قراردادهای درمانی مطب
طرف قرارداد با بیمه های خدمات درمانی و تامین اجتماعی،قرارداد بیمه تکمیلی(پنجاه درصد فرانشیز) با بیمه نیروهای مسلح،قرارداد بیمه تکمیلی (بیست درصد فرانشیز)با بیمه دانا برای کارکنان وزارت نیرو و متروی اصفهان وبیمه ایران برای کارکنان مجتمع فولاد مبارکه وبانک صادرات ایران،قرارداد بیمه تکمیلی(ویزیت رایگان)برای شاغلین آموزش و پرورش و ذوب آهن اصفهان با کارت طلائی بیمه ایران و قرارداد (ویزیت رایگان) برای کارکنان بانکهای کشاورزی و سپه
آدرس مطب
اصفهان-خیابان آمادگاه-جنب مبل آبنوس- ساختمان آژند-طبقۀ سوم-واحد 32 ازساعت چهار تا نه بعد از ظهر تلفن مطب:2240906
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : خود ارضاي زياد در مردان آيا مي تواند باعث فرزنددار نشدن مردان شود ?
پاسخ : با سلام.خیر.ارتباطی با هم ندارند.  [ 1392-01-23 19:10:16 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید در مورد سیتوسکوپی میخواستم بپرسم در مطب پزشک انجام میشود یا در بیمارستان؟ بیمار باید بیهوش شود یا با بی حسی موضعی انجام میشود؟ بیمار باید تمام لباسها لباسهای زیر و جورابهایش را درآورد و گان بپوشد؟ با تشکر
پاسخ : با سلام.هم در مطب و هم در بیمارستان قابل انجام است و هم با بیحسی موضعی و هم با بیهوشی عمومی انجام می شود.من در بیمارستان و با یک بیهوشی بسیار خفیف چند دقیقه ای انجام می دهم.برای این کار در آوردن همه لباسها و پوشیدن گان لازم است.  [ 1392-01-23 19:09:12 ]
سوال : سلام آقای دکتر. قبلا با شماره پیگیری 16170949 سئوالی راجع به آزمایش اسپرمم پرسیده بودم که فرمودید در کل خوب است. ما 4 ماه است که اقدام برای بارداری کردیم که ناموفق بوده. از جانب همسرم مشکلی وجود نداره وازمایشات ایشان اوکی بوده اند. من حدودا یک ماهه که ویتامین ای ، سلنیوم، کلومیفن، ویتامین سی و قرص افرودیت مصرف میکنم. قبل از مصرف قرصها سونوگرافی انجام دادم و تشخیص واریکوسل خفیف با عدد مانور والسالوا 2.2 میلیمتر رو دادند. سئوالم از خدمت شما این است که ایا با توجه به نتیجه ازمایش اسپرمم که و نتیجه سونوگرافی ام باید تحت عمل جراحی قرار بگیرم ؟خودم 36 سال و همسرم 31 سال دارند) ممنون از لطف شما.
پاسخ : با سلام.هنوز زود است و باید حداقل یک سال از نزدیکی بدون پیشگیری بگذرد و در صورتی که پس از این مدت بچه دار نشدید و در معاینه(نه سونوگرافی) واریکوسل داشتید شاید لازم باشد که عمل شوید.  [ 1392-01-23 19:06:57 ]
سوال : سلام آقای دکتر سه ماه است در مجرای ادراری آلت تناسلی احساس سوزش دارم. این سوزش با عبور ادرار برای مدتی بیشتر می شود. تاکنون قرص های داکسی سیلین، مترونیدازول، سیپروفلاکساسین، افلوکساسین و نیترو فورانتوئین و همچنین قرص تامسولوسین را خورده ام. نتایج آزمایشم: PSA: 0.38 Culture: No Bacteria Growth Color: yellow Appearance: clear Specific gravity: 1.02 PH: 5.5 (Proteinو Glucose, Ketones, Nitrite, Bilirubin, urobilinogen, blood): Negative WBC/hpf: 1-2 RBC/hpf: 1-2 EP/hpf: 0-1 (Bacteria/lpf, Mucus, Cast/lpf, Crystal/lpf, Others/hpf): Nil Ca: 0.1 Creatinine: 2 لطفا کمکم کنید.
پاسخ : با سلام.آزمایشهای شما(پی اس آ و کشت و آزمایش ادرار) طبیعی است.- ممکن است علائم شما در اثر پروستاتیت مزمن (همان التهاب یا ورم پروستات) باشد.ا ثبات یا رد پروستاتیت مزمن بسیار مشکل است و تشخیص بیشتر بر اساس علائم بالینی و رد سایر تشخیصهاست.تست 4 لوله که با ماساژ پروستات انجام می شود ممکن است کمک کند.این بیماری به آسانی ریشه کن نمی شود و با درمان علائم آن بهبودی نسبی پیدا می کند ولی معمولا با قطع درمان علائمش بازمی گردد به خصوص در فصول سرد سال. البته احتمال بهبود کامل هم وجود دارد.مدت درمان آنتی بیوتیکی یک ماه است و امروزه درمانهای آنتی بیوتیکی طولانی که در گذشته انجام می شد توصیه نمی شود.ولی سایر داروها را می توان به مدت طولانی تر بر حسب نظر پزشک ادامه داد. ادامه یک آلفا بلوکر مثل پرازوسین همراه با یک ضد التهاب مثل سلکوکسیب کافی است.نشستن در آب گرم هم ممکن است کمک زیادی کند. این بیماری با بزرگی پروستات که در افراد مسن رخ میدهد متفاوت است.البته همه اینها فرضیاتی هستند که به این شرح حال کوتاه نمی توان آنها را قطعی دانست و نیاز به دیدن آزمایشها و سونوگرافی و بررسی بیشتر است.  [ 1392-01-23 18:49:11 ]
سوال : آیا یک فرد با گروه خونی O+ به یک فرد با گروه خونی A+ میتواند کلیه اهدا کند؟
پاسخ : با سلام.بله.  [ 1392-01-23 18:42:02 ]
سوال : با سلام من پسری 27 ساله هستم که دچار زود انزالی هستم بعضا وقتی آلتم رو پیش شریک جنسیم در میارم انزال میشم در خود ارضایی حدودا40ثانیه میکشه تا انزال شم ولی وقتی با شریک جنسیم هستم حتی موقع بوسه هم شده که انزال شدم لطفا اگه درمانی داره منو راهنمایی کنید
پاسخ : با سلام.در صورتی که پس از ازدواج و گذشتن 6 ماه از نزدیکی مرتب همچنان زمان انزال کمتر از دو دقیقه بود برای درمان انزال زودرس به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.متوسط زمان رسیدن به انزال در مردان حدود 5 دقیقه و زمان رسیدن به ارگاسم در خانمها بسیار دیرتر است پس انتظار همزمانی درست نیست.برای اطلاعات بیشتر به مقالۀ «انزال زودرس» در همین سایت مراجعه فرمایید.ضمنا نباید خروج ترشحات شفاف طبیعی (که مربوط به غدد مجرا هستند و با شروع تحریک جنسی ترشح می شوند) را با انزال(خروج مایع منی که با احساس ارگاسم همراه است) اشتباه گرفت.  [ 1392-01-23 18:41:15 ]
سوال : 43 ساله هستم از یک ماه پیش دچار سوزش مجرای ادرار و درد ناحیه پروستات شدم 4 روز سفکسیم 400 دو بار در روز و پس از آن 10 روز اریترومایسین گرفته ام پس از مصرف سفکسیم سونو کلیه ، مثانه و پروستات دادم فقط انداره پروستات بزرگتر از حد عادی بود 38.6 *35.7*35.1 و رزیدوی ادرار هم 10 سی سی بود. هنوز هم درد و سوزش دارم که با در خواب تقریبا بهبود یافته و با نشستن شدید می شود . چه راهنمایی می فرمایید؟
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.شاید پروستاتیت(التهاب یا عفونت پروستات) باشد و یا به دلیل دیگری باشد که بدون بررسی بیشتر قابل تشخیص و اظهار نظر نیست.  [ 1392-01-23 18:37:19 ]
سوال : با سلام.پسری هستم مجرد و 20 ساله.وقتی که آلت تناسلیم نعوظ میشه دور آلتم درد میگیره.این حالت بیشتر زمانی اتفاق میفته که روی صندلی نشسته باشم.میخواستم بدونم مشکل چیه؟ در ضمن:هنگام ادرار حس میکنم ادرار با سختی خارج میشه و در لوله ادرار کمی با درد مواجه میشم.و گاهی اوقات سوزش شدید در مقعدبعد از دفع مدفوع دارم.
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.در هر حال در مورد درد آلت فکر نمی کنم مشکل مهمی داشته باشید و در مورد علائم ادراری شما،ممکن است پروستاتیت مزمن(التهاب مزمن پروستات) یا تنگی مجرا یا بیماری دیگری داشته باشید و یا طبیعی باشید که اظهار نظر قطعی در این مورد منوط به معاینه و بررسی بیشتر است.  [ 1392-01-23 18:34:11 ]
سوال : سلاک دکتر بهتون التماس میکنم متنو با دقت بخونید و کامل جواب بدین ( میدونم وقت ندارین ولی این یکی را استثنا قائل شوید ) من بیضه چپمو تورشن شد و عمل کردم . و در اوردن ! الان بیضه راست دارم با سایز 42 میلیمتر . و اما سوال هایم : 1.میدونم یک بیضه هم کافیه اما میخوام بدونم یک فرد یک بیضه با 2 بیضه در هیچ موردی تفاوتی ندارند ( از نظر اسپرم . شهوت . میزان هورمون . علایم ثانویه 2.یک فرد 2 بیضه میزان هورمون شهوت یا تستترون ان با یک فرد یک بیضه یکسان هست یا خیر / به هر حال یک بیضه در بدن فعالیت نمیکند ! کدام یک از موارد نسبت به یک فرد 2 بیضه کمتر ترشح میشود در بدن فرد یک بیضه
پاسخ : با سلام.وجود یک بیضه برای داشتن میل و توانایی جنسی طبیعی و توانایی بچه دار شدن کافی است زیرا همان بیضه هورمون و اسپرم کافی می سازد.البته اگر بخواهید از باروری خود کاملا مطمئن شوید باید آزمایش اسپرم بدهید. اگر از لحاظ ظاهری هم ناراحت و نگران هستید می توان پروتز بیضه برای شما گذاشت که ظاهر آن دقیقا مثل بیضه طبیعی است. حجم مایع منی در افراد تک بیضه ای با دو بیضه ای تفاوتی ندارد چون منی به تدریج تولید شده و در کیسه های سمینال وزیکول ذخیره می شوند و هنگام انزال منی ذخیره شده تخلیه می شود.میل جنسی و میزان هورمونهای جنسی و سایر پارامترهای مربوط به عملکرد جنسی نیز در این افراد مشابه افراد دو بیضه ای است.  [ 1392-01-23 18:30:27 ]
سوال : باسلام آقای دکتر من پسری 16 ساله هستم وتقریبا یک سال هست که خود ارضایی می کنم حالا یکی از بیضه های من پایین تر از اون یکی میمونه و بعضی وقتها میره بالای آلت تناسلی زیر پوستم می خاستم بدونم این چه نوع بیماری هست آیاخطری داره
پاسخ : با سلام.طبیعی است.ضمنا ارتباطی هم با خودارضایی ندارد.  [ 1392-01-22 23:46:37 ]
سوال : سلام . من 21سال دارم . درحال حاضر به علت بیماری واریکوسل بیضه سمت چپم از حد معمول خیلی کوچک شده آیا درمانی دارد ؟ لطفا راهنماییم کنید
پاسخ : با سلام.معاینه لازم است ولی اگر واقعا به علت واریکوسل ،بیضه کوچک شده باشد باید واریکوسل عمل شود هر چند در سن شما برگشت سایز کلیه بعد از عمل نیز غیر معمول است(البته اگر واقعا کوچک شده باشد)  [ 1392-01-22 23:44:17 ]
سوال : سلام.شما خودارضایی رو مفید میدونید؟اگر مفید است هر چند وقت 1 بار توصیه میکنید؟
پاسخ : با سلام.خیر.اثبات نشده که مفید باشد و در هیچ یک از منابع معتبر ارولوژی گفته نشده که مفید است البته اکثر مواردی که به عنوان عوارض خود ارضایی در گفته های عموم و سایتهای غیر معتبر ذکر می شوند هم ارتباطی با آن ندارند.  [ 1392-01-22 23:41:27 ]
سوال : شوهرم وازکتومی انجام داده من میخواهم حامله شوم امکان دارد 33سال سن دارم
پاسخ : با سلام.بله شدنی است. هرچه زمان کمتری از وازکتومی گذشته باشد احتمال موفقیت آن بیشتر است.به خصوص اگر در کمتر از ده سال پس از وازکتومی انجام شود. بعد از این زمان هم عمل باز کردن لوله ها با موفقیت زیادی مراه است ولی ممکن است به علت اینکه اسپرمها مدت زیادی راکد بوده اند تحرک و کیفیت خوبی نداشته و منجر به باروری نشوند.ولی باید عمل انجام شود و بعد منتظر بمانیم تا ببینیم نتیجه چه می شود..عمل بسیار ظریف و وقت گیرااست(حدود یک ساعت برای هر لوله) و باید هر لوله را از قبل و بعد محل بسته شده قطع کرد و دو سر آن را مجددا به هم پیوند زد که برای دوختن این دو سر از نخهای بسیار ظریف( به ضخامت مو) استفاده می شود.  [ 1392-01-22 23:38:13 ]
سوال : سلام دکترجان من پسری 18 ساله هستم برای سفید شدن رنگ پوست الت باید چیکار کنم؟
پاسخ : با درود.کاری نمی توان کرد.  [ 1392-01-22 23:34:53 ]
سوال : سلام آیا دارویی (مکمل دارویی)هست که به erection بهتر کمک کند و عوارض سیلد نافیل و تادالافیل را نداشته باشد ؟ مثل حالتی که آمپول prostavasin تزریق می شود
پاسخ : با درود.اگر منظورتان داروی خوراکی است ، بهترین آنها همان سیلدنافیل و تادالافیل است.عوارض آنها معمولا گذرا هستند با ادامه مصرف بهبود می یابند.اگر به داروهای خوراکی جواب ندهید یا عوارض آنها رانتوانید تحمل کنید قدم بعدی آمپول پاپاورین و پروستاگلاندین و ... است.  [ 1392-01-22 23:33:36 ]
سوال : با عرض سلام وتبریک سال نو خدمت دکتر قرائتی.بنده مجرد و21 ساله وساکن مشهدهستم چند وقتیه که مایع منی ام کاملا به صورت زله ای مانند و گوله گوله مانند در میاد اسپرموگرام انجام شد که این ویزگیهاش(در زیر مینویسم) ظاهرا غیرطبیعی بود نظرتون رو میخوام بدونم که چکار کنم ؟در ضمن من واریکوسل گرید 2 سمت چپ دارم. color=milkish turbid viscosity=abnormal normal morphology=%22(تو معیار این ازمایشگاه غیر طبیعی بود گفته بود باید بالای %30 باشه
پاسخ : با سلام.از ظاهر مایع منی نمی توان در مورد کیفیت اسپرم سازی قضاوت کرد و تغییراتی که در ظاهر منی ذکر کرده اید طبیعی هستند.ضمنا اگر فقط مورفولوژی اسپرمها و ویسکوزیته منی در آزمایش شما غیر طبیعی بوده و بقیه فاکتور ها (تعداد و حرکت اسپرمها ) طبیعی بوده اند جای نگرانی نیست چون در فرد مجرد و فقط با یک آزمایش اسپرم نمی توان گفت مشکل جدی دارید.  [ 1392-01-22 23:29:27 ]
سوال : نکات مهم برای بیمار دیابتی (تزریق انسولین )ومیزان قند خون مناسب اعلام فرمایید
پاسخ : با درود.من متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری هستم و پاسخ به این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد مشورت فرمایید.  [ 1392-01-22 23:23:26 ]
سوال : با سلام بیش از4سال است که میزان تری گلیسریدبیش از 550 دارم اما میزان کلسترول حدود 200 الی 250 است راهنمایی بفرمایید متشکرم
پاسخ : با درود.پاسخ به این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.با متخصص داخلی یا قلب و عروق مشورت فرمایید.  [ 1392-01-22 23:21:32 ]
سوال : سلام آقای دکتر من یک جوان 25 ساله هستم . یه مدت تکرر ادرار داشتم دکتر سونوگرافی دادن نتیجه کلیه ها سالم بودن . سایز پروستات 19 سی سی و یک کیست به قطر 16 میلی متر در لوب سمت راست پروستات بود دکتر تورو خدا من رو از افسردگی در بیارین چند تا دکتر گفتن مشکلی نداری . بنظر شما کیست بده ؟
پاسخ : با درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.ولی کیست پروستات به خودی خود اهمیتی ندارد و جای نگرانی نیست.  [ 1392-01-22 23:19:48 ]
سوال : سلام آقای دکتر! دختری 18 ساله هستم.از وقتی که یادم میاد خودارضایی میکردم و از بچگی گرفتار فیلمهای مبتذل شدم و الان حدود یک ساله که دیگه لذتی از تماشای این فیلمها و خود ارضایی نمی برم و وقتی به یک مرد نگاه میکنم طرز نگاه کردنم عوض میشه.انگار دارن چشمامو آتیش میزنن.نگاه هام یه جوری میشه که خجالت میکشم به چشمای جنس مخالفم نگاه کنم و در هنگام حرف زدن با یه مرد از نوجوون تا پیرمرد سرم رو پایین میگیرم تا چشمم به چشمشون نیوفته در صورتی که جنس مخالف دیگه هیچ جذابیتی برام نداره.این طرز نگاه خیلی عذابم میده و کم کم دارم منزوی تر میشم. لطفا راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم؟
پاسخ : با سلام.من متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری هستم و پاسخ به این سوال ارتباطی با حیطۀ تخصصی من ندارد.به متخصص روانپزشکی (اعصاب و روان) مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-22 23:12:48 ]
سوال : باس پلام و تبریک سال نو جناب آقای دکتر، مامانم 50 ساله هستند و 91/7/10 عمل نفرکتومی کلیه راست بدلیل وجود تومور درکلیه و بزرگ شدن غیرعادی کلیه، داشتند که خوشبختانه بعد از عمل نتیجه پاتالوژِی مشخص کرد که نیاز به شیمی درمانی نیست. الان ما متوجه شدیم که در پهلوی راست مامانم مدام در حال رشد و بزرگ شدن هست و مثل شکم که بر اثر چاقی جلو میاد(البته مامان من چاقی شکمی دارند و شکم بزرگ در حد زن 9ماهه باردار، دارند)، داره ورم میکنه و بزرگ میشه.علت چیست؟ آیا جای نگرانی هست؟
پاسخ : با درود.تورم محل عمل نفرکتومی می تواند به علت فتق محل عمل و یا شل شدن عضلات محل عمل (بدون رخ دادن فتق) باشد که دومی شایعتر است .در هر صورت در مورد هر دو عارضه ذکر شده معمولا اقدامی لازم نیست و جای نگرانی نیست.  [ 1392-01-22 23:10:39 ]
سوال : با عرض سلام يکي از بستگان بنده (60 ساله ، مرد ، متاهل) 2 ماه پيش بعد از مبارزه با بيماري به مدت 8 سال به دليل نمونه برداري متعدد و انجام راديوتراپي به تعداد 62 جلسه و پيشرفت بيماري کنسر مجبور به عمل راديکال سيستکتومي شدند . (مدت 2 ماه) يکي از حالب هاي ايشان دچار ليک است و پزشک ايشان اميد به خوب شدن اين ليک به مرور زمان دارند . بعد از عکس راديولوژي با ماده حاجب (عکس رنگي) مشخص شد کليه راست دچار تورم و حالب دچار انسداد است . سوال بنده اين است که با توجه به طولاني شدن مدت زمان بستري ، آيا اميدي به خوب شدن ايشان هست يا خير ؟ گويا ليک ادراري از نزديک محل اتصال حالب به کليه است . با تشکر
پاسخ : با درود.دیدن مدارک بیمار لازم است ولی معمولا این لیکها با حفظ استنت حالب خوب می شوند و نهایتا در صورت عدم بهبود، با عمل مجدد حالب ترمیم شده و بهبود می یابند البته عمل مجدد مشکل است.  [ 1392-01-22 23:07:00 ]
سوال : با سلام وخسته نباشد و تشکر به خاطر وقت گرانبهایی که در اختیار کاربران قرار میدین. من 23 سال دارم و نزدیک پنج سال است که به طور میانگین ماهانه یکبار موقع خودارضایی مانع خروج منی شده ام(با فشار دست مانع میشدم).نزدیک به دو هفته است که درد بیضه پیدا کردم.میخام بدونم این کارم چه عوارضی تا حالا برام داشته و ایا ارتباطی به دردم داره؟ممنون میشم اگه توضیحاتون بیشتر باشه
پاسخ : با درود.این کار ممکن است باعث برگشت منی به داخل مجاری پروستاتی و در نتیجه التهاب پروستات شود که با علائمی چون درد بیضه و لگن و .. بروز می کند.البته این عارضه ممکناست رخ دهد یا رخ ندهد و خطرناک هم نیست و با ترک این کار عوارضی در دراز مدت نخواهید داشت.  [ 1392-01-22 23:04:28 ]
سوال : سلام جناب دکتر مردی 47 ساله هستم در سال 64 که در سال 78 به علت تصادف روانه بیمارستان شدم و به علت مشکل برای تخلیه ادرار امکان استفاده از سوند بیرونی وجود نداشت و از سوند داخلی استفاده شده بود و همین کار منجر به ایجاد مشکل جدید و بعد از آن تنگی مجاری ادرار ، احتباس و عمل جراحی پروستات در سال 84 گردید بعد از آن نیز کمی بدتر از قبل تصادف برای امورات تخلیه ادرار و زناشویی و ... نهضت ادامه دارد که بنظر می رسد از همه جهات قبل از تصادف وضع بهتری داشته ام حال سؤال این است که برای کمک به بهبود این شرایط و نزدیک شدن به سلامت راه حل مناسبی هست یا خیر ؟
پاسخ : درود.با این شرح حال کوتاه و بدون دیدن آزمایشها و سونوگرافی و معاینه نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد.به متخصص ارولوژی مراجعه فرمایید.  [ 1392-01-22 23:00:45 ]
سوال : سلام.من 26سالمه.7روز پیش نزدیکی داشتم.3روزه که موقع تخلیه ادرار درد زیرشکم و ناحیه وازن دارم و ادرارم بوداره.به احتمال زیاد عفونت ادراریه اما میترسم آزمایش بدم اطرافیانم متوجه شن عفونت به دلیل نزدیکی بوده.خواهشا راهنماییم کنین چیکار کنم؟الان دردش شدیدتر شده.آنتی بیوتیک خاصی بهم پیشنهاد میدید؟
پاسخ : با سلام وعذرخواهی به خاطر تاخیر در پاسخگویی.بله علائم شما علائم عفونت ادراری است و می توانید قرص سیپروفلوگساسین 500 میلیگرمی هر 12 ساعت 1 عدد به مدت 3 روز استفاده کنید..(تاریخ سوال 4 فروردین 91)  [ 1392-01-14 08:35:47 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مراقبتها و سوالات رایج بعد عمل جراحی
سفرنامه تونس
خوشبختی در یک کلام
بیوگرافی
مطالب و مقالات عمومی
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences