون نمیرسه؟
پاسخ : با درود.به علت مشغله کاری فراوان در روزهای کاری هفته زمان و توانی برای پاسخگویی ندارم و فقط در روزهای تعطیل می توانم سوالها را پاسخ دهم.به همین دلیل حدود 10 تا 15روز در پاسخگویی تاخیر دارم که از این بابت عذرخواهی می کنم.فکر می کنم جواب شما را داده باشم.جوابها بر حسب تاریخ سوالها( از قدیم به جدید) پاسخ داده می شوند.اگر پاسخ خود را نگرفته اید سوالتان را دوباره ارسال فرمایید.  [ 1392-02-06 13:07:46 ]
سوال : سلام آقای دکتر علت ایجاد کیست پروستات در سنین جوانی چیست ؟ و حجم پروستات 19 سی سی برای 26 سال مناسب است ؟من رو از نگرانی در بیارین بعدا بد نمیشه کیست ؟
پاسخ : با درود.علت خاصی ندارد و ضرری هم ندارد.این کیستها در درصدی از افراد طبیعی وجود دارد و نیاز به اقدامی ندارد.حجم پروستات طبیعی 20 تا 25 سی سی است و شما طبیعی هستید.  [ 1392-02-06 13:05:17 ]
سوال : با سلام پسری 21 ساله هستم که بیضه راستم کاملا طبیعی اما بیضه پچم اطلا رشد نکرده است میخواستم ببینم آیا تو بچه دار شدنمون مشکلی پیش می آد؟ لطفا رک جوابمو بدین آخه شنیدم اگه بیضه چپ عمل نکنه طرف بچه دار نمیشه . آیا اینکه حتما باید این بیضه چپمو که رشد نکرده رو در بیارم با عمل یا نه تو این سن؟ آلتمم هم رشد چندانی نداشته و حدود 14 س م می باشد لطفا جوابمو زود بدین
پاسخ : با درود. وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است.عملکرد بیضه چپ و راست باهم فرقی ندارد و اگر یکی از آنها سالم باشد کافی است.بیضه چپ که رشد نکرده اگر در کیسه بیضه باشد لزومی به خارج کردن آن نیست ولی اگر بالا(در شکم ) باشد باید پایین آورده شود یا خارج شود.اندازه آلت شما طبیعی است.  [ 1392-02-06 13:03:29 ]
سوال : سلام اقای دکتر میخواستم بدانم بعد انزال چه چیزی میتوان مصرف کرد که مقدار منی خارج شده زودتر ساخته شود ؟
پاسخ : با سلام.دارو یا غذایی برای این منظور وجود ندارد ونیازی نیز به این کار نیست.  [ 1392-02-06 12:59:56 ]
سوال : باسلام وخسته خدمت دکترگرامی من بدری52ساله دارم که مشکل استرس وبی خوابی واضطراب رنج میبرم ودرمواقع تنهایی احساس ترس میکند لزاازشماخاهشمندم مرا راهنمایی کنید تااین مشکل حل شود ممنون
پاسخ : با سلام. این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصص روانپزشک مشورت فرمایید.  [ 1392-02-06 12:56:35 ]
سوال : با سلام دکتر خواهش میکنم پاسخ من رو بدید من پسری22ساله هستم 8سال است که دچار مشکل خود ارضایی هستم البته همیشه نوسانی بوده و مدتی مرتکب میشدم ومدتی هم مشکلی نداشتم اما دو سه سالیست شدید شده(هفته ای 3 بار) و تصمیم به ترک ان گرفتم اما میترسم این مشکل باعث اقیم شدن من شده باشه در ضمن بعد از هر بار تخلیه ادرار احساس می کنم کمی ادرار در مجرای من باقی مانده و باید انرا تخلیه کنم سنوگرافی هم رفته ام ومشکلی نداشتم لطفا شفاف بفرمایید که این نشان دهنده اینست که من اقیم هستم یا نه و این مشکل ناشی از چیست ؟
پاسخ : با درود.باعث عقیمی نمی شود و این مواردی هم که ذکر کرده اید دلیل بر عقیمی نیست.البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.  [ 1392-02-06 12:55:25 ]
سوال : سلام اقای قراعتی من پسر 21 ساله هستم که بدنسازی انجام میدهم میخواستمبدانم تمرین بعد از انزال اشکالی ندارد و اگر دارد چند روز استراحت کنم ؟
پاسخ : با درود.خیر.اشکالی ندارد.  [ 1392-02-06 12:53:15 ]
سوال : باسلام من 32 سالمه وآخرین بار پس ا نزدیکی باهمسرم متوجه شدم رنگ اسپرمم به قهوه ای تغییر کرده میخواستم دلایل تغییر رنگ منی روذکر کرده واینکه جای نگرانی هست یاخیر .ممنونم
پاسخ : با سلام.اگر قهوه ای رنگ است مشکل خاصی وجود ندارد اما اگر قرمز(خونی) یا حاوی لخته خون باشد بررسی بیشتر لازم است هرچند در این موارد نیز در سن شما معمولا مشکل مهمی در کار نیست.  [ 1392-02-06 12:51:30 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد ... من 3 ماه پيش سيمن انجام داده ام ميزان MSC=0وfsc=0 و smi=0 بوده است اما بعد از سه ماه و با مصرف ويتامين e و كلوموفين ميزان به MSC=0.1وfsc=0.2 و smi=0 رسيده است ايا اميدي به بازگشت هست ؟ در ضمن 15 ماه پيش صاحب فرزند شده ايم و از 13 ماه پيش به مدت 10 ماه مرتب ماري جوانا استفاده نموده ام آيا صفر بودن ميزان اسپرم ارتباطي با اين مصرف داشته است ؟ نتيجه سونو With Lower normal size (RT 36 mm LT 34 mm )and normal Paranchymal echo patern without mass in scrotum are seen . there is no evidence varicocle or inguinal hernia in both sides . چه كار بايد انجام دهم ...
پاسخ : با درود.موارد بالا مطرح کننده میزان حرکت اسپرمها هستند نه تعداد آنها.برای قضاوت درست باید تعداد،حرکت و شکل اسپرمها را دانست و ارسال آزمایش کامل لازم است.اگر 15 ماه قبل بچه دار شده اید نباید مشکل جدی داشته باشید.البته مصرف ماری جوانا و سیگار باعث کاهش تعداد و حرکت اسپرمها ممکن است بشود ولی با قطع مصرف آنها این عوارض بهبود می یابند.  [ 1392-02-06 12:48:52 ]
سوال : آقای دکتر سلام. سوالی روز قبل مطرح کردم که کامل نبود حال کاملتر بیان میکنم تقاضای جواب دارم. 43 سال سن دارم در سونوگرافی ابعاد پروستات 41*30*42 میلی متر با اکوی هموژن و با وزن 29 گرم دارم. آزمایش psa=0.6 می باشد باکتری در ادرار هم مشاهده نشد تنها علائمی که دارم کمی سوزش در ادرار است که با استرس هم بیشتر می شود لذا تقاضا دارم بفرمایید آیا مشکل خاص پروستات دارم و آیا ابعاد پروستات بیش از حد غیرطبیعی است؟ خیلی نگران هستم. با تشکر از عنایت شم
پاسخ : با سلام.همه مردها از 40 سالگی دچار درجاتی از بزرگی پروستات می شوند و بزرگ شدن پروستات به خودی خود مهم نیست.بلکه علائم آن مهم است. اگر علائمی نداشته باشید،هرچقدر هم که پروستات بزرگ باشد اهمیتی ندارد و دارو یا عمل نیاز ندارد.البته چک کردن آزمایش PSA برای برسی سرطان پروستات از 40 سالگی به بعد در افرادی که سابقه سرطان پروستات در فامیل درجه یک خود دارند و از 50 سالگی به بعد در همه مردان لازم است.سایز پروستات شما اگرچه مختصری بزرگتر از طبیعی است ولی باتوجه به سن شما می تواند طبیعی محسوب شود و علامت شما نیز می تواند مربوط به التهاب پروستات باشد که با بزرگی پروستات متفاوت است.در هر صورت جای نگرانی نیست.  [ 1392-02-06 08:56:31 ]
سوال : باسلام وارادت-من 53سال سن دارم هنگام دخول هروقت آلتم داخل واژن رفت وآمدكندوانزال صورت گيرد اصلااحساس لذت نمي كنم وبدنم هم سست نمي شودولي اگرنوك آلتم رافقط به لبه واژن بمالم وآلتم داخل نباشداحساس لذت مي كنم وبدنم هم سست مي شودعلت چيست ودرمان آن چگونه است ضمناداروي افزايش فشارمني هم مصرف كرده ام فايده اي نداشته است لطفاراهنمايي بفرماييدمتشكروممنون مي شوم
پاسخ : با درود.علت خاصی ندارد و دارویی هم ندارد.  [ 1392-02-06 08:53:25 ]
سوال : باسلام آقای دکتر من پسری23 ساله ام که قبلا خودارضایی میکردم و مدت زیادی است این عمل زشت را کنار گذاشتم آیا پس مدتی اثرات مخرب آن روی بدن از بین میره؟و بدنم به حالت اولیه برمیگرده؟آیا داروی خاصی هم تجویز میشه؟ممنون
پاسخ : با سلام.اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند ارتباطی با آن ندارند. البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.نیاز به دارو یا اقدام خاصی ندارید.  [ 1392-02-06 08:51:44 ]
سوال : با سلام. 43 سال سن دارم در سونوگرافی پروستات با ابعاد 42*30*41 میلی متر و با وزنی حدود 29 گرم مشاهده شده و ضمنا در سونو بعد از تخلیه ادرا رزیدو نداشت (کمتر از 10 سی سی). آقای دکتر خواستم سوال کنم مشکل حاد دارم خیلی استرس دارم
پاسخ : با سلام.همه مردها از 40 سالگی دچار درجاتی از بزرگی پروستات می شوند و بزرگ شدن پروستات به خودی خود مهم نیست.بلکه علائم آن مهم است. اگر علائمی نداشته باشید،هرچقدر هم که پروستات بزرگ باشد اهمیتی ندارد و دارو یا عمل نیاز ندارد.البته چک کردن آزمایش PSA برای برسی سرطان پروستات از 40 سالگی به بعد در افرادی که سابقه سرطان پروستات در فامیل درجه یک خود دارند و از 50 سالگی به بعد در همه مردان لازم است  [ 1392-02-06 08:50:44 ]
سوال : سلام- مطلبی در سایتتان خواندم در مورد بیضه نزول نکرده من هم در سن 9 سالگی به علت همین مشکل حراحی شدم ولی با توجه به اینکه اطلاعات درستی از عمل انجام شده نداشتم(سن 9 سالگی) چند سال پیش قبل از دوران سربازیم متوجه شدم که با وجود عمل مشکل "بیضه نزول نکرده" همچنان وجود دارد وقتی به حراح مراجعه کردم با یک معاینه گفتند مشکلی ندارد در حال حاضر 30 ساله هستم و با اینکه یک بار هم جراحی شدم چکار کنم -با تشکر
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-02-06 08:49:23 ]
سوال : سلام آقای دکتر. من هیپوسپادیاس و کوردی شدید در سر آلت دارم. بعد از عمل جراحی در کودکی برام یه سوراخ در زیر کلاهک آلت توسط دکتر جراح ایجاد شده. میخواهم برای معافیت پزشکی از سربازی اقدام کنم. در یکی از بندهای معافیت نوشته شده که ((تغییر مسیر ادراری با عمل جراحی)). حال به نظر شما تفسیر این جمله چیست؟ و آیا شامل حال من هم میشه؟ با تشکر
پاسخ : با درود.تغیید در مسیر ادراری شامل این مورد شما نمی شود اما خود هایپوسپادیاس اگر سوراخ آن در زیر آلت و کمی عقب تر از ناحیه سر آلت باشد معافیت دارد.  [ 1392-02-06 08:48:29 ]
سوال : با سلام 50 سال دارم چند سال پیش از قرصهای فیتاستراید برای رویش مو استفاده کردم که به عقیم شدنم منجر شد که بعد از عدم استفاده بتدریج قوای خود را باز یافتم ولی چندی است که متوجه کوچک شدن بیضه ها و زود ارضایی شدم ولازم به تذکر است عمل وازاکتومی درسال 75 هم انجام داده ام میزان منی هم بنسبت دارد کم میشود با تشکر پاینده باشید 21/1/92 جلالی
پاسخ : با درود.فیناستراید باعث کم شدن میل و توانایی جنسی می شود ولی باعث عقیمی یا انزال زودرس و کوچکی بیضه ها نمی شود.در هر صورت اگر مشکل زودانزالی دارید با مراجعه به متخصص ارولوؤی قابل درمان است.  [ 1392-02-06 08:46:17 ]
سوال : باسلام.یک ماه پیش بعدازنهار بارسنگینی را بلندکرده وحدود500متر بردم.ازآن موقع تابه حال به خصوص بعد ازغذاپایین سمت راست شکمم درد می کند.لطفا علت راتوضیح دهیدو
پاسخ : با سلام. بدون معاینه اظهار نظر دقیق در مورد مشکل شما امکان پذیر نیست .به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.ممکن است فتق رخ داده باشد.  [ 1392-02-06 08:43:50 ]
سوال : باسلام وخسته نباشىد ؛دكترجون اىا عمل نزول بيضه در هفت سالكى باعث عقيمى فرد ميشود؟ممنون باتشكر
پاسخ : با درود.بهترین زمان عمل بیضه نزول نکرده قبل از یک سالگی است چون بعد از آن ممکن است آسیب دائمی در بیضه ای که نزول نکرده رخ داده و اسپرم سازی در این بیضه برای همیشه مختل شود.البته اگر تا 7 سالگی عمل نشده و در این سن تشخیص داده شده بازهم باید عمل شده و در صورت امکان پایین آورده شود چون اگر در شکم باشد خطر بدخیمی بیضه و تشخیص داده نشدن آن بیشتر است.البته اگر بیضه مقابل سالم باشد مشکلی از نظر بچه دار شدن در آینده وجود نخواهد داشت.(تاریخ سوال 21 فروردین 92)  [ 1392-02-06 08:42:56 ]
سوال : با سلام من 35 سالمه حدود 2ماه پیش دچار خونریزی در هنگام ادرار همراه با سوزش و درد بودم در سونو چند کانون کلسیفیه مشاهده شده است , پزشک مربوطه قرص سیپروفلوگساسین 500 میلیگرمی هر 12 ساعت 1 عدد به مدت 30روز تجویز کرد .آیا کار خاصی لازم است که انجام بدهم . تشکر
پاسخ : با سلام.شرح حال کاملتر لازم است.مثلا دانستن اینکه سیگار می کشید یا نه و ...در هر صورت اگر سونوگرافی شما دقیق بوده و با درمان آنتی بیوتیکی علائمتان بهبود یافته اقدام دیگری فعلا لازم نیست.  [ 1392-02-06 08:37:36 ]
سوال : با سلام پسری 23 ساله مجرد هستم که الت در حال نعوظ 10سانتی دارم و سینه هایی که تو دست می یاد البته یکم تپل هم هستم ولی علت آن را نمی دونم و چندان مثل بقیه پسرها میل جنسی به دختر ندارم.خواهش می کنم کمکم کنید یا یک دکتر معرفی کنید از مشهد
پاسخ : با درود.معاینه و شاید بررسی بیشتر لازم است.در مشهد می توانید به آقای دکتر آهنیان (متخصص ارولوژی و فوق تخصص اندویورولوژی) مراجعه فرمایید:مشهد-خیابان احمد آباد-عارف 2-ساختمان سپهر-طبقه همکف-تلفن 8447132  [ 1392-02-06 08:35:20 ]
سوال : باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت دکتر گرامی اقای دکتر بیضه سمت راست من نسبت به سمت چپ یک مقدار کوچیکتره و بعضی وقتها در موقع نعوذ بالا میره میخواستم بدونم این یه اشکاله؟ وایا درباروری وبچه دارشدن تاثیر داره
پاسخ : با درود.در مورد سایز بیضه معاینه لازم است ولی بر فرض که یک بیضه هم کوچک باشد ، در صورتی که بیضه مقابل سالم باشد از نظر باروری و توانایی جنسی مشکلی وجود نخواهد داشت.  [ 1392-02-06 08:34:00 ]
سوال : سلام و عرض خسته نباشید همسرم چند ماه پیش به دکتر مراجعه کرد و بعد از معاینه گفتن که مشکلی نداره و فقط آزمایش سمن براشون نوشتن تعداد اسپرم کم بود قرص تجویز کردن دکتر دوباره معاینه کرد و گفت مشکلی نیست آژ هم کاملا نرمال بود خودم مشکل pco دارم و قصد بارداری داریم و از کلومیفن استفاده می کنم همسرم هم برای آزمایش مجدد و اطمینان، به دکتر دیگه ای رفت(به دلیل مشغله ی کاری همسرم نمی تونستیم دکتر قبلی بریم) بعد از معاینه گفتن واریکوسل داری و سونو نوشتن سوال1_ با توجه به مشکل خودم، اگر همسرم واریکوسل داشته باشه ولی آز اسپرم نرمال باشه، عمل لازم نیست و میتونم باردار بشم؟
پاسخ : با درود.اگر واریکوسل نداشته باشند(که در معاینه معلوم می شود) یا خفیف باشد و آزمایش اسپرم طبیعی باشد از عمل سودی نخواهند برد.عمل در شرایط شما فقط در صورتی ممکن است کمک کند که واریکوسل شدید باشد.  [ 1392-02-06 08:32:18 ]
سوال : سلام اقای دکتر.من در هفته 2بار استمنا میکنم که اخیرا به3.4 بار رسیده است و اکثر اوقات هنگام تحریک شدن طولانی میشود به طوری که بعضی اوقات تا یک ساعت در اینترنت به عکسهای تحریک کننده نکاه میکنم و الت خود را هم فشار میده و بعضی اوقات هم پس از این مدت استمنا نیکنم .حدود 3 هفته است که دردهای خفیف همواره در پایین روده در طرفین که گویا مثانه باشد و اطراف خود روده احساس میکنم همچنین این دردها به صورت خفیف به پشت کمرم میزند در دو طرف که تشخیص نمیدهم که ایا کلیه ها است یا پشت کمرم مثل اینکه با دست مختصر فشار میدهند ایا میتواند از استمنا باشد که یک هفته است ترک کردم و اگر ترک کنم خوب میشود
پاسخ : با سلام.در مورد منشا دردها معاینه و بررسی بیشتر لازم است و با استمنا ارتباطی ندارند. البته چون منع شرعی دارد توصیه به ترک آن می شود.  [ 1392-02-06 08:29:40 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences